pěkná videa, až budu mít chvilku, tak na ně mrknu komplet, krásná bitva, i když na té mrtvole už vypadáš dost utahaně... ale zase při těch váhách není divu ;) hezký výkon!
… děkuju děkuju, ... upřímně, s odstupem času mě ty výkony celkem mrzí, tam mě těšil holý fakt, že jsem se zúčastnila, nevypadla a přežila ...
teď mi bylo zle už jen z hledání začátku pokusů na těch videích :D
už jsem se k tomu ani moc nechtěla vracet ... pozitivní aspoň je, že ač jsem šla před závodem fyzicky a psychicky dolů, dlouhodobě mě zdravotně velice nic netrápilo a netrápí ... začínám se trochu rovnat, po včerejším tréninku mě postihlo dokonce i něco jako pořádný hlad
do drepu chodis cilene, nebo proto ze uz je to moc tezke?
(ja osobne bych nechodil tak hluboko, protoze drepy jsou desne narocny cvik, tak me zajima, jestli se tak likvidujes schvalne)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
... těžké to není, do polodřepu bych to zvládla tak do 50kg ... jen jsem si chtěla vyzkoušet, jestli s tím nespadnu, a bylo mi to už hodně cizí ...
nezvyk rozjíždět tah dřepových botech, bralo mě to dopředu
… to jsem si taky říkala, když mě to pořád nutilo chytat střídavým :) …
ale každopádně je fajn si to natáčet, při pohledu dopředu do zrcadla jsem si říkala oh good, teď si říkám oh god
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru