|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 11:49 am Předmět: Re: zzerz |
|
|
| CharlesWood napsal: | Který gainer do objemu pro nabrání svalové hmoty?
COMPRESS B.I.G.
NEBO
MUTANT MASS |
Mutant Mass je směs toho nejlevnějšího, co lze mezi sacharidy najít. Tomu odpovídá i výsledná cena. B.I.G. je na tom se složením velmi výrazně jinak (jak co do sacharidové, tak co do proteinové složky).
Na druhou stranu, mluvíme stále a jen pouze o gaineru, tzn. je na zvážení, co od něho kdo očekává a jak moc nebo málo je cena určujícím fakturem. Pokud ale cena není tím jediným, co rozhodnutí ovlivní, bral bych B.I.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CharlesWood
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 1:02 pm Předmět: Re: zzerz |
|
|
| Ronnie napsal: | | CharlesWood napsal: | Který gainer do objemu pro nabrání svalové hmoty?
COMPRESS B.I.G.
NEBO
MUTANT MASS |
Mutant Mass je směs toho nejlevnějšího, co lze mezi sacharidy najít. Tomu odpovídá i výsledná cena. B.I.G. je na tom se složením velmi výrazně jinak (jak co do sacharidové, tak co do proteinové složky).
Na druhou stranu, mluvíme stále a jen pouze o gaineru, tzn. je na zvážení, co od něho kdo očekává a jak moc nebo málo je cena určujícím fakturem. Pokud ale cena není tím jediným, co rozhodnutí ovlivní, bral bych B.I.G. |
Děkuji pěkně, vysvětlil jste mi to pěkně..já jenom, že výrobce uvádí, že už po jedné dávce Mutancu přibereš 2,5kg, samozřejmě, že je to marketingový tah...jinak znáte na trhu lepší gainer než je compress b.i.g.?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 2:47 pm Předmět: Re: zzerz |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 16, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: st leden 16, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Žádnej,kup si radši maso..a když už nějakej suplement tak protein
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
No, potřebuji spíše zvýšit příjem sachrů, a malta mi zas nepřijde vhodná jako po-tréninkový nápoj...
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil jamesco dne st leden 16, 2013 9:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
Jasný, je to převážně malta, ale obsahuje to i proteiny, glutamin,.... avšak, snad bude reagovst ještě někdo...max opravdu koupim maltu
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
Taky asi koupím tu maltu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | No, potřebuji spíše zvýšit příjem sachrů, a malta mi zas nepřijde vhodná jako po-tréninkový nápoj... |
Jeslti chces zvýšit příjem sacharidů tak stravou je lepší se vykašlat na nějaký koktejly..navíc,když zvýšíš sachry a budeš se držet těch komplexních nabereš i nějaký to kilo svalů...ne tuku jak z gainerů který obsahujou sacharidy jednoduchý..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
No, já ti možu říct že sem po dobrání 2.25kg gaineru příbytek svalů měl, ale tuky sem nezaregistroval, je to asi dost podle toho co kdo dostal do vínku....:-) já dostal metabolismus který spaluje jak raketový motor :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:15 pm Předmět: |
|
|
micus6 - doporučuju připlatit a koupit Go pro 30 či např. Smartlabs Oat Snack. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:17 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | No, já ti možu říct že sem po dobrání 2.25kg gaineru příbytek svalů měl, ale tuky sem nezaregistroval, je to asi dost podle toho co kdo dostal do vínku....:-) já dostal metabolismus který spaluje jak raketový motor :-) | ¨Do vínku můžeš dostat co ccheš ale za ty prachy bys prostě udělal líp kdyby jsi to vrazil do stravy ...vim to z vlastní zkušenosti...taky sme v těhle věcech viděl buhví co ....strava je ale to hlavní
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|