|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
balbi

|
Zaslal: út březen 10, 2015 8:36 pm Předmět: |
|
|
| pelegard napsal: | | Tom3 napsal: | Klasika, nic svetobornyho, po cvic klidne ikdyz protein s maltou udela stejnou sluzbu..
akorat toho "Muscle Gainer Mass můžeme užívat i místo stravy.." bych se nedrzel |
takze nejaky napoj po treninku se da resit i jako protein dosypany maltodextrinem? |
Určitě a osobně to vidím jak mnohem lepší variantu, koupit nějakou 80% protein a přihodíš sacharidy dle potřeby.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 8:12 pm Předmět: |
|
|
| lukas1990 napsal: | | muzu se zeptat co rikate na tenhle gainer? ***edit*** |
Naskakuje Ti tam aspoň nějaká sleva, když Ti na to lidi klikají? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
| lukas1990 napsal: | | muzu se zeptat co rikate na tenhle gainer? ***edit*** |
Přestaň tu prosím spamovat své referenční odkazy... idiote...
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: út březen 17, 2015 9:58 am Předmět: čšrššč |
|
|
dát každý den 100g maltodextrinu s proteinem odpoledne pro zvýšení dávky sacharidu? nemuzu si přivodit cukrovku nebo tak? glukoza je vetsi zlo si myslim ne? ale maltodextrin ve vetsich davkach by nemel byt problem ne?
inspirovalo me to prave kdyz jsem zjistil ze existuje výrobek Fantomalt
pro kojence coz je jenom maltodextrin a maminky to davaji detek ktere nechteji papat pro pribrani a taky Vojta koritensky v objemovce si dava mezi jidly 100g malty...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út březen 17, 2015 10:40 am Předmět: |
|
|
Nic proti tobě, ale přijde mi že furt hledas něco spešl, přitom je to tak jednoduché..
K příspěvku, mezi glukozou a maltou až tak velky rozdil neni a dávat 100g jednoduchých cukru pro naturala, který určitě nemá aspoň 100kg s 8-10%BF je podle mě strašná blbost
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 17, 2015 11:05 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Nic proti tobě, ale přijde mi že furt hledas něco spešl, přitom je to tak jednoduché..
|
I když já bych měl držet hubu, tak mě napadlo to samé.
Charles: Tobě to cvičení taky moc nejde, co? Propaguješ celkem dobré tréninky, ale co si pamatuji tvoje míry (váha/výška), tak nic moc, co? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út březen 17, 2015 1:10 pm Předmět: Re: čšrššč |
|
|
| CharlesWood napsal: | dát každý den 100g maltodextrinu s proteinem odpoledne pro zvýšení dávky sacharidu? nemuzu si přivodit cukrovku nebo tak? glukoza je vetsi zlo si myslim ne? ale maltodextrin ve vetsich davkach by nemel byt problem ne?
pro kojence coz je jenom maltodextrin a maminky to davaji detek ktere nechteji papat pro pribrani a taky Vojta koritensky v objemovce si dava mezi jidly 100g malty... |
Pokud neni jineho zbyti, a nejsi schopen jinak do sebe distat ziviny, tak to az tak velky problem neni, pridej trosku tuku, at uz lzici repkoveho oleje nebo orechoveho masla.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út březen 17, 2015 1:15 pm Předmět: Re: čšrššč |
|
|
| CharlesWood napsal: | dát každý den 100g maltodextrinu s proteinem odpoledne pro zvýšení dávky sacharidu? nemuzu si přivodit cukrovku nebo tak? glukoza je vetsi zlo si myslim ne? ale maltodextrin ve vetsich davkach by nemel byt problem ne?
pro kojence coz je jenom maltodextrin a maminky to davaji detek ktere nechteji papat pro pribrani a taky Vojta koritensky v objemovce si dava mezi jidly 100g malty... |
Pokud neni jineho zbyti, a nejsi schopen jinak do sebe distat ziviny, tak to az tak velky problem neni, pridej trosku tuku, at uz lzici repkoveho oleje nebo orechoveho masla.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út březen 17, 2015 1:46 pm Předmět: |
|
|
Fasa rada...daj si 100g malty s lyzicou oleja. Akoze ten charles pisal nieco o tom, ze ma nejaku poruchu a nedokaze cez den zjest 2-3 normalne jedla? Akoze je problem