|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: po září 15, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
… jj, to je dobrý film :)
dnes to od rána to směřuju k nějakému strečinku, ale pravděpodobně marně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: út září 16, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
16.9.2014
dřep
2x6x40kg
5x60
3x70
1x90 opasek
půldres
2x110
dres
1x125
2x1x135
2x1x145
na povely:
1x135
2x1x140
celkem dobrý trénink, lehké, většinou dokonce i pěkná hloubka
... souboj goldy kontra „modré měkké“ bez vítěze, ignoruju povely a nestihla jsem benče – víc zítra
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út září 16, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
... souboj goldy kontra „modré měkké“ bez vítěze |
to říkám furt... THP jsou THP _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st září 17, 2014 7:04 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | e-witch napsal: |
... souboj goldy kontra „modré měkké“ bez vítěze |
to říkám furt... THP jsou THP |
Tak zrovna mne THP vubec nevyhovovaly. Nejvic mi sedely Titania. Byl jsem v nich schopnej drepovat na zavodech i kdyz jsem se vazal sam, coz mi treba u THP vubec neslo.
Pokud ma ale clovek nejaky zvire, co ho namota opravdu na krev, je to podle mne skoro jedno, protoze pak se da drepat snad v cemkoliv :)
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st září 17, 2014 8:52 am Předmět: |
|
|
THP používám a jsem spokojený. Dva závody a pár tréninků předtím jsem odjel v goldech a když se to uváže nafest jsou výborný, akorát když se to dobře neuváže tak nic :D Vázal jsem si je sám. Asi půjdu do goldů zas...
jinak jsem zkoušel i tyhle modrý a nějaký od inzeru a ty byly na hovno celkem
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st září 17, 2014 1:59 pm Předmět: |
|
|
:) jo včera taky vypukla velká debata které jsou nejlepší, většina zúčastněných to brala také z úhlu které nejmíň bolí ... mně nebolí žádné, maximálně cítím tlak ... a dobře zavázané mi sedí taky v podstatě všechny
... vlastně až na RPM, ty zas přijdou z odstupem času na ho.no mně :D
17.9.2014
bench
8x30
6x40
4x47,5
1x52,5
1x57,5
fury
1x72,5 na 6
na povely:
1x72,5
1x70
Katana
povely:
1x85
2x1x82,5
raw
2x3x65 na 6cm
a břicho trochu
základ ve Fury, pak Katana
... tak na teda Plzeň, Vávro ... na Plzeň !
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st září 17, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | Dva závody a pár tréninků předtím jsem odjel v goldech a když se to uváže nafest jsou výborný, akorát když se to dobře neuváže tak nic :D Vázal jsem si je sám. |
asi tak... já si je sám zavázat nedovedl, ani mí současní sparingové mi je nedovedly utáhnout tak, aby jsem něco cítil. THP si zavážu sám, že mi střílí dost už tak a když mi je někdo dobře utáhne, věřím, že 30 kg + to kopne.
DrLift: titania jsem kdysi používal na série o více opakováních. Na maxima i při dobrým utažení jsem cítil, že mi dole vůbec nebrzdí. V dorvaných THP mám pocit, jako kdybych jel dosedy :-)
Jinak dobře střílely i kdysi nějaký černý metaly, ale ty byly po sezoně vytažený asi o půl metru. A tím pádem k hovnu... THP jsou nesmrtelný.
P.S. jinak kdyby někdo potřeboval, samozřejně ne z IPF, mám tu několik párů THP 2,5 m. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt září 18, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
... život se s tím nemaže, umí dát ránu, zrovna když se chcete pořádně nadechnout
co stím ? nic
přežít
se ctí, pokud možno
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt září 18, 2014 9:56 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... život se s tím nemaže, umí dát ránu, zrovna když se chcete pořádně nadechnout
co stím ? nic
přežít
se ctí, pokud možno |
Co se deje? Nejaka rana osudu?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt září 18, 2014 10:47 am Předmět: |
|
|
asi více lidí teď přemýšlí, proč jsi to napsala... tak ať je to se štítem.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt září 18, 2014 3:11 pm Předmět: |
|
|
… omlouvám se, nestíhám včas opravovat nejen gramatické chyby, ale někdy i ty psychické
je hloupé veřejně vytahovat něco, na co je těžké veřejně reagovat…
na závody, pokud to bude jen trochu možné, pojedu - i když v tom teď budu ještě hůř než normálně hledat nějaký hlubší smysl, nebo hodnotu - nechci úplně zklamat pár lidí, co do mé předešlé snahy něco (cokoliv) investovali
pokud se mi pak do života zase vejde trocha toho železa, budu moc ráda, je to pro mne především cesta k životní rovnováze … pokud ne, bude muset najít jiný způsob ...
naštěstí něco jako jediná cesta, pravá cesta, ani správná cesta neexistuje (něco v tom smyslu někdo řekl) … a pokud ji zvládnu s tou ctí, tak doufám, že se budu za podobné výlevy co nejdřív stydět :)
… a taky doufám, že se teď přinejmenším půlce planety vyjasnilo v hlavě
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt září 18, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
Vím dobře, jaké to je, když člověka ochromí osobní problémy, takže budu držet palce, ať se všechno pokud možno co nejdříve srovná a vyřeší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt září 18, 2014 4:04 pm Předmět: |
|
|
Drž se! Vše se časem vyřeší.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá září 19, 2014 6:09 am Předmět: |
|
|
Tak to nic moc. Verim, ze se cloveku pak do treninku vubec nechce.
Na druhou stranu je prave zelezo skvely na vycisteni hlavy. Obcas, je proste potreba, nemyslet na veci, ktery cloveka drtej. No a v neposledni rade je dobry se drzet rceni, kdyz nejde o zdravi jde o hovno :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|