Biceps55cm dr.majesty&kubaz

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 157, 158, 159  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Biceps55cm dr.majesty&kubaz  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Biceps55cm dr.majesty&kubaz
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a jaký z toho máš pocity, ohledně techniky. Předpokládám, že jsi začínal jako samouk, tak by mě zajímalo, jestli měl hodně výhrad atd
kubaz

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale ne , takove minimalni upravy jakoze lokty trosku vic k telu u uzkyho bence , naucit se zpet palcovy uchop misto bezpalcoveho apod
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

90 min sauna,vyrivka , stridani sauna a ledova voda , relax
kubaz

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

panove jestli si myslite, ze trenujete tvrde, prijdte navstivit trenink s mojim trenerem ) krom drapera , ten by se nam vysmal ) , po 3. cviku na nohy sem to zakempil na zachode , pak lehce ramena
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D a napíšeš ten tréning? Sice si to stejně asi nepředstavíme,ale zajímalo by mě to..
kubaz

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nechci tu moc vypisovat trenink, ktery sam neni muj a jedu ho podle trenera, ktereho za to platim ... ale klasika nejaky drepy , nejaky doplnky , lytka .. dalo by se rict klasika, ale posledni serie na krev klidne i s dopomoci trosku, zadne lelkovani
CIZO

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz, já myslel že ty už to přece musíš vědět. udělat trénink po kterym se člověk zebleje, to umí absolutně každej. Ale udělat tvrdej trénink kterej k něčemu je (bez blití), no tak to už je jiný umění :)

Derek Poundstone
kubaz

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zas to nepřeháněj s moudry, jednoduše si musím zvyknout na to, že už to není lážo plážo a příště možná i trochu dál posunout poslední jídlo před tréninkem, protože sem byl navyknutý se naprat klidně 30min před tréninkem a v klidu si svoje odjet
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes relativně v pohodě nožky , ta nevolnost asi fakt zpusobena spis tim , že sem se před tréninkem napráskal , zítra záda biceps

jinak jídelníček teď vypadá tak , že jsem stáhl počet jídel na 6 denně a spíš zvětšil jednotlivé porce , protože mi v poslední době připadalo , že žeru snad hodinu a pul klidně po nějakém velkém jídle , což nemělo moc smysl..

5 bilku,2 zloutky,100g vlocek
50g hydro,100g vlocek
250g maso,sacek ryze
cottage syr + 100g testoviny + zelenina
250g maso,sacek ryze
50g night long

B: 230 cca
S: 450 cca
T: v prubehu dne sem tam pojidam liskove orisky cca 100g dohromady
CIZO

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
... protože sem byl navyknutý se naprat klidně 30min před tréninkem a v klidu si svoje odjet

tak to bych vrhnul asi už během rozcvičky

Derek Poundstone
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já právě byl takhle zvyklej , klidně než sem odjížděl z domu do fitka ( který mám 5min cestou , takže od odjezdu z domu do aktivního cvičení je to tak 25min ) sem si normálně dal protein s vločkama .. no po 6ti seriích dřepů vcelku na krev mě to už příště nenapadně

v pátek mám trénink na půl pátou , takže poslední jídlo bude oběd v 14:30 pro jistotu
kubaz

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rano 101a neco kg.. Pripada mi zevse to v posledni dobe zacina chytat tvar maly ubytek tuku i vody a zaroven se udrzuje stejna vaha
kubaz

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska opravdu velmi dobry trenink zad a bicepsu , nejake shyby , nejaky pritahy jr , nejake doplnky hyperextenze se zatezi a pak biceps .. hlavně u těch zad to mělo nejvíc význam na tu techniku , váhy o hodně menší ale procítění absolutně jinde .. pak trosku bricho .. ja se snad i do budoucna naucim dobre cvicit
kubaz

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2011 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

víkend volno , pak zas po,st,pa .. ted je vlastne klasicka objemova faze .. pak se bude prechazet na nejakou mesicni tvarovaci a pak 3mesicni rysovaci... takze kdyz sem se do te diety nedokopal ja, tak aspon trener me jo, chudak chlapik se me uz nikdy nezbavi
Primitiv

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2011 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže teď chceš zase dělat kultíka, jo?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Biceps55cm dr.majesty&kubaz Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 157, 158, 159  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: