SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Notrax

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si to rozmixuj zvlášť :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní zemědělec

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec, nemáte někdo zkušenosti s tímto gainerem? Jedná se o Re-Con (MusclePharm)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 8:08 pm    Předmět: Re: sd Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
kubaz napsal:
kupte si kvalitni proteinak, dejte si odmerku do sejkru, nasypte tam 100g vlocek rozmixujte, vypijte, a mate v sobe asi nejkvalitnejsi gainer na trhu

už vidim jak by byla máma nadšená, kdybych v 5 ráno začal vrčet mixérem a kdybych si to připravil večer tak to do rána stuhne a je to kašovitá kejda..

tak tam dej vic vody
simply clever
Redshank

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidám jen zkušenost s G 15 anabolic gainer od Extrifitu, kdo by o něm přemýšlel určitě bych se nebál jahody, zatim jsem nenarazil na jinej protein/gainer kterej by chutnal líp, a to mi hned tak něco nezachutná asi jediný mínus je pěnivost, z 300ml neni problém protřepáním v shakeru udělat dvojnásobek..
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nahradil Compress B.I.G. diky akci z minuleho tydne za Go pro 30 a jsem nadseny!! Naprosto perfektni rozpustnost, minimalni penivost, chut vyborna a stravitelnost dokonala. Dokonce s nim nenim problem do sebe nahazet tech deset amino hajzlu, ktere jinak polykam jak had kralika se slzenim v ocich.
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 8:19 pm    Předmět: MAXXWIN MAXX GAIN 15 Odpovědět s citátem

Zdravím všechny :) můžu se zeptat jestli má někdo zkušenosti s MAXXWIN MAXX GAIN 15? :)
TheGhost

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě je Extrifit největší hnus měl jsem protejňák , už nikdy si nic od nich nekoupím , česká sračka která má pouze reklamy , to už radši pudu do MP , nutrendu a reflexu
Study

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A Nutrend není česká značka? Ten bych si zas já nikdy nekoupil

https://www.instagram.com/studynkapetr/
TheGhost

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
A Nutrend není česká značka? Ten bych si zas já nikdy nekoupil

Je , ale podle mě lepší a kvalitnější věci.
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheGhost napsal:
Pro mě je Extrifit největší hnus měl jsem protejňák , už nikdy si nic od nich nekoupím , česká sračka která má pouze reklamy , to už radši pudu do MP , nutrendu a reflexu

Uzasna logika. Kdyz vezmu v potaz rcemni sto lidi sto chuti, tak jsem si vic nez jisty, ze na ten proteinak, ktery ti nesedl ti tu dalsich x lidi napise, ze byl naproosto v pohode. Rozhodne nema duvod jak jeliman razit heslo co je ceske je spatne. Je to stejne jako kdyz me nesedl Peptide Fusion od Reflexu. Proste jsem ho dobral a koupil jiny, ale dal od nich pouzivam suplementy ktere mi sedi (Edge, Omega3, L-Glutamine).
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
Uzasna logika. Kdyz vezmu v potaz rcemni sto lidi sto chuti, tak jsem si vic nez jisty, ze na ten proteinak, ktery ti nesedl ti tu dalsich x lidi napise, ze byl naproosto v pohode. Rozhodne nema duvod jak jeliman razit heslo co je ceske je spatne. Je to stejne jako kdyz me nesedl Peptide Fusion od Reflexu. Proste jsem ho dobral a koupil jiny, ale dal od nich pouzivam suplementy ktere mi sedi (Edge, Omega3, L-Glutamine).

...zvlášť když v reálu je to ve velké řadě případů přesně naopak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Fexory

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zájimaly by mě vaše zkušenosti případně názory na produkt Serious mass od Optimum nutrition, jediná věc co mě na tomto gaineru zaráží je dávkování výrobce uvádí 2 vrchovaté odměrky to se =337g a to je 50g proteinu, 251g sacharidu, není to až přehnaně moc?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Zájimaly by mě vaše zkušenosti případně názory na produkt Serious mass od Optimum nutrition, jediná věc co mě na tomto gaineru zaráží je dávkování výrobce uvádí 2 vrchovaté odměrky to se =337g a to je 50g proteinu, 251g sacharidu, není to až přehnaně moc?

To dávkování je stejný nesmysl, jako je tuším na Mutant Mass, tam je taky nějakých 260 gramů nebo kolik. Naprosto z cesty:).

Jinak ke složení... kaseinát vápenatý tam nemá co dělat (dobré suplementy používají micelární kasein), jinak čeští prodejci koukám vtipně zamlčují, že základní sacharidovou složkou je maltodextrin, tzn. do kvalitních gainerů jako je B.I.G. nebo GO PRO, které obsahují palatinosu, to má i v tomto daleko. Ale cena je hezká, ostatně podobně jako u toho Mutant Massu. Jen odpovídá tomu složení (myšleno ne v úplně pozitivním slova smyslu; stejně jako u Mutanta).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
555SIMI555

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj prosím o radu, který z těchto 2 by ste si vybrali a proč, předek děkuji ...

https://obchod.ronnie.cz/s-4828-g-15-anabolic-gainer-hydro-protein-bar-31-zdarma.html
https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html

a nebo je lepší koupit maltodextrin a dávat do proteinu ??
Insano41

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud máš protein - stačí G15... pokud ne - Go Pro 30, který obsahuje více bílkovin.

jinak mám doma GO PRO 30 a nemůžu si stěžovat, chuť super, nepění (ve vodě), nepráší, stravitelnost taky v pohodě :)
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: