|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: po červen 24, 2019 6:48 pm Předmět: |
|
|
Ja teda jestli muzu prispet svou troskou do mlyna, tak u me jakykoliv mereni tepu pri behu, kdyz si zapomenu sbalit hrudni pas do prace (nastesti uz se dlouho nestalo - tuk tuk) nema smysl, protoze uvodnich asi 15 minut mi naskakuje tepovka po jednotkach od 100 bpm do nejakejch 110 a pak skokove skoci treba na 190 :) meri to absolutni nesmysly a nemyslim, ze by garmin Fenix 5 byly nejaky shity :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
OukyDouky
|
Zaslal: po červen 24, 2019 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po červen 24, 2019 9:07 pm Předmět: |
|
|
Mam to podlezene zkusenosti 7500 lidi na Garmin foru. Jak rikam. Pokud bereme v potaz hodinky do hodnoty 15 az 20 000, tak tam to proste nefunguje. Staci mit hodinky posunuty o 1 cm nahoru nebo dolu a uz to meri nesmyslne hodnoty. Nehlede na to, ze staci lehce spojene zapesti a hodnoty jsou uplne mimo. Opet moje subjektivni zkusenost. 50 anglicaku pouze s hodinkami a nejvyssi TF 93. A s hrudnim pasem 178.
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út červen 25, 2019 2:32 am Předmět: |
|
|
Dyt v pohode. Evidentne uz mas asi nejaky lepsi hodinky, ktery nema zatim nikdo dalsi, kdyz se v tom tak vyznas. Docela by me tedy zajimal konkretni typ, ktery to uz zvlada. Rad si o nem poctu.
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: út červen 25, 2019 7:20 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Dyt v pohode. Evidentne uz mas asi nejaky lepsi hodinky, ktery nema zatim nikdo dalsi, kdyz se v tom tak vyznas. Docela by me tedy zajimal konkretni typ, ktery to uz zvlada. Rad si o nem poctu. |
Četl jsi ten článek ? EKG už zvládá víc hodinek. ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 25, 2019 7:24 am Předmět: |
|
|
Ono i spousta osobních vah ti změří procento tuku, ale přeci jen inBody je inBody :)) (to samý EKG v hodinkách - apple watch a EKG u kardiologa) :)
Myslím, že nemá smysl se tu s námi hádat o spolehlivosti měření HR na zápěstí vs hrudním pásem, když to máme vyzkoušený praxí :)) … ale jo, když se to píše na netu, tak to bude pravda a my, co to máme z praxe, jsme konspirátoři a blázni :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: út červen 25, 2019 8:45 am Předmět: |
|
|
Hele nechci ti to tu zasírat, ale
1) mi tu vkládáte do úst něco co jsem nenapsal, nepíšu, že je EKG v hodinkách srovnatelné s EKG u lékaře, ale rozhodně, když mají hodinky schopnost snímat EKG, je jejich tepovka na super úrovni ve srovnání s hrudním senzorem, fakt tu musím popisovat proč?
2) Osobní zkušenost nejenom tady je v nějaké objektivitě fakt na houby. Nejste reprezentativní vzorek, ani vy ani já, máte to podělané milionem faktorů.
Tohle je z toho článku:
"The Results
Newer devices, including the Apple Watch Series 4 and Samsung's Galaxy Watch, took just seconds to catch up to the chest strap."
EKG v AW4 normálně uznává FDA, ale tady je to asi málo. Že máte předražené Garminy neznamená, že mají nej snímač tepovky  Deal with it.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 25, 2019 9:54 am Předmět: |
|
|
Dobrá tedy :)
Pro Judsona: Kup si k hodinkám i hrudní pás, bez něj jsou ty hodinky k hovnu, pokud chceš opravdu sportovní hodinky a dostat z nich nějaký metriky (předražený garminy, suunta nebo polary). Pokud chceš měřit EKG a tepovku na zápěstí (v ideálních podmínkách, rozuměj, nesmíš se zapotit a nesmíš u toho moc hejbat rukou) a jinak z hodinek dostaneš možná tak animoji ve tvaru hovínka, tak si kup (NEPŘEDRAŽENÝ) Apple watch :) …. tím bych to tu asi uzavřel :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: út červen 25, 2019 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Dobrá tedy :)
Pro Judsona: Kup si k hodinkám i hrudní pás, bez něj jsou ty hodinky k hovnu, pokud chceš opravdu sportovní hodinky a dostat z nich nějaký metriky (předražený garminy, suunta nebo polary). Pokud chceš měřit EKG a tepovku na zápěstí (v ideálních podmínkách, rozuměj, nesmíš se zapotit a nesmíš u toho moc hejbat rukou) a jinak z hodinek dostaneš možná tak animoji ve tvaru hovínka, tak si kup (NEPŘEDRAŽENÝ) Apple watch :) …. tím bych to tu asi uzavřel :) |
Píšeš prostě nesmysly ;-) Ten optický senzor není každým rokem stejný , nemůžeš to globálně odsoudit.
Je to podobné jako s GPS čipem. Strasne se to zlepšilo za poslední roky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 25, 2019 2:58 pm Předmět: |
|
|
25.6.2019
Pomalý běh
Vzdálenost: 6.04 km
Čas: 31:04
Tempo: 5:09 min/km
HR: 143
Venkovní teplota: 32C
Dneska jsem nestihl jít v práci, kde jsem čekal na UPS kurýra, kterej mi přivezl nový běhačky a večer už mám jinej program, takže jsem šel v tom nejideálnějším čase (14:50  ) Naštěstí to kolem řeky trochu pofukovalo, tak to nebyla úplná infarktovka :) ..... tepovka by bejvala byla nižší, ale to vedro to ovlivnilo asi dost. Rozhodl jsem se, že si budu zapisovat i aktuální teplotu při výběhu :)
A tady moje nový polykačky kilometrů (Nike Air Zoom Pegasus Premium by Grimley :D ):
_________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út červen 25, 2019 7:39 pm Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | | Grimley napsal: | Dobrá tedy :)
Pro Judsona: Kup si k hodinkám i hrudní pás, bez něj jsou ty hodinky k hovnu, pokud chceš opravdu sportovní hodinky a dostat z nich nějaký metriky (předražený garminy, suunta nebo polary). Pokud chceš měřit EKG a tepovku na zápěstí (v ideálních podmínkách, rozuměj, nesmíš se zapotit a nesmíš u toho moc hejbat rukou) a jinak z hodinek dostaneš možná tak animoji ve tvaru hovínka, tak si kup (NEPŘEDRAŽENÝ) Apple watch :) …. tím bych to tu asi uzavřel :) |
Píšeš prostě nesmysly ;-) Ten optický senzor není každým rokem stejný , nemůžeš to globálně odsoudit.
Je to podobné jako s GPS čipem. Strasne se to zlepšilo za poslední roky. |
Já mám garminy 645 a měření tepu je dost nepresny (pomaly nabehy, pri nizkych teplotach to ukazuje min, pri zapoceni taky jinak atd) a gps ve městě mezi budovama je horší než pri měření mobilem. Tzn pokud jsi tu jediný, komu ty hodinky meri presne, tak jaké používáš? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: út červen 25, 2019 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | OukyDouky napsal: | | Grimley napsal: | Dobrá tedy :)
Je to podobné jako s GPS čipem. Strasne se to zlepšilo za poslední roky. |
Já mám garminy 645 a měření tepu je dost nepresny (pomaly nabehy, pri nizkych teplotach to ukazuje min, pri zapoceni taky jinak atd) a gps ve městě mezi budovama je horší než pri měření mobilem. Tzn pokud jsi tu jediný, komu ty hodinky meri presne, tak jaké používáš? |
To je vedlejší, já sem dal nezávislý článek, ale evidentně jsou subjektivní zkušenosti víc. (645 je 2 roky starý model)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st červen 26, 2019 1:39 am Předmět: |
|
|
Jezis proste pochopte, ze oukydouky to cetl v jednom clanku a to, ze my s tim mame realny zkusenosti vubec nic neznamena. Pise se to na internetu, tak to musi byt pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|