Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheGhost napsal:
My v posilce máme dementy

dobry den
prochm

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Draper napsal:
Ja bicepsy vzdy cvicim ve drepovacim stojanu a buzerant nejsem :)
Kdyz tam nekdo chce jit drepovat, pustim ho nebo se domluvime, kdyz mam treba 1-2 serie do konce, tak pocka. Ale kdyz je volno, tak proc je tam necvicit, pokud mne to vyhovuje.

V jedné z předchozích posiloven jsem v dřepovacím stojanu vždy cvičil mrtvoly a bench.
Také nevím proč si všichni myslí, že když se to jmenuje dřepovací stojan, tak to nelze použít k ničemu jinému. Je to jen věc slušnosti, když chce někdo v dřepovacím stojanu dřepovat, tak aby se slušně zeptal a já mu ho slušně uvolnil.

No to jo. Ale ve stojanu je většinou olympiská činka tak že hlavně pro velké váhy a cviky, které se bez stojanu odcvičí těžko. Tak že hlavně dřepy, mrtvé tahy, nebo tlaky na ramena kdy se díky dorazům dá klec také dobře využít i třeba při benchpresu. Ale když přijdu do posilovny a jako na potvoru tam cvičí zrovna dva kluci, naloží si na každou stranu 5kg závaží a jedou 10 sérií bicepsu tak to mě také moc netěší (slušně řečeno), když tam chci zrovna cvičit dřepy. Zvlášť, když mají hned vedle scotovku s normální osu, která je také položená na držáku tak že ji ani nemusí zvedat ze země. Ale oni ne. Raději si vlezou do klece.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
8Shade

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vytáčí mi dvě věci.
1) Trenéři, co hromadně nechají cvičit své svěřence a nechají je prasit techniky cviků... (pak mi řekni, k čemu tam takový trenér je)
2) Dva portugalci, kdy jeden (docela korba) si nasadí pecky do uší, vezme si těžký jednoručky na tlaky vleže, odjede sérii, posadí se s nima, stoupne si a vší silou s nima hodí o zem jak se mu ta série povedla. Po nárazu jednoručky do země se ozve rána přes celou posilovnu, všichni přestanou cvičit z leknutí a takhle je to každej tejden, co to jede. Ten druhej má zas v oblibě jezdit tlaky s velkou činkou nad hlavou (ne za hlavou) s minimálním rozsahem s co největší váhou. Dost často to jede bez spottera... těšim se až mu rupne něco v ruce a tou váhou se zmrzačí blbec... Některý lidi fakt nepochopim.
Anonymní zemědělec

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Vytáčí mi dvě věci.
1) Trenéři, co hromadně nechají cvičit své svěřence a nechají je prasit techniky cviků... (pak mi řekni, k čemu tam takový trenér je)
2) Dva portugalci, kdy jeden (docela korba) si nasadí pecky do uší, vezme si těžký jednoručky na tlaky vleže, odjede sérii, posadí se s nima, stoupne si a vší silou s nima hodí o zem jak se mu ta série povedla. Po nárazu jednoručky do země se ozve rána přes celou posilovnu, všichni přestanou cvičit z leknutí a takhle je to každej tejden, co to jede. Ten druhej má zas v oblibě jezdit tlaky s velkou činkou nad hlavou (ne za hlavou) s minimálním rozsahem s co největší váhou. Dost často to jede bez spottera... těšim se až mu rupne něco v ruce a tou váhou se zmrzačí blbec... Některý lidi fakt nepochopim.

s prvním bodem to je bohužel více než pravda... setkávám se taky s tím, že začátečníkovi hned při prvním tréninku doporučí suplementy včteně kreatinu
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Vytáčí mi dvě věci.

Nechápu proč mu to někdo neřeknete ať s tím nehází,že není doma u svý babičky a ničí cizí majetek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
8Shade

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
8Shade napsal:
Vytáčí mi dvě věci.

Nechápu proč mu to někdo neřeknete ať s tím nehází,že není doma u svý babičky a ničí cizí majetek.

Řikat někomu, kdo má na uších sluchátka, mluví cizí řečí, tváří se neustále nasraně neni zrovna něco, do čeho by se komukoliv chtělo. Naštěstí to dělá tak 1-2x za trénink, takže se nad tim dá mávnout rukou. Řikam si ale, že ten jeho sparring (ten sluchátka nepoužívá) by mu to klidně mohl říct, ale je stejný pako jako on. Spíš mi překvapuje, že obsluha na baru, která to nepochybně taky slyší mu něco neřekne, když pak odchází...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:

No to jo. Ale ve stojanu je většinou olympiská činka tak že hlavně pro velké váhy a cviky, které se bez stojanu odcvičí těžko. Tak že hlavně dřepy, mrtvé tahy, nebo tlaky na ramena kdy se díky dorazům dá klec také dobře využít i třeba při benchpresu. Ale když přijdu do posilovny a jako na potvoru tam cvičí zrovna dva kluci, naloží si na každou stranu 5kg závaží a jedou 10 sérií bicepsu tak to mě také moc netěší (slušně řečeno), když tam chci zrovna cvičit dřepy. Zvlášť, když mají hned vedle scotovku s normální osu, která je také položená na držáku tak že ji ani nemusí zvedat ze země. Ale oni ne. Raději si vlezou do klece.

TOhle mi nedělá problém, mám hubu prostě tam přijdu, v pohodě se s něma domluvím, že bych chtěl jet dřepy, jestli si to nechtěj hodit někam jinam a je to v klidu z 90%
TheGhost

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba sněma háže naschvál aby vás mohl nasrat a v šatně vás zmasit :D
Petey

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kopa ludi to robi naschval,aby si ostatni vsimli ake TAZKE su tie jednorucky a aky je on hardcore super hyper silak
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Bara napsal:
8Shade napsal:
Vytáčí mi dvě věci.

Řikat někomu, kdo má na uších sluchátka, mluví cizí řečí, tváří se neustále nasraně neni zrovna něco, do čeho by se komukoliv chtělo. Naštěstí to dělá tak 1-2x za trénink, takže se nad tim dá mávnout rukou. Řikam si ale, že ten jeho sparring (ten sluchátka nepoužívá) by mu to klidně mohl říct, ale je stejný pako jako on. Spíš mi překvapuje, že obsluha na baru, která to nepochybně taky slyší mu něco neřekne, když pak odchází...

To já bych mu to řekl,protože nemám rád takové chování k cizím věcem.Ale chápu,že většina lidí si ho radši nevšímá.Žiju teď v Praze a tady to pozoruju pořád.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ntz

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me stve u nas v telocvicne jeden typek, co tam chodi docela malo, a co kdyz cvici, tak furt heka jak kdyby mel v zadku analni dildo a kdyz necvici, tak se naprosto soustredene prohlizi .. prakticky nedela nic jineho .. on treba dela shyb za zvukoveho doprovodu ala sharapovova a pritom se kouka hlavou nakrivo na bicak ..

kdyz se prevlika, tak pred nama (klukama) se tam jeste naschval produciruje do pul tela treba 10 minut .. jezis, ten je trapnej ...

:D
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde se takovy exoti berou :D Twl ten majitel posilovny je blby nebo neinformovany... nicit cizi majetek je asi sranda, bud si to vyrikat nebo poslat do p....
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
http://www.drsnysvet.cz/borec-v-posilovne/

superman :D

Hodně lidí ojebává střihy protisměrkama ve snaze utáhnout co nejvíc,ale tohle je mega expert
MAST3R

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara: přesně jsem si všim, někdo to jezdí, že stojí téměr rovně a někdo má techniku, div u toho neleží na podlaze.

Však tu někdo psal, že je to cvičení pro kosmonauty pro chůzi bez ve stavu beztíže.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: