|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | e-witch napsal: | | ... hele, Tomiku, víš co ... jdi do ... extraligy :D |
a víš co Eviku? Pojedu radši do Pelhřimova, prohlídnu si tam krematorium, ať vim do čeho jdu! |
... jeď ...
já už byla
| Tom.K. napsal: | taky je tu ještě jedna možnost: jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium at víš do čeho jdeš! |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | hrozný tady |
tak co jinyho taky resit, kdyz se tady slejza dost lidi z kategorie Masters
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
… nó, zrovna nedávno jsem Standovi říkala, že až zas pojede do Nymburka, chci si tam s ním jít prohlédnout krematorium … ale nesetkala jsem se s valným pochopením …
nakonec, ve ZL máme také jedno vy-ni-ka-jící :), tak co
12.12.2013
bench light
10x20
6x8x30kg
bench RAM
5x5x55kg
triceps - bradla
5x8x evič
bench šikmý
5x8x25kg
rozpažky
5x8x10kg
dřep
10x20
5x40,4x50,3x60
1x65
1x85
2x4x50
2x4x55
2x4x60kg
hacken
5x8x35kg
abd add
5x12x65
5x12x60
břicho - svíčky
5x20
boční extenze
... álejó …
jo, a musím přehodit "těžký dřep/lehký benč" s "lehký dřep/benč"- dokud ještě nejde moc poznat, co je co :D, po mrtvole mi samozřejmě hůř jedou nohy a spodní záda
... a jak vypadá technika po nějaké té době ?
myslela jsem, že líp :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
asi myslíš můj „v horní úvrati silně zaťatý kvadriceps“ :D - občas dostávám otázky, proč u toho skáču … nevím proč, za sebou už to mám
… je fakt, že je to zbytečný pohyb a vydaná energie, ale předpokládám zde celkem snadné řešení – nedělat to
ráda bych stejně bravurně vyřešila problém posunu osy činky půdorysně víc nad paty, ale vypadá to, že si k tomu budu muset navíc uřezat kus každé nohy
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | asi myslíš můj „v horní úvrati silně zaťatý kvadriceps“ :D - občas dostávám otázky, proč u toho skáču … nevím proč, za sebou už to mám
… je fakt, že je to zbytečný pohyb a vydaná energie, ale předpokládám zde celkem snadné řešení – nedělat to
ráda bych stejně bravurně vyřešila problém posunu osy činky půdorysně víc nad paty, ale vypadá to, že si k tomu budu muset navíc uřezat kus každé nohy |
nemyslim ted problemy s "plytvanim"energii, ale to, ze si myslim, ze je to nesetrne k meniskum a patele _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
... pochopila jsem, nepříznivý vliv na kolena se tu už taky řešil ... nepociťuji, ale beru na vědomí ... ty patelo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | e-witch napsal: | | ... pochopila jsem, nepříznivý vliv na kolena se tu už taky řešil ... nepociťuji, ale beru na vědomí ... ty patelo |
tak promin
clovek ma starch, aby jsi mu dlouho vydrzela a ty ho div nezbijes! | To sú dnes také ženy : )))
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
... omluvte mou nevycválanost, ale jsem jen prostý závodní kůň
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|