|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Idontevenlift

|
Zaslal: pá květen 02, 2025 8:47 am Předmět: |
|
|
2.5.2025
Tlaky JČ - 3x8x42,5kg rovná, 2x10x32,5kg šikmá
Dřep - 3x5x100kg čelní, 2x8x140kg influencer (na stroji s vyšpulenou prdelí do prostoru)
Stahování horní kladky - 3x8x72,5kg naúzko na hrudník, 2x8x72,5kg naširoko za hlavu
Superset výpony vestoje + zdvihy JČ vsedě s oporou - nevím, ale bylo toho hodně
gut
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Idontevenlift

|
Zaslal: ne květen 04, 2025 11:01 am Předmět: |
|
|
4.5.2025
Mrtvý tah - 4x150kg, 3x3x160kg
Legpress - 4x6x250kg
Superset předkop+zákop - 2x (10x72,5kg + 10x57,5kg) - na doražení
Protisměrky - 3x12x6 cihliček, 2x8x7 cihliček + 1x10x5 cihliček
Výpony vestoje - 3x10x187,5kg, 1x shazovaná série od 187,5kg do 67,5kg po 15kg
Gut. Mrtvoly při rozcvičce vypadaly bídně, nakonec si to "sedlo" a s každou sérií byly jednodušší. Doma večer dojedu strečink, core a zadní delty nebo triceps
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: út květen 06, 2025 10:44 am Předmět: |
|
|
6.5.2025
Mám ze sebe radost. Po 3 letech trápení jsem asi konečně našel způsob, jak se zbavit tělesného tuku nahromaděného za covidových let. Dnes ráno mi váha poprvé za tu dobu ukázala hmotnost pod 89kg, a to rovnou 87,6kg. Celkem to dělá cca 5kg za necelé dva týdny a z toho 2kg za 3 dny!
Nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že mi sedí intermittent fasting. Přitom jsem nijak neplánoval přejít na takový způsob stravování, byla to v podstatě náhoda: Jeden večer jsem se tak přecpal, že mi ještě ráno bylo blbě a odřekl jsem si tedy snídani. Na oběd jsem měl krásně vytráveno a cítil jsem se opravdu skvěle. Říkám si: Proč to nezkusit cíleně?
Jedu standardní okno 16:8, poslední jídlo v 8 večer, další kolem poledne druhý den. Nedržím striktně dvanáctou hodinu, spíše se řídím podle toho, jak mi to vyjde časově. Většinou mi pak stačí dvě jídla, zato ale pořádná. Občas tři, z toho jedno menší. Vždy mám největší chuť na hutnou stravu. Steaky, sýry, kefír, všechno to do mě padá jak do šrotovníku. Naprosto super je, že ustoupily chutě na sladké, ale i sacharidy celkově.
Výše zmiňovaná redukce 2kg za 3 dny je celkem extrémní, proto zkusím přidat trochu kalorií. Už se tu na mě směje 6 míchaných vajec s cibulkou, 50g tučného sýra, 100g carpaccia, avokádo, 500ml kefíru a k tomu 200g celozrnného kváskového chleba, který si peču sám z čerstvě namleté mouky.
Trénuji ráno nalačno a nemám s tím žádný problém. Jen si musím odpustit tolik milované nakopávače, protože mi vystřelují krevní cukr do nebes... asi něco bude na těch umělých sladidlech. Pro doplnění: žena si koupila glukometr, tak jsem ho začal používat taky a cukry mi podivně lítají nahoru a dolu, až jsme po několika dnech vypozorovali korelaci se suplementací. Ať už nakopávač nebo protein mi při prázdnějším žaludku zvednou cukr na úroveň diabetika. Protein tedy dávám akorát hned po jídle, to je pak vše ok. Zkusím ještě koupit neochucený protein a uvidíme, zda bude efekt stejný. Ještě se případně nabízí zkusit kasein.
A teď už k dnešnímu tréninku:
Benchpress - 5x5x110kg
Veslování - 4x8x87,5kg
Superset zákop+předkop+addukce - 4x (8x57,5kg + 8x65kg + 10x80kg)
Extenze EZ hlavu vsedě - 4x8x40kg
Upažování v předklonu s protisměrkami - 4x8x2 cihličky
Benče po delší době bývají stejně jako třeba dřepy celkem drsné, ale docela to šlo. K tomu bez pásku, jen s lehoučkým mostem, abych se pořádně zapřel lopatkami. Kdybych napravo necítil úpony, tak tam rovnou šoupnu 120
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út květen 06, 2025 10:56 am Předmět: |
|
|
| Idontevenlift napsal: | Mám ze sebe radost. Po 3 letech trápení jsem asi konečně našel způsob, jak se zbavit tělesného tuku nahromaděného za covidových let. Dnes ráno mi váha poprvé za tu dobu ukázala hmotnost pod 89kg, a to rovnou 87,6kg. Celkem to dělá cca 5kg za necelé dva týdny a z toho 2kg za 3 dny!
Nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že mi sedí intermittent fasting. |
tak to gratuluji!!
IF jsme kdysi s Magumim zkoušeli společně, s režimem nebyl žádný problém, fungovalo to, jenom svaly/síla šlo dolů, i když bílkovin bylo dost, člověk mohl trénovat a nic :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: út květen 06, 2025 11:18 am Předmět: |
|
|
ty jo nestraš  Je jasný, že ten současnej úbytek váhy je hlavně z vody a střev. Síla zatím drží, však jsem se taky část jara flákal a v něčem jsem docela dost spadnul. Myslím si, že třeba od příštího týdne se začne ukazovat, jestli jdou dolů tuky nebo svaly... I kdyby obojí, tak to ještě překousnu. Primární cíl je 12% a méně bf, pak se uvidí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: čt květen 08, 2025 6:57 pm Předmět: |
|
|
8.5.2025
Dřep - 3x5x110kg ATG zadní se stopkou, 3x6x140kg influencer
Tlaky JČ - 3x6x45kg rovná lavice, 2x8x35kg šikmá
Kladka naširoko za hlavu - 4x8x80kg
Biceps scottovka - 2x6x45kg, 2x8x35kg, 2x10x25kg
Výpony vestoje - 3x10x187,5kg, 3x10x150kg, 3x20x90kg
Upažování JČ vsedě - 4x10x12,5kg
Břicho - metronom ve visu 2x20, klopení nohou se svící na sklopené římské lavici 2x15
Trénink gut. Váha ve fitku ukazuje haluze. Jednak ukazuje míň a navíc je na křivém linu, takže v tom "podvážení" ještě navíc skáká +- 1kg jako nic podle toho, kam s ní šoupnu. Takže odteď budu jako směrodatnou brát domácí váhu na tvrdé podlaze, přičemž se budu vážit jenom nalačno a s prázdnými střevy. Minulých 87,6kg tedy neplatí
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: so květen 10, 2025 12:56 pm Předmět: |
|
|
10.5.2025
Rano nalacno
Mrtvy tah - 4x4x160kg, 6x140kg
Zdvih nohou ve visu - 12, 10, 10 (na uvolneni zad)
Drep na MP - 3x6x90kg, 6x100kg (+MP)
Protismerky rozpazky - 2x10x7 cihlicek, 2x10x6 cihlicek
Uzky benc - 2x6x90kg, 2x6x80kg + 8x60kg
Superset upazovani vsede v predklonu + upazovani vsede - 3x (10x12,5kg + 10x9kg)
Trenink super. Zjistil jsem, ze glukometr, podle ktereho se poslednich par dnu nastavit stravovani, mi ukazuje haluze. Rozdil klidne 1.5nmol podle toho, odkud beru krev. Tak ted nevim, kudy dal. Nicmene vaha stagnuje, prestoze jsem skoro 3 dny nebyl na zachode, tak jsem zvedav na rozdil, az se jednoho dne vytrunim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 10, 2025 5:27 pm Předmět: |
|
|
Pekne, pekne, len vydrž s režimom, darmo, dve poriadne jedlá plné všetkého, čo telo potrebujú sú super! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: so květen 10, 2025 8:17 pm Předmět: |
|
|
Nechci to zakřiknout, protože by to nebylo poprvé, co jsem nadšený najel na nějaký režim a po pár týdnech ho ukončil, protože dělal víc škody než úžitku. Při IF ale cítím tu výhodu v tom, že nemusím jídelníček držet vůlí, že jde tak nějak přirozeně sám. Občas je teda docela dlouhá poslední hoďka půstového okna. Na druhou stranu vím, že se za chvíli fakt pořádně najím, budu spokojenej a nebudu šmejdit po něčem sladkém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: po květen 12, 2025 10:16 am Předmět: |
|
|
12.5.2025
Váha ráno nalačno - 89,6kg (na váze ve fitku 87,6 lol)
Benchpress - 2x6x110kg, 2x4x115kg, 2x6x90kg
Veslování - 2x15x72,5kg, 2x8x87,5kg + 1x10x67,5kg
Superset předkop + zákop + addukce - 2x (10x57,5kg + 10x57,5 bez držení madel + 12x80kg), 2x (6x65kg + 10x65kg s držením + 12x80kg)
Výpony vestoje - 5x15x135kg
Biceps - 3x8x40kg VČ olympijská, 3x8x35kg scottovka stroj
Dnes velice náročný trénink. Energie na nule, svaly prázdné a nešlo se do toho dostat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: st květen 14, 2025 10:29 am Předmět: |
|
|
14.5.2025
Dřep - 3x4x90kg - na MP (+ váha MP), 3x6x150kg influencer
Pullover + tlak - 4x8x37,5kg JČ
Shyby - 2x8xbw + 10kg, 2x8xbw
Stlačování horní kladky špagát - 3x8x25kg
