Grimley - Log běhny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 126, 127, 128  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grimley - Log běhny  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grimley - Log běhny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2019 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda jestli muzu prispet svou troskou do mlyna, tak u me jakykoliv mereni tepu pri behu, kdyz si zapomenu sbalit hrudni pas do prace (nastesti uz se dlouho nestalo - tuk tuk) nema smysl, protoze uvodnich asi 15 minut mi naskakuje tepovka po jednotkach od 100 bpm do nejakejch 110 a pak skokove skoci treba na 190 :) meri to absolutni nesmysly a nemyslim, ze by garmin Fenix 5 byly nejaky shity :)
OukyDouky

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2019 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci se hádat. Mrkněte na ty testy. Nejde tam o cenu, fakt jsou v té přesností rozdíly https://www.tomsguide.com/us/heart-rate-monitor,review-2885.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2019 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam to podlezene zkusenosti 7500 lidi na Garmin foru. Jak rikam. Pokud bereme v potaz hodinky do hodnoty 15 az 20 000, tak tam to proste nefunguje. Staci mit hodinky posunuty o 1 cm nahoru nebo dolu a uz to meri nesmyslne hodnoty. Nehlede na to, ze staci lehce spojene zapesti a hodnoty jsou uplne mimo. Opet moje subjektivni zkusenost. 50 anglicaku pouze s hodinkami a nejvyssi TF 93. A s hrudnim pasem 178.
OukyDouky

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2019 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád si na to přečtu nějaký článek nebo studii. Úroveň té technologie se mění, snad to není tak těžké pochopit.
cocman

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2019 2:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dyt v pohode. Evidentne uz mas asi nejaky lepsi hodinky, ktery nema zatim nikdo dalsi, kdyz se v tom tak vyznas. Docela by me tedy zajimal konkretni typ, ktery to uz zvlada. Rad si o nem poctu.
OukyDouky

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2019 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Dyt v pohode. Evidentne uz mas asi nejaky lepsi hodinky, ktery nema zatim nikdo dalsi, kdyz se v tom tak vyznas. Docela by me tedy zajimal konkretni typ, ktery to uz zvlada. Rad si o nem poctu.

Četl jsi ten článek ? EKG už zvládá víc hodinek. ;-)
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2019 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono i spousta osobních vah ti změří procento tuku, ale přeci jen inBody je inBody :)) (to samý EKG v hodinkách - apple watch a EKG u kardiologa) :)

Myslím, že nemá smysl se tu s námi hádat o spolehlivosti měření HR na zápěstí vs hrudním pásem, když to máme vyzkoušený praxí :)) … ale jo, když se to píše na netu, tak to bude pravda a my, co to máme z praxe, jsme konspirátoři a blázni :D
OukyDouky

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2019 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele nechci ti to tu zasírat, ale

1) mi tu vkládáte do úst něco co jsem nenapsal, nepíšu, že je EKG v hodinkách srovnatelné s EKG u lékaře, ale rozhodně, když mají hodinky schopnost snímat EKG, je jejich tepovka na super úrovni ve srovnání s hrudním senzorem, fakt tu musím popisovat proč?

2) Osobní zkušenost nejenom tady je v nějaké objektivitě fakt na houby. Nejste reprezentativní vzorek, ani vy ani já, máte to podělané milionem faktorů.

Tohle je z toho článku:

"The Results
Newer devices, including the Apple Watch Series 4 and Samsung's Galaxy Watch, took just seconds to catch up to the chest strap."

EKG v AW4 normálně uznává FDA, ale tady je to asi málo. Že máte předražené Garminy neznamená, že mají nej snímač tepovky Deal with it.
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2019 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá tedy :)

Pro Judsona: Kup si k hodinkám i hrudní pás, bez něj jsou ty hodinky k hovnu, pokud chceš opravdu sportovní hodinky a dostat z nich nějaký metriky (předražený garminy, suunta nebo polary). Pokud chceš měřit EKG a tepovku na zápěstí (v ideálních podmínkách, rozuměj, nesmíš se zapotit a nesmíš u toho moc hejbat rukou) a jinak z hodinek dostaneš možná tak animoji ve tvaru hovínka, tak si kup (NEPŘEDRAŽENÝ) Apple watch :) …. tím bych to tu asi uzavřel :)
OukyDouky

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2019 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Pro Judsona: Kup si k hodinkám i hrudní pás, bez něj jsou ty hodinky k hovnu, pokud chceš opravdu sportovní hodinky a dostat z nich nějaký metriky (předražený garminy, suunta nebo polary). Pokud chceš měřit EKG a tepovku na zápěstí (v ideálních podmínkách, rozuměj, nesmíš se zapotit a nesmíš u toho moc hejbat rukou) a jinak z hodinek dostaneš možná tak animoji ve tvaru hovínka, tak si kup (NEPŘEDRAŽENÝ) Apple watch :) …. tím bych to tu asi uzavřel :)

Píšeš prostě nesmysly ;-) Ten optický senzor není každým rokem stejný , nemůžeš to globálně odsoudit.

Je to podobné jako s GPS čipem. Strasne se to zlepšilo za poslední roky.
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2019 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.6.2019

Pomalý běh

Vzdálenost: 6.04 km
Čas: 31:04
Tempo: 5:09 min/km
HR: 143

Venkovní teplota: 32C

Dneska jsem nestihl jít v práci, kde jsem čekal na UPS kurýra, kterej mi přivezl nový běhačky a večer už mám jinej program, takže jsem šel v tom nejideálnějším čase (14:50 ) Naštěstí to kolem řeky trochu pofukovalo, tak to nebyla úplná infarktovka :) ..... tepovka by bejvala byla nižší, ale to vedro to ovlivnilo asi dost. Rozhodl jsem se, že si budu zapisovat i aktuální teplotu při výběhu :)

A tady moje nový polykačky kilometrů (Nike Air Zoom Pegasus Premium by Grimley :D ):

Máča

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2019 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zitra taky planuju jit kolwm 15.uz ted se toho desim..
Lunreal

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2019 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OukyDouky napsal:
Grimley napsal:

Píšeš prostě nesmysly ;-) Ten optický senzor není každým rokem stejný , nemůžeš to globálně odsoudit.

Já mám garminy 645 a měření tepu je dost nepresny (pomaly nabehy, pri nizkych teplotach to ukazuje min, pri zapoceni taky jinak atd) a gps ve městě mezi budovama je horší než pri měření mobilem. Tzn pokud jsi tu jediný, komu ty hodinky meri presne, tak jaké používáš?
OukyDouky

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2019 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
OukyDouky napsal:
Grimley napsal:

Já mám garminy 645 a měření tepu je dost nepresny (pomaly nabehy, pri nizkych teplotach to ukazuje min, pri zapoceni taky jinak atd) a gps ve městě mezi budovama je horší než pri měření mobilem. Tzn pokud jsi tu jediný, komu ty hodinky meri presne, tak jaké používáš?

To je vedlejší, já sem dal nezávislý článek, ale evidentně jsou subjektivní zkušenosti víc. (645 je 2 roky starý model)
cocman

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2019 1:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezis proste pochopte, ze oukydouky to cetl v jednom clanku a to, ze my s tim mame realny zkusenosti vubec nic neznamena. Pise se to na internetu, tak to musi byt pravda.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grimley - Log běhny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 126, 127, 128  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: