|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 7:10 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Parada a za vyber muziky (Profesionali) mas dalsi plusovy bod! |
...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 3:01 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
(... prý jo :) |
pěkný osobáček, jen to poněkud není vidět, ale když prý jo, tak jo
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
taky mě trochu zarazilo, že se kameraman ke zdokumentování hloubky postavil vyloženě umělecky :D, ale dokud to nepadne na závodech, je to stejně "jen jedna paní povídala"
... cennější je pro mně celkem dobrý subjektivni pocit a hlavně poznatek, že když musím, dokážu už si ty svině klouzavý (goldy) jakštakš akceschopně naplantat na větší váhu i sama ...
ale je to boj teda, nehty slezlé, čuňa opleskaná :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | taky mě trochu zarazilo, že se kameraman ke zdokumentování hloubky postavil vyloženě umělecky :D, ale dokud to nepadne na závodech, je to stejně "jen jedna paní povídala"
... cennější je pro mně celkem dobrý subjektivni pocit a hlavně poznatek, že když musím, dokážu už si ty svině klouzavý (goldy) jakštakš akceschopně naplantat na větší váhu i sama ...
ale je to boj teda, nehty slezlé, čuňa opleskaná :D |
natoc nekdy to oblekani, to bude vetsi prca, nez traumata z toho, ze padesatikilova panicka dava to co devadesatikilovy usaci
EDIT: a kde je to drepovaci video!!!!! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
... oblékání je nuda  ...
| citace: | | EDIT: a kde je to drepovaci video!!!!! |
klid, já myslím, že je vše v pořádku
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
Hluboka omluva
nemuzu to tak prehanet s gumovyma medvidkama _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
5.11.2013
mrtvola
5x70
5x75
5x80
5x85
3x90
3x95
3x100
3x105
3x110
3x115
3x120 úf
dres:
3x1x135
1x140
1x145 OR
trapéz s v.č.
5x8x85
přednožování ve visu
4x20
zkracovačky
4x50
zkracovačky šikmé
4x70
… málé zlepšení v MT - těžké, dotah vázl, ale rozhodla jsem se, že si to 2:1 uznám ... doufám, že i mozek časem uzná, že je potřeba dávat takové váhy přesvědčivěji a bez toho stařeckého třesu :D ...
zdokumentováno nemám, baterku jsem vybila při focení oddílových rybiček
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
a kolik tahaji rybicky? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
... tahat jsem je neviděla, ale jedna mě kousla :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 3:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 3:03 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | [i] … málé zlepšení v MT - těžké, dotah vázl, ale rozhodla jsem se, že si to 2:1 uznám ... doufám, že i mozek časem uzná, že je potřeba dávat takové váhy přesvědčivěji a bez toho stařeckého třesu :D |
malé zlepšení, taky zlepšení taháš fakt hodně a bylo by zábavné tě používat jako demo a vybírat sázky a stařecký třes se při těžkém tréninku občas přihodí... no a co, má to člověk položit, když už to dostal tak vysoko?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | bylo by zábavné tě používat jako demo a vybírat sázky |
... vyzbrojím se růžovou teplákovkou, kilovými činečkami, výrazem úplného jelita a pojedeme 50 na 50
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 6:48 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... bez toho stařeckého třesu :D ...
|
Pro tras u mrtvoly mame u nas v posilobne specialni oznaceni. Rikame tomu motokros
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|