Další ektomorf bojující s železem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Další ektomorf bojující s železem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wondra

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nad tím jsem přesně uvažoval, že bych jel prostě pořád 5x5, ale spíš 6x6 a zvedat váhy co to pude, třeba jen o kilo-na týden až to nepude po 5-, ale pořád zvedat.
Štve mě že nikdy necítím po tomhle tréningu svaly druhý den.
Vím že to není podmínkou kvalitního tréningu, ale...
Proto se přikláním k tomu navýšení sérií.

Horší je, že ten tréning pak zabere 1,5 hodiny a to už je mi dost nepříjemné. Už takhle krom základních tří cviků nedělám skoro nic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Culda13

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si dej 10x10 a budeš je cejtit na 100%
wondra

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry za OT ale Esko stale cekam na vysvetleni tveho dotazu ohledne protahovani se na zaklade zhlednuti wondrovy fotky....nebo jeste zurive listujes v encyklopedii hledajice odpoved?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Nad tím jsem přesně uvažoval, že bych jel prostě pořád 5x5, ale spíš 6x6 a zvedat váhy co to pude, třeba jen o kilo-na týden až to nepude po 5-, ale pořád zvedat.
Štve mě že nikdy necítím po tomhle tréningu svaly druhý den.
Vím že to není podmínkou kvalitního tréningu, ale...
Proto se přikláním k tomu navýšení sérií.

Horší je, že ten tréning pak zabere 1,5 hodiny a to už je mi dost nepříjemné. Už takhle krom základních tří cviků nedělám skoro nic.

hodinu a pul????
a to u toho spis nebo co???
kdyz pocitam tri zahrivaci serie u kazdeho cviku plus pet pracovnich, tak mi to dava 24 serii po 15 sec, po zahrivacich minuta pauzy, kdyby u pracovnich tri minuty, tak to je dohromady54 minut plus sest minut na cviceni je presne hodina
kde mas tu dalsi pulhodinu?
ja osobne kdyz jsme to jezdil, tak jsme to mel do hodiny i s rozcvicenim, protze u benche jsem potreboval tak dve minuty
wondra

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chvilku trvá než přehážu záváží, ale 1,5 hodiny jsem přehnal, tak hodinu a čvrt, dneska jsem se zakecal. Ale bude to čím dál tím rychlejší, až optimalizuju nářadí a nechám napálit víc kotoučů :D

A taky čekám na odpověď ohledně protahování :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pardon, trošku jsem na vás pozapomněl. Pokud jsi schválně dělal véčko, tak ale takhle se opravdu tato póza nedělá, proto jsem si myslel, že to vypadá na ramena vklíčená vpřed, tudíž zkrácené prsní svalstvo a ochablé mezilopatkové svaly. Jestli to je ale schválně, tak v pohodě.

Drape, co je, špatně jsi se vyspal, nebo proč rejpeš s encyklopedií?
wondra

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já vím že se dělá jinak, ale to mi moc nejde a připadá mi že tak záda ani tolik neroztáhnu. U mě je to se zádama dost individuální záležitost.
wondra

PříspěvekZaslal: so říjen 30, 2010 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm tak dneska asi video těžké mrtvoly nebude, možná vynechám i tréning. jsem slabý jak moucha.

Naposledy upravil wondra dne čt leden 05, 2012 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
wondra

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2010 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.10.2010-23.tréninkový den, konec 2. týdne korteho

Dřepy 6x6x75
Bench 5x5x45
Mrtvola pár sérií s 83, někde sem si natáhl levý triceps a nedalo se to docvičit

Zítra mi přijdou osy, EZ a na velkou činku, 180cm. Tak si zase udělám trochu radost. Jinak korteho sem si blbec posral, nějak sem si zvedl moc váhy na dřepu, s předpokladem že už jedu třetí týden a jel sem teprv druhý, jo hold problémy v práci člověka pěkně rozhodí. Ale nic se neděje, buď příští týden nepřihodím, nebo si o dost zvednu váhy.

Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 1:50 am, celkově upraveno 1 krát
wondra

PříspěvekZaslal: út listopad 02, 2010 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.11.2010-24. tréninkový den

Mrtvola 5x5x90, 1x110, 1x130, 1x140
Bench 5x5x47
Dřep 5x5x70
Bic. EZ 27,5 cca a jednoručky kladivo do pumpingu

Hned sem musel vyzkoušet novou osu, bylo mi líto nechat na ní 20cm nenaloženého místa bez kotoučů. Měla mi ale přijít průměr 30 a přišla 28mm. Už sme psal do levnecinky.cz a prej že ji mám poslat zpátky VRÁTÍ PRACHY. říkám že at mi doplatí rozdíl, že to posílat nebudu a platit poštu 200. Chlapci mě pěkně nasrali. Navíc je na ní nekvalitní chrom, loupe se. Tenhle obchod už nikdy!!!!!

Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 1:51 am, celkově upraveno 1 krát
wondra

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.11.2010-25.tréninkový den
Dřepy 5x5x70
Bench 5x5x47
Mrtvola 6x6x90
Pullover a bench a úzko+břicho

Mrtvola naprostý zabiják, myslím že zítra mi umřou spodní záda. Ale jinak to bylo fajn, až na to že jsem tempo chytl až u té mrtvoly. Dneska mě dostal táta, když mi smutně oznámil své zklmání nad tím, že jsem si koupil bobule a začal sypat (objevil kreatin a přečetl si ty marketingové kecy na obalu). Matroš na dřep. stojan je už nařezaný, příští týden to svařím a nechám opískovat+nabarvím. Pak to sem postnu. Časem tam ještě chci přidat místo pro ukládání kotoučů a předkopy a zákopy.

Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 1:52 am, celkově upraveno 1 krát
wondra

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2010 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.11.2010-26. tréninkový den, konec třetího týdne korteho

dřepy 5x5x70
bench 6x6x47
mrtvola 5x5x90
Bic EZ 27 a dopumpování jednoručky+břicho (trošku)

Víkendový jídleníček pěkně nahouby, v pátek sem do sebe vylil přes 12 piv a nějaký ten panák. Sobota byla ve znamení diety a dneska jdu zas na noční. Mrtvola je parádní, u té se vždycky rozdýchám a zapotím. Zítra už konečně budu mít opískované železo takže snad stihnu svařit i ten dřep stojan. Neměl by někdo tip na barvu pro kovy, bílou nebo možná černou, co se jen tak nesedře? Nejradši bych to i s kotoučema poslal na komaxit, ale kdo to bude platit...

Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 1:52 am, celkově upraveno 1 krát
wondra

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.11.2010-27. tréninkový den, poslední týden f korteho

dřepy 6x6x75
bench 5x5x50
mrtvola 5x5x95
bench na úzko tric. a extenze s jednoručkou

Stoján na dřepy konečně udělán. Zkušebně sem si zvedl 70kg hlubokým dřepem. Váhy na mrtvole už jsoou fakt tam kde měly dojít, dáva to zabrat,dřepy taky. Bench kupodivu není tak těžký, ale to je tím pocitem, že na benchi nepřepadneš s těžkou činkou dozadu :D Až dojedu korteho tak si zatáhnu 150 na mrtvolu a dřepnu 110, benchnu 60. Megalomanské cíle toť mé jsou.

Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 1:53 am, celkově upraveno 1 krát
wondra

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2010 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.10.2010-28.tréninkový den

mrtvola 5x5x95
bench 6x6x50
dřepy 5x5x75
lýtka 2x15x75 a 1x25x75
bic. ez 27, pumping jednoručky a kladiva

První tři sére mrtvoly byly jako z jiného světa, nevážilo to nic! Další dvě pak už byly těžké normálně :D Včera byla dokonce svalovka na zádech.

Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 1:54 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: