_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
BRING SALLY UP/DOWN:
60kg Rx (posledních asi 20s jsem už trochu nestíhal)
TABATA battle rope (lano):
8kol: 20/20
Mobilita
- dobré!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ty si blb, já dělám poctivý uznatelný dipy, ty si dělej ty svoje ultrahluboký po 1 op !
Jo jinak dneska jsem se setkal v gymu s jedním klukem, co studoval s tebou na právech v OLO, 140kg (doprčic zapoměl jsem jméno), ale přešel na práva do PHY.
Ty si blb, já dělám poctivý uznatelný dipy, ty si dělej ty svoje ultrahluboký po 1 op !
Jo jinak dneska jsem se setkal v gymu s jedním klukem, co studoval s tebou na právech v OLO, 140kg (doprčic zapoměl jsem jméno), ale přešel na práva do PHY.
To byla jen ukázka, takových zvládnu cca 6-7 celkem v pohodě :) a jinak věř tomu nebo ne, ale nás je v ročníku 300, tzn. fakt neznám 1500 lidí z fakulty :-D takže asi ani to jméno by to nevytrhlo :-D
Zaslal: pá listopad 22, 2013 10:05 am Předmět: Re: ..
U menších vah je ten posed lepší, ale celkově ještě musíme na té základní pozici zapracovat, pořád se dole ještě necítím komfortně.
DU max:
-cca 7x max, šlo to výborně i se vzpěr.botkama
Veslo:
3x500m
- super trénink...a ty dřepy Motivace jako prase, hec, hudba...nálož!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru