… dnes jsem se vyblbla tak, jak jen bylo bez opasku, bandáží a v rámci možností příjemné ... poslední opakování z 10x105 na DL se sice z mé komfortní zóny asi lehce vymklo, ale odcházelo se mi blaze, v radostném očekávání příštích dnů a toho, co hezkého mi zas odnesou
... nejvyšší čas opět vyběhnout do zšeřelých, sychravých ulic a ukázat hnátě, co je středověk
to jsou všechno moc pěkné série! zvláště ten úzký benč a pak ty jednoručky na šikmé. tomu odpovídá military, no a tahy ani nezmiňuji, to je tvoje silná stránka. podzimní forma zraje jako víno :)
děkuju, šlo to hezky :) ... no, ale nechme raději víno na keři :)
DrLift napsal:
Copak to? Tobě zakážou vstup do posilovny?
njn, lidi jsou zlý
běh 2km
běh opatrnější souložících ježků
... noha nebolí, ale mám stále pocit, že je tam něco špatně ... vydám se ještě na nějaká vyšetření, zatím to bylo stylem co odborník, to jiný názor ... ale běh už prostě bude a budu hledat způsob, kterým to půjde ... svoboda, ticho, vzduch, voda, stromy, hvězdičky ... psí hovna, policie, úchylové ... kurvapiča chybělo mi to! :)
Aaa, tu sa nieco zacina diat! Co ti odbornici povedali? Celkom ma to zaujima. 😁 zn. #vsetecnik
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
zatím to bylo stylem co odborník, to jiný názor ...
je to tak, jako první většinou dostaneš tu nejjednodušší radu, zajdi si ještě za někým jiným... ale pročetl jsem si mnoho diskuzí, kde se střetávala teorie vs. realita a moc se mi líbil názor vyber si odborníka a toho se drž, protože je skoro jisté, že jiný odborník tě začne léčit jiným způsobem. tak hodně štěstí!
Najjednoduchsia rada je: neprepalovat tempo, navysovat objem maximalne o 10% tyzdenne a po behu kvalitne ponatahovat najma problemove miesta. Plati najma pre sucasny Viktorkyn stav.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
dík, to je šikovné video, pamatuju si, že jsem nad ním přemýšlela už při prvních běžeckých pokusech, ale řekla bych, že konkrétně v tomto u mě problém není, ani nemám k takovému dopadu sklony
cohen999 napsal:
Aaa, tu sa nieco zacina diat! Co ti odbornici povedali? Celkom ma to zaujima. 😁 zn. #vsetecnik
vlk# napsal:
e-witch napsal:
zatím to bylo stylem co odborník, to jiný názor ...
je to tak, jako první většinou dostaneš tu nejjednodušší radu, zajdi si ještě za někým jiným... ale pročetl jsem si mnoho diskuzí, kde se střetávala teorie vs. realita a moc se mi líbil názor vyber si odborníka a toho se drž, protože je skoro jisté, že jiný odborník tě začne léčit jiným způsobem. tak hodně štěstí!
… na RTG jsem si vyslechla - „pravděpodobně není zlomené“, „dost možná tam praskliny byly“
dále také - „oj, to je velmi vybočený palec“, „ten palec je překvapivě rovný, ale ta příčná klenba, ta v podstatě neexistuje“
… co do prognóz a doporučení – „s takovou nohou rozhodně neběhat", „není to důvod neběhat, ale s kvalitní vložkou pro podporu př. klenby", „s takovou vložkou neběhat, noha se při běhu posunuje a pak to natvarování naráží kam nemá a nadělá víc škody jak užitku … běhat pouze s vložkou z měkké pěny, pán ve výrobně indiv. ort. pomůcek vám ji udělá“
pán ve výrobně: „ježišmarjá, zase s tou kravinou za mnou někoho posílá, já to ták nerad dělám, je s tím strašná drbačka"
já: "vás ta práce už trochu sere, ne?"
pán: „zeptejte se za 2-3 měsíce"
já: „nezeptám“
toš tak, a tak podobně … těm obzvlášť všetečným mohu jako bonus nabídnout popis jedné návštěvy jednoho moderního lékařského centra:
(po dávné zkušenosti, že berou jen „na počkání“ a že to počkání bývá dlouhé i 2-3 hodiny)
… v 7 hodin mazaně (ordinují od 8) vkulhávám do čekárny … pobaveně na mě hledí lidí velkej houf, automat mi vydává papírek s číslem 17 a šmatlavá babka vedle se chlubí, že přišla v 6 a má č.4, tak si poraženecky stoupám si do jiného rohu zaprděné čekárny a vytahuju knížku … za hodinu na displeji začnou skákat čísla pacientů po cca 10-20 min., počítám a volám kvůli práci, že přijdu snad kolem 11., … u třetí kapitoly mě trochu rozhodí, když přede mnou začnou padat cifry 30, 35 a tak … mazáci mi vysvětlí, že na řadě jsou teď ti, co dobrovolně zatáhli na recepci 800,-Kč a bylo jim recepční na automatu navoleno „přednostní ošetření“ … uklidňuji sama sebe, že 8 kilo vysolí málokdo, ale to se šeredně mýlím … trochu škodolibě sice sleduji, jak se tam ti VIP začínají hromadit a pak tam taky stojí jako kokoti, kdežto já tam stojím jako kokot zadarmo … uplyne pár hodin, knížka je celkem dobrá, ale dělá se mi mdlo, a přemýšlím, že to vzdám … v tom to vzdává starší pár a nabízí svá čísla, strhne se mela, ale vyhrávají méně kulhaví … zase se odevzdaně začtu, mám hlad, je doba oběda … chvíli to postupuje rychle, takže mě to motivuje … pak se to zas sekne na větší skupině VIP, někteří odcházejí na RTG a pak čekají znova, ztrácím nervy a odcházím se spláchnout do hajzlu, na dveřích však narážím na takovou tu krabičku na 20,-Kč, tak sprostě nadávám, někde se tam bere nějaký doktor a raději mi otevírá klíčem, ať je ode mne klid … natruc se tedy nespláchnu a vracím se odhodlaně do čekárny … dočítám knihu, kolem 13.30 přicházím na řadu, nejsem už ani schopna pořádně vysvětlit co mě trápí, jen ukazuju na nohu … s žádankou kulhám o 4 budovy dál na RTG, nějak to dávám zpět, pak zas čekám, dozvídám neuvěřitelnou novinku, že mám ploché nohy, na parkovišti strkám do automatu 290,-Kč abych nemusela rozkopat závoru a mizím ve tmě
cohen999 napsal:
Najjednoduchsia rada je: neprepalovat tempo, navysovat objem maximalne o 10% tyzdenne a po behu kvalitne ponatahovat najma problemove miesta. Plati najma pre sucasny Viktorkyn stav.
… myslím, že min. poslední 3-4 měsíce, jsem se toho celkem držela, a když už velice nic, aspoň ten „pedál“ a navazující lýtko jsem protáhla vždycky … každopádně, nadále beru na vědomí
Naposledy upravil e-witch dne út listopad 23, 2021 9:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Paradna story, zacal som sa rehotat a musel som vysvetlovat manzelke dovod svojho nahleho pobavenia.
Ale informacia o plochych nohach je dolezita, treba tu klenbu posilnit, idealne obden stimulovat masaznou tvrdou loptou. Hod si to pod stol a masiruj.
Zaroven nadalej plati aj to ostatne. 😅
185/82
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru