|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po květen 21, 2012 12:05 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | No reknu ti to takhle. Po dobehu jsem v plicich citil krev. Takze to zadny lazo plazo nebylo. Proste sranda jak ma bejt. Pro me osobne je beh nejhorsi, protoze ho proste nesnasim, tak sem se vzdycky tesil na nejakou prekazku, ale treba kdyz sem mel lizt na 4metrouvou stenu z pneumatik, tak mi moc dobre nebylo :-D |
Jo tenhle pocit znám, tomu říkám dobrej výkon .-) "spálený" průdušky, nemožnost z hluboka dýchat bez kašle, pachuť krve. To je maso .-) Super výkon a určitě i akce. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: st květen 23, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Takze od pristiho tydne zacinam novej treninkovej plan, kterej ma poprvy v mem zivote hlavu a patu. Tak uvidime. Tady je rozpis. Jinak zacnu ho uz asi v sobotu, pac sem hrozne natesenej.
PONDELI -5/3/1 Front squat, Metcon (beh, plavani, svihadlo pripadne burpees- pouze jedno z toho)
UTERY -5/3/1 Bench, Vlastni vaha (kliky, shyby, atd), Cinky (3-5 serii )
STREDA -Metcon, Vlastni vaha, Cinky (Vetsinou 20 min AMRAP 3 cviky)
CTVRTEK -VOLNO
PATEK -5/3/1 Mrtvola, Vlastni vaha
SOBOTA -5/3/1 Tlak, Metcon, Vlastni vaha, Cinky (Vetsinou 20 min AMRAP 3 cviky)
NEDELE -VOLNO
Jinak na konci kazdyho cviceni dam neco na zpusob 2 min AMRAP shyby. Proste jen tak nakonec. Kazdy treninkovy tyden budu chtit udelat jedno cviceni se jmenem (Fran, Murph, Diane, atd). Idealne kazdy ctvrtek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 5:27 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Takze od pristiho tydne zacinam novej treninkovej plan, kterej ma poprvy v mem zivote hlavu a patu. Tak uvidime. Tady je rozpis. Jinak zacnu ho uz asi v sobotu, pac sem hrozne natesenej.
PONDELI -5/3/1 Front squat, Metcon (beh, plavani, svihadlo pripadne burpees- pouze jedno z toho)
UTERY -5/3/1 Bench, Vlastni vaha (kliky, shyby, atd), Cinky (3-5 serii )
STREDA -Metcon, Vlastni vaha, Cinky (Vetsinou 20 min AMRAP 3 cviky)
CTVRTEK -VOLNO
PATEK -5/3/1 Mrtvola, Vlastni vaha
SOBOTA -5/3/1 Tlak, Metcon, Vlastni vaha, Cinky (Vetsinou 20 min AMRAP 3 cviky)
NEDELE -VOLNO
Jinak na konci kazdyho cviceni dam neco na zpusob 2 min AMRAP shyby. Proste jen tak nakonec. Kazdy treninkovy tyden budu chtit udelat jedno cviceni se jmenem (Fran, Murph, Diane, atd). Idealne kazdy ctvrtek. |
Jsem zvědav jak budeš "chválit" Wendlera, mě příjemně překvapuje už na 6 týdnu .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 5:42 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | . Kazdy treninkovy tyden budu chtit udelat jedno cviceni se jmenem (Fran, Murph, Diane, atd). |
Tenhle plan mam taky, treba se konecne prinutim, jak te to tu uvidim delat.
Jinak trening vypada zajmave, v sobotu budes mit opravdu co delat.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Stepartin: Budu, pac ja uz ho jednou jel, takze vim, ze je to super  (hlavne se moc nezapotis, teda az na posledni serii)
Seva: Easy day was yesterday
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so květen 26, 2012 10:11 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Stepartin: Budu, pac ja uz ho jednou jel, takze vim, ze je to super (hlavne se moc nezapotis, teda az na posledni serii)
Seva: Easy day was yesterday |
jj poslední série, myslím na ní od prvního opakování v rozcvičce :-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po květen 28, 2012 10:22 pm Předmět: |
|
|
No dneska to stalo uplne za hovno.
Wendler Celni drep Tyden 1
5x72
5x90
8x102,5
Jo dal bych i vic, ale bylo to tim, ze jsem nebyl rozcvicenej a mel na tyhle 3 serie asi tak 6 minut  , protoze jsem spechal do kina (Diktator je vybornej)
Vecer pak jen lehce 2 km beh. Nechtelo se mi behat nekdy v 11 vecer nejaky dlouhy trate, zvlast kdyz me boli hlava. Jinak ve ctvrtek se asi pojedu podivat do toho Podoli na ten "crossfit"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 28, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
je to v poradi pod holkama, takze asi nic moc  ale je fakt, ze kdyz se nad tim zamyslim, tak treba to je i kategorie na vyssi urovni nez kluci, kdo vi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po květen 28, 2012 11:13 pm Předmět: |
|
|
No jestli se tam jdes podivat, tak se tam asi potkame bych rekl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út květen 29, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
kdy se muzu prifarit na crossfit? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
cocu budes teda i zavodit, nebo jenom cumet?  ja se asi rozhodnu behem zejtrka, pridu chytre ve sportovnim a uvidim, jak to na me bude pusobit
smetak: chces jit na ten pod-cross? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
No sel sem tam se zamerem sebrat prvni misto. Ale kdyz jdes i ty, tak se musim spokojit i s druhym :-D. Sice je ten WOD celkem blbe sestavenej, ae nevadi. Bude to sranda
Smetak: pod taky..do podoli
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
jasne no, to se neda nic delat, druhy je ale taky fajn  (pokud te neda jeste smetak) btw nevis na kolik to je kol, nebo jestli to je casove omezeny? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|