Už máš představu, kolik naložíš na základní pokusy?
základ ještě vyzkouším v neděli či pondělí, se stopkou a s povely
... teď to vidím tak na 75 - 80, až budu na závodech v rozvičovně, budu žvanit něco o 70 :D
základ teď bude hlavně ve zdraví dožít termínu, mám doma ještě ke všemu pár nachcípanců :)
... pro zajímavost - trochu z aktualizovaných statistik za r. 2015
raw:
... osobně si nemůžu stěžovat, jen za ten raw benč mě hanba fackuje a jsem ráda, že v současné době jsem schopná i bez klasického tréninku zatlačit s přehledem slušnější váhu ... možná mě to aspoň příležitostně donutí tuto hodnotu zaktualizovat :)
včera relax na vzduchu, bolest z ramene jsem setřásla někam do bicepsu
zkouška základu na bench zítra
... a mám nového fyziokroutitele přímo u nosu, oknem vidím, jak kroutí s prvními klienty ... beru to jako výzvu, půjdu ho omrknout a nechat se vylepšit tejpama :)
dík, věřím, že pokud rameno dovolí, tak to letos někam k té 90ce dotlačím ... tento závod vidím spíš na jistotu ... což je v equipu teda dost relativní pojem :))
a nový kroutitel otestován ...
jeho tejp se stihl částečně odlepit dřív, než jsem došla těch pár metrů dom, což ale stačilo to k tomu, aby mě to dnes konečně zas pořádně rozbolelo
... tak vám nevim
Tož doufám, že sa vycajchnuješ, pánž dovalíme s Pepou Mazačem hodit čučku na plac a konečně s tó betelnó kočenó udělat bekantčaft. Jen dófám, že se k Tobě přes ty hradby manažerů a bodygárdů dostaneme.
:))
děkuju,
a těší mě, že vás všechny osobně poznám .... jelikož o výkonech mám jako správný bobkař stále větší pochybnosti, mohu doufat, dřív než zmizím v katakombách, aspoň v bohaté společenské vyžití :D
bodyguard tam se mnou jede jen jeden, ale bacha, je to nebezpečný blázen !
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru