Concept2 Log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 79, 80, 81  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Concept2 Log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Concept2 Log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cocman

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja obcas dostanu obrovskou chut na rohlik s maslem . Ja jsem se treba drzel striktni paleo asi pul roku, ale uz me to tak nejak omrzelo. Na crossfit games jsem se nekvalifikoval a ani jsem k tomu nemel blizko, takze neni potreba byt 100% ve strave. Plus z toho budu mit asi lepsi vysledky, kdyz me to bude bavit, nez kdyz to budu delat s odporem. Ale to ze nemuzes mliko, ti nezavadim. Ja bez nej nemuzu skoro byt
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sonny360

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 7:39 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

cauvec, celkem zajimavy to s tim jidlem treba jen jednou denne...co takhle vlastne crossfitaci za den snite? ja nejdriv dodrzoval 5 jidel denne ale ted jedu 3 jidla a nejak me neprijde ze by to melo nejaky vliv...nevim...
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocu, mam na tebe par otazek

1/ jis neco i behem ty pustovy faze, nebo drzis uplnej pust az do overfeeding faze?

2/ resis behem overfeeding faze nejaky poradi jidel, co se tyce rozlozeni B, S, T, nebo proste zeres cokoliv kdykoliv?

3/ v jakym celkovym pomeru mas odhadem B/T/S?

dik
cocman

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Solidne rozbitej po vcerejsku.

I.Faze

Mrtvoly :8x3x130 (pauzy 30 vterin)
Pushpress :Up to 5x3x85
Kliky :6x15 (prvnich 5 dynamicky a zbytek normalne)
Bricho

II.Faze

20x Thruster
20x Sumo Deadlift High Pull
20x Push Jerk
20x OH Squat
20x Front Squat

Vaha 45Kg

Na zacatku kazdy minuty udelat 4 anglicaky

Cas: 14:00
Nebylo to pekny, nebylo to pekny, nebylo to pekny. Bylo mi dost na bliti, ale nejak jsem to ukociroval. Jinak ten cas mohl byt asi trochu rychlejsi, ale to bych to musel jet s nekym ve dvojici, abych se vic vyhecoval a pak i poblil

Lustu :
1) drzim kompletni pust..jenom voda. Zadny caje, kafe zvejkacky bez cukru ani limonady bez cukru. Jen a pouze voda.
2) V podstate mam vyhrazenou pulhodinu az hodinu na jidlo. Nejdriv se do sebe snazim dostat bilkoviny, takze maso nebo vajicka. No a pak uz to tam hazu co se da. Proste dokud muzu bych rekl.
3) Velmi hrubym odhadem je to asi tak 1/1/1...ale to se tyka jen toho nejvetsiho jidla...pokud mam druhy, tak tam uz to neplati. Ale spis ten pomer bude treba 1/1/1.5 (tuky). Fakt nevim. Proste jim a kdyz sem plnej, tak uz nejim
cocman

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten clovek je zvire
cocman

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera jenom hodne lehce, protoze sem byl celkem rozbitej.

Dynamicky bench :4x8x60
Kliky v kruzich :5x10

1anglicak
3DU
2anglicaci
6DU
.
.
.
.
.

5min AMRAP

7 kol + 6 anglicaku

5 T-T-B
5 kliku na bradlech

5min AMRAP

7 kol+ 5 t-t-b

Vcera asi nebyl jedinej sval, kterej by me nebolel. Navic to vedro bylo hrozny
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Stepartin FKF napsal:
cocman napsal:
Vcera probehlo nejaky plavani. Je videt, ze jsem z toho uplne nevypadnul, ale rozhodne to nebylo nejlepsi. Dal jsem asi 50 bazenu, nevim presne a vetsinou se jednalo o ruzny sprinty s omezenym dychanim. Vyjma rozplavby a vyplavani.
No a dneska jsem mel na cviceni asi 6 minut, tak jsem si dal:
"Grace" (30x60 kg Clean and Jerk)
Cas:4:23
Zlepseni vic jak o pul minuty, coz neni spatny. Ale prekvapive jsem to udejchaval a i silove to bylo v pohode. Az na lytka . Celkem me omezovaly

Slušný čas kámo ...

Az to bude za 2:30, tak je to slusny cas. Ty to das tak za 3 ne?

Tak jsem si ji dneska dal holku jednu.-)
3:36min a mezera tam trochu je, i když 30 sec to asi nebude :-)
Jo lytka jsem citil po prvnich 10 kusech, ty jsem dal vcelku, pakjsem šel po 2, ale zjistil jsem na 20, že můžu i 3 a tam byla ta mezera ... :-))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:30 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Sonny360 napsal:
cauvec, celkem zajimavy to s tim jidlem treba jen jednou denne...co takhle vlastne crossfitaci za den snite? ja nejdriv dodrzoval 5 jidel denne ale ted jedu 3 jidla a nejak me neprijde ze by to melo nejaky vliv...nevim...

Dát 3 jídla za den, tak nedožiju neděle.
Vstávám v 5 do postele jdu cca ve 22hod a mezi tím mám 6-7 jídel (1-2 proteiny
jsou v tom). 5-6x týdně trénink co není procházkou růžovým sadem a k tomu cca 100kg hmotnosti. Určitě bude taky záležet na velikosti jídel. já se narvat nemůžu, pořád trénuju, klienti lekce a tam rozhodně nesedím na židličce, takže bych asi vrhnul .-)
moje skladba živin je zhruba taková (nic nevážím):
bílkoviny 2,5-3g / kg
cukry 2-3g / kg
tuky 1-1,5g /kg (hlavně ořechy a semena samozřejmě)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:

ten clovek je zvire

Váhám mezi bláznem, cirkusákem, ...
jo tohle mi to trochu připomíná :-)

elrubio

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi bych taky umřel při třech jídlech, nebo jen jednom..

většinou mám ráno trénink, pak lehké jídlo, oběd, trénink fáze II (pokud není , tak odpoledne jen ovoce nebo ořechy) a pak o lehčí večeři (většinou polévka, zelenina, tuky). Nejvíce bílkovin asi na oběd. Takhle mi to vyhovuje

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
cocman

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Log trochu vic flakam, ale je to tim, ze necvicim s nejakym planem, ale jen to, co me bavi. Jelikoz od pristi sobotu uz budu mit doma vybaveni, tak konecne rozjedu nejakej smysluplnej trenink.
Jo a zitra jedu na Bahnaka do Sokolova. Tak treba tam nekoho z vas potkam
cocman

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska sem se ucastnil Bahňáka 2012. Lidi tam bylo jako nasrano, ale stalo to za to. Nas team nakonec skoncil 11 z 60ti teamu, coz neni tak spatny a mohli sme bejt i 10ty, ale uteklo nam to o 0.2 vteriny . Prekazky byly vyborny, ale na nektery jsem moc velkej (ne svalnatej, ale se 2ma metrama se proste nektery veci nedelaj idealne). Uz za tyden novej treninkovej rozpis...konecne
Frozz.

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo tohodně fyzicky náročný? Jako že si měl kys. mléčnou ve svalech a už pak nešlo ani běžet ? Nebo to bylo OK kromě těch "technických" překážek?
cocman

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No reknu ti to takhle. Po dobehu jsem v plicich citil krev. Takze to zadny lazo plazo nebylo. Proste sranda jak ma bejt. Pro me osobne je beh nejhorsi, protoze ho proste nesnasim, tak sem se vzdycky tesil na nejakou prekazku, ale treba kdyz sem mel lizt na 4metrouvou stenu z pneumatik, tak mi moc dobre nebylo :-D
Reiben

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To vypadá hodně zajímavě , za rok není špatnej nápad se zúčastnit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Concept2 Log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 79, 80, 81  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: