|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
 za takovou nálož žrádla by se nemusel stydět ani Draper a to už je, co říct _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | za takovou nálož žrádla by se nemusel stydět ani Draper a to už je, co říct |
stydel bych se :), protoze kdybych mel max sachru, tak by to bylo minimalne 5x tolik (bez nadsazky) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Reiben napsal: | za takovou nálož žrádla by se nemusel stydět ani Draper a to už je, co říct |
stydel bych se :), protoze kdybych mel max sachru, tak by to bylo minimalne 5x tolik (bez nadsazky) |
Minimálně 4000sachrů bez nadsázky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze uz jsem tohle parkrat dal nebo se tomu alespon priblizil. Opravdu nevis, ceho jsem schopnej, nemam absolutne zadne zabrany a omezeni (bohuzel), kdyz se to nahodou zvrhne, ale nastesti se to stava uz jen velmi vyjmecne (bohudik)
Ale tohle sem do logu nepatri. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Myslim ze uz jsem tohle parkrat dal nebo se tomu alespon priblizil. Opravdu nevis, ceho jsem schopnej, nemam absolutne zadne zabrany a omezeni (bohuzel), kdyz se to nahodou zvrhne, ale nastesti se to stava uz jen velmi vyjmecne (bohudik)
Ale tohle sem do logu nepatri. |
Jediný, co mě k tomu napadá, je to, že to musí po tom obžerství pekelně bolet.
Abych nebyl úplně OT...: Kubazi, tvůj log sleduju a pěkně se ti vyvíjí forma v dietě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: |
Jediný, co mě k tomu napadá, je to, že to musí po tom obžerství pekelně bolet.
Abych nebyl úplně OT...: Kubazi, tvůj log sleduju a pěkně se ti vyvíjí forma v dietě. |
Jedine, co boli, je to, ze se druhy den vzbudim o 8-10kg tezsi a citim se jak prase. Ale chut mam porad, tu ja mam neomezenou.
sry za OT, nekdo mu to smazte _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
neni treba klidne si tu z toho muzem delat debatni krouzek panove, stejne treninky ani jidlo zapisovat nehodlam, jen sem tam nejakou zajimavost + aktualku  jinak stihl sem jeste k tomu vsemu pridat hodne hodne hroznoveho vina, jeste nejake jahody a ted pres spanim 50g protein asi prasknu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po březen 12, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
vaha : 96kg
pas : furt 84cm
dnes velmi dobry trenink, uzky benc 10x 90kg , trosku se to zmatorilo celkove ty vahy konecne
forma dobry, zacina se mi delat docela pekna mapa uz i na nohach, formu vam hodim za dva tydny, to budu delat zkusebni kompenzacku tak snad to bude stat za to
na poste uz mam kulturisticky pozovacky, zitra rano si pro ne pujdu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
94kg , 82 cm pas
dneska max sachry tak sem si dal krasnou vydatnou snidani
220g vlocky,odmerka proteinu,pul bananu
hrozno cervene,pul bananu,mandarinka
7 bilku
light pomerancova stava
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
tak sem to prezil
snidane : cca 5ks ruzne sladke slane cokoladove plnene visnove pecivo,dva platky dortu,marcipanova postavicka,kit kat,brumik,2 rohliky + 4 trojuhelnicky apetito, pul litra aloe vera
svacina : 1 bic mac,1 mcwrap,1 chicken,velke hranolky,2x cola 0,5l
obed : pizza sunka,syr,ananas,cola 0,25l,milka chocolate sticks cele baleni
svacinka : vetrnik,ovocna tasticka,velke baleni bohemia chipsy moravska slanina
vecere : v restauraci mexicke, predkrm nachos, hl. chod kureci stripsy s bagetama, dezert karamelove kolecka namacene v cokolade s ovocem, nealko mojito
vecere 2 : cely balik zlate kolecka, twix
a neco jeste stihnu nez pujdu spat, ale sem rad ze tento den konci, tesim se zas na svuj rezim a milerad to dotahnu do konce, ani mi tohle nejak extra nechybi
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ...
a neco jeste stihnu nez pujdu spat, ale sem rad ze tento den konci, tesim se zas na svuj rezim a milerad to dotahnu do konce, ani mi tohle nejak extra nechybi |
To same jsem si rekl taky v polovine diety po prasecaku, nic vyznamneho mi ta kopa jidla, na kterou jsem mel udajne chut ani nedala, proste jsem zjistil ze to nepotrebuju.
A divim se ze tam nemas burger king, dneska otvirali v ostrave
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
Jakej mcwrap? Doufám že aspoň beef :) a vůbec, udělal jsi dobře, stejně BK stojí za prd.
Docela ti nezávidím to celý financovat, ale držim palce do závodů
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
sorry za spam...
mcodnalds jsou sra*ky, BK 100x lepší _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|