Hrůza, větší peklo než minule. Nula energie a chuti do tréninku, k tomu totálně zablokovaný esíčka. Myslel jsem, že to postupně povolí. Nepovolilo. U dřepů jsem trpěl jak pes. Příště to v takové situaci nebudu lámat přes koleno a raději si dám něco šetrnějšího. Odpoledne odjíždím na služebku a vracím se v pátek večer. Vzhledem k posledním dvěma tréninkům bych řekl, že je to ideální načasování dát si trochu oraz a přefocusovat hlavu na něco jiného. Na hotelu budu mít bazén a tělocvičnu s pomůckami na strečink, takže to je super aktivní regenerace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: so květen 17, 2025 10:19 am Předmět: |
|
|
Zada KO, nemuzu ani chodit. Vcera jsem to posral, po 4 hodinach jizdy ze sluzebky rovnou do fitka na mrtvoly. Neni to poprve, co jsem si je takhle bloknul, zato tentokrat je to zdaleka nejhorsi. Snad nebudu na neschopenku
Rano jsem jeste chodil, sice jak kacer, ale chodil. Pak jsem dostal super napad, ze to rozhejbu strecinkem. Tak jsem si to dosral uplne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: po květen 19, 2025 6:47 pm Předmět: |
|
|
19.5.2025
Váha nalačno: 88,4kg, juchů
Stále mám zrakvený záda, takže bez tréninku. Ráno jsem se ani nedokázal zvednout z postele a chvíli mi to dalo. Přes den ale začala bolest dost ustupovat. Mám trochu proleželou matraci a teď fakt cítím, že pánvi vůbec nedělá dobře, když je při spaní takhle "prověšená". Tak jsem si to tam trochu vystlal a věřím, že dnes už mi spánek konečně pomůže. Lehoulinký trénink by mohl jít pozítří, možná i zítra, ale nechci na sebe moc tlačit.
V každém případě mi obrovskou radost udělal postupující pokles váhy. Cíl je zatím 85kg a pak se uvidí.
Pro inspiraci dnešní jídelníček:
Oběd - domácí kuřecí vývar, rizoto s kuřecím masem a parmazánem, 60g kozí goudy
Večeře - 5 velkých míchaných vajec, 80g kozí goudy, 50g kozího čerstvého kozího sýru, 200ml kefíru, půl avokáda, cca 120g domácího kváskového chlebu, 1 odměrka 80% proteinu
Na mé poměry jsem dnes měl málo masa, jenomže v obchodě bylo vyprodané carpaccio a na jiné maso jsem neměl chuť. Zítra to doženu pořádně prorostlým hovězím steakem
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: út květen 20, 2025 10:38 am Předmět: |
|
|
20.5.2025
Lehký trénink
Zaměřeno na jednoduché cviky, které nebolely. Poprvé v životě jsem cvičil hip thrust. Na stabilizaci a posílení SI spojení se doporučuje cvičit "most", což je v podstatě hip thrust. Přiznám se, ženský zvládnou víc než já. Váha i rozsah byly naprosto tragický. Jasně, mám to tam teď bolavý a zatuhlý, ale to určitě není jen o tom. Pokud tedy mám skutečně tak moc oslabenou tuto oblast, tak by to i vysvětlovalo, proč mám kolikrát u dřepů pocit, že i 100kg mě zlomí v pase. Dost by mi pomohlo, kdyby tohle zabralo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: so květen 24, 2025 10:09 am Předmět: |
|
|
24.5.2025
Váha nalačno: 88,5kg
Váha mi teď stagnuje. Nejspíš to bude tím, že kvůli bolavým zádům mám prostě málo pohybu a pořád trochu ladím výběr potravin. Například včera jsem měl po dlouhé době krůtí řízečky napřírodno s mojí oblíbenou pepřovou omáčkou a ta mi prostě nesedla. Ještě dnes jsem z toho nafouklej. Takže se mi potvrzuje, že i při IF a nízkém počtu jídel musím mít jídelníček co nejjednodušší.
Lehký trénink/regenerace
Myslím si, že to bude chtít ještě tak minimálně týden, než budu schopný lehce cvičit dřepy a mrtvoly. Dnes tedy opět zaměřeno na izolované cviky. Překvapily hip thrusty, kde jsem měl v podstatě 4x větší zátěž než posledně. Takže zřejmě je vše na dobré cestě.
Doufám, že až se z toho vyhrabu, tak se konečně přestanu po všech stránkách plácat na místě. Trvá to už příliš dlouho a chtělo by to zase trochu progress...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|