|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: st červen 08, 2016 8:23 am Předmět: |
|
|
Měla bys dělat náborové akce pro mladé holky, co se bojí zvedat činky. Stačilo by se ukázat a hned by bylo v posilkách plno. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st červen 08, 2016 7:11 pm Předmět: |
|
|
... to zní tak užitečně, že by se to mělo odepisovat z nákladů :D
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st červen 08, 2016 7:42 pm Předmět: |
|
|
Skvele telo, aristokraticka tvaricka (oblicej) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červen 09, 2016 12:27 pm Předmět: |
|
|
mon dieu, :D dík
ZK: slyšíš voe, žádna eržika, hraběnka su !
málem jsem začala trpět nedostatkem pohybu, ale návštěva geofyzikální laboratoře s nefunkčním výtahem a 4mi kýbly zeminy byla nečekaně výživná
Naposledy upravil e-witch dne čt červen 09, 2016 12:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červen 09, 2016 12:28 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | tos trefil arnie, uvnitř sice můžeš mačkat knoflíky jen na kabátech, ale jinak než výtah tomu neřeknu :D
... součástky vedle něj jsou medaile ... mé, synové a kocourové :)
a jinak dík, forma je taková, jak to zrcadlo ... +- furt stejná |
Ooooo foto primo ze sine slavy!!!!
No a jinak takovy ty fraze, ktery uz asi zacinaj byt asi nuda, ale forma hodne pekna. Trenyrky jako obvykle SUPER! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červen 09, 2016 12:32 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Trenyrky jako obvykle SUPER! :) | ... uf, četla jsem "tréninky" a úplně se lekla, jestli nejsi nemocen
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: čt červen 09, 2016 12:50 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | mon dieu, :D dík
ZK: slyšíš voe, žádna eržika, hraběnka su !
málem jsem začala trpět nedostatkem pohybu, ale návštěva geofyzikální laboratoře s nefunkčním výtahem a 4mi kýbly zeminy byla nečekaně výživná |
Co má být výstupem geofyz labu? _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ka_kamila
|
Zaslal: čt červen 09, 2016 3:17 pm Předmět: |
|
|
Vždycky uznale koukám na Tvou dokonalou proporcionalitu postavy (+ samozřejmě, jak jsi jí využila) a ta poznámka o "aristokratické tvářičce" výše je taky dost trefná. Jsem jednoznačně hetero, ale Ty jsi pro mě dokonalá žena (přičtu-li inteligenci, vzdělání, ostrovtip, zájmy...). P.S. taky teda nejsem žádná sračka, takže to neber jako patolízalství - jen fakt, kterej jsem teď měla chuť vyjádřit, kk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt červen 09, 2016 7:30 pm Předmět: |
|
|
Ten dátum narodenia v profile je vtip, však?!
Tie pseudokočky čo majú v 20-tke riť jak želatínu a okolo brucha záchranné koleso môžu ísť doprdele. Opačný extrém sú tie, čo majú menšie cecky jak ja a nohy jak paličky.
Vyšportovaná baba je rarita.
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá červen 10, 2016 6:51 am Předmět: |
|
|
| Martin Pedain napsal: |
Co má být výstupem geofyz labu? |
oficiálně "laboratoř geotechniky a mechaniky zemin"
klasifikace a testování zeminy na zhutnitelnost, únosnost a takové ty srandy, co našinec potřebuje, když chce zodpovědně zasadit řepu (nebo třeba založit stavbu:)
| Ka_kamila napsal: | | Vždycky uznale koukám na Tvou dokonalou proporcionalitu postavy (+ samozřejmě, jak jsi jí využila) a ta poznámka o "aristokratické tvářičce" výše je taky dost trefná. Jsem jednoznačně hetero, ale Ty jsi pro mě dokonalá žena (přičtu-li inteligenci, vzdělání, ostrovtip, zájmy...). P.S. taky teda nejsem žádná sračka, takže to neber jako patolízalství - jen fakt, kterej jsem teď měla chuť vyjádřit, kk. |
vážně moc děkuju, takovým stylem by se žádná sračka určitě nevyjádřila :)… a když je pořádek v hlavě, je to rozhodně dobrý předpoklad mít pořádek v těle, takže nepochybuju o všestranných kvalitách a přeju samá pozitiva
| Dante Flyshit napsal: | Ten dátum narodenia v profile je vtip, však?!
Tie pseudokočky čo majú v 20-tke riť jak želatínu a okolo brucha záchranné koleso môžu ísť doprdele. Opačný extrém sú tie, čo majú menšie cecky jak ja a nohy jak paličky.
Vyšportovaná baba je rarita. |
:D … paličky jsem měla většinu svého života, ještě v době, kdy bylo mrtvé moře nemocné a pak ještě několik století a jsou tam v podstatě furt … mladým děvčatům (a chlapcům) bych spíš doporučila sportování jako způsob ukotvení se v krutém proudu reality, daaké cecky či ritě fakt nikoho nespasí (možná to záchranné koleso:)
… jinak jasně, že mě tolik chvály obecně opravdu těší, ale když se toho tady sejde moc, začínám se vždycky cítit trochu trapně a nepatřičně (zvlášť, když forma už tu byla mnohem lepší, jak vizuálně, tak výkonnostně) a už sem nic nechci dávat …
minimálně do doby, než se zas budu chtít pochlubit pěknou fotkou
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá červen 10, 2016 2:11 pm Předmět: |
|
|
10.6.2016
na zahřátí:
bench
8x20,30,40
2x50,55,60,65
dřep
8x20,40,60
2x70,80,90,100
tah
8x70,80
2x90,100,110,120
pak delší strečink + stojky a různé blbinky
 :D
v rámci odpočinkového týdňa jsem si šla otestovat další fitko, kde se otvírá v 7h, že bych občas zašla (ve sportovní hale) ... na protahování prima, celý slušně vybavený sál, na silovku horší - benčovka na zabití, všude hladké osy bez značek (takže jsem furt tahala a dřepovala na šikmo:), magnézko taky nula - čili spíše jen jako nouzovka
... jinak celkem prima prostředí, jako dítě jsem tam chodívala s tenisty, už tehdy se tomu říkalo posilovna, ale byly tam jen žíněnky a medicinbaly ...
snad jsem si tam teda odpočinula, nevím, musela jsem hned zas letět makat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so červen 11, 2016 6:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|