SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 11:49 am    Předmět: Re: zzerz Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Který gainer do objemu pro nabrání svalové hmoty?
COMPRESS B.I.G.
NEBO
MUTANT MASS

Mutant Mass je směs toho nejlevnějšího, co lze mezi sacharidy najít. Tomu odpovídá i výsledná cena. B.I.G. je na tom se složením velmi výrazně jinak (jak co do sacharidové, tak co do proteinové složky).

Na druhou stranu, mluvíme stále a jen pouze o gaineru, tzn. je na zvážení, co od něho kdo očekává a jak moc nebo málo je cena určujícím fakturem. Pokud ale cena není tím jediným, co rozhodnutí ovlivní, bral bych B.I.G.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 1:02 pm    Předmět: Re: zzerz Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
CharlesWood napsal:
Který gainer do objemu pro nabrání svalové hmoty?
COMPRESS B.I.G.
NEBO
MUTANT MASS

Mutant Mass je směs toho nejlevnějšího, co lze mezi sacharidy najít. Tomu odpovídá i výsledná cena. B.I.G. je na tom se složením velmi výrazně jinak (jak co do sacharidové, tak co do proteinové složky).

Na druhou stranu, mluvíme stále a jen pouze o gaineru, tzn. je na zvážení, co od něho kdo očekává a jak moc nebo málo je cena určujícím fakturem. Pokud ale cena není tím jediným, co rozhodnutí ovlivní, bral bych B.I.G.

Děkuji pěkně, vysvětlil jste mi to pěkně..já jenom, že výrobce uvádí, že už po jedné dávce Mutancu přibereš 2,5kg, samozřejmě, že je to marketingový tah...jinak znáte na trhu lepší gainer než je compress b.i.g.?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 2:47 pm    Předmět: Re: zzerz Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Děkuji pěkně, vysvětlil jste mi to pěkně..já jenom, že výrobce uvádí, že už po jedné dávce Mutancu přibereš 2,5kg, samozřejmě, že je to marketingový tah...jinak znáte na trhu lepší gainer než je compress b.i.g.?

Jakákoliv tvrzení o tom, kolik čeho se dá přibrat, je potřeba brát se značnou rezervou.

Mezi gainery
bych hledal ty s obsahem palatinosy, což je buď právě B.I.G. a nebo Go Pro 30.

https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html
https://obchod.ronnie.cz/s-2882-compress-b-i-g.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Insano41

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska mi došel Go Pro 30 čokoládový - když jsem ho viděl v akci, musel jsem ho mít! Dávka po tréninku mě naprosto okouzlila, ta chuť je vážně skvělá! Ještě mě čeká jedna dávka, a už se na jí nemůžu dočkat
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamesco

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Který z těchhle levných gainerů by jste si vybrali?

https://obchod.ronnie.cz/s-1889-massive-1100.html
https://obchod.ronnie.cz/s-2323-anabolic-iso-gainer-3000.html
https://obchod.ronnie.cz/s-3535-muscle-gainer-mass.html

Žádnej,kup si radši maso..a když už nějakej suplement tak protein
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, potřebuji spíše zvýšit příjem sachrů, a malta mi zas nepřijde vhodná jako po-tréninkový nápoj...
jamesco

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a četl sis složení tich sacharidáku?

edit:
protože jsem hodnej kluk
Muscle Gainer Mass: maltodextrin, dextróza
Anabolic Iso Gainer 3000: maltodextrin, glukóza, dextróza, fruktóza
Massive 1100: maltodextrin, dextróza

Naposledy upravil jamesco dne st leden 16, 2013 9:05 pm, celkově upraveno 1 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný, je to převážně malta, ale obsahuje to i proteiny, glutamin,.... avšak, snad bude reagovst ještě někdo...max opravdu koupim maltu
TheGhost

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky asi koupím tu maltu :D
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
No, potřebuji spíše zvýšit příjem sachrů, a malta mi zas nepřijde vhodná jako po-tréninkový nápoj...

Jeslti chces zvýšit příjem sacharidů tak stravou je lepší se vykašlat na nějaký koktejly..navíc,když zvýšíš sachry a budeš se držet těch komplexních nabereš i nějaký to kilo svalů...ne tuku jak z gainerů který obsahujou sacharidy jednoduchý..
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, já ti možu říct že sem po dobrání 2.25kg gaineru příbytek svalů měl, ale tuky sem nezaregistroval, je to asi dost podle toho co kdo dostal do vínku....:-) já dostal metabolismus který spaluje jak raketový motor :-)
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 - doporučuju připlatit a koupit Go pro 30 či např. Smartlabs Oat Snack.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
No, já ti možu říct že sem po dobrání 2.25kg gaineru příbytek svalů měl, ale tuky sem nezaregistroval, je to asi dost podle toho co kdo dostal do vínku....:-) já dostal metabolismus který spaluje jak raketový motor :-)
¨Do vínku můžeš dostat co ccheš ale za ty prachy bys prostě udělal líp kdyby jsi to vrazil do stravy ...vim to z vlastní zkušenosti...taky sme v těhle věcech viděl buhví co ....strava je ale to hlavní
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: