... vyloženě objemový trénink to ani být neměl, řekněme silově objemový ... co je víc, to opravdu přenechám jiným, já tomu rozumím jako koza petrželi :)
podstatný vliv na benč má nejspíš hlavně aktuální t.h cca 57kg, což už tady jednou bylo a ten benč začal vypadat taky slušně ... pak šla váha do kopru a s těma špejlema co trčely z 51kil se toho moc zatlačit nedalo :D
... má žravost však nejspíš už kulminovala, takže mi nebývá něž taky nějak poštelovat techniku - po čtyřech týdnech lámání celého těla dokážu po velikém hnízdění, překonání návalu zvracení a lehkého bezvědomí, křeče, třesu a pocení, vyklenout asi 10cm průhyb nad lavičkou ... nejspíš již brzy ve vašich kinech :D
ještě obecně k Suzuki - odolávající dvaadvacítka pokořena,
, do "provazu" zbývá menší kousek jak na ZŠ, prostě to hezky funguje... na záda, která byla asi v nejhorším stavu bohužel zatím nejmíň, ale doufám, že se to časem projeví i zde
Výstižně popsáno VŠE,silově objemový trénink,to je ten správný výraz,a pak už
záleží na "životosprávě", a je objem i síla...
Tu svěrací kazajku máš,předpokládám mostovací,takže to bude v poho,a váhovky se stejně nedrží,sešťouchá se to přes několik kategorií a přepočítá na koeficient,tak tě stejně
pořád vidím max do padesátsedmy,když dá zdraví a pod. ...
Já to mám napínavější,lítám na kole,držím váhu,a přitom chci prorýsovat a udržet sílu (a to se fakt nedá),ale šíleně mě to baví. Makej
_________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
http://www.karate-kyjov.cz/www/karate_klub_kyjov/trenink/suzukiho_system/suzukiho_system.htm
právě kvůli té posloupnosti si myslím, že to dobře funguje ... těch systémů je samozřejmě víc a každý chválí jiný - nevyznám se v tom natolik, abych to posoudila, u všech bude ale nejspíš podstatné jezdit to pomalu, správně a často
když to dám celé poctivě, tu 3/4hoďku si to vezme a snažím se to odjet tak 5xtýdně
17.6.2013
dřep
20x20
10x30
6x8x55kg
legpress
4x12x80kg
výpady
5x8x40kg
bench
16x20
12x30
5x10x40kg
triceps kladka
6x10xněco
rozpažky
5x10x10kg
ramena tlaky
3x8x25kg
zkracovačky
6x40
... hnusné dusno, poslední série výpadů mě málem poslala k zemi
výpady jezdíš jak? s volnou..? Esli jo tak je to celkem dost vůči dřepu.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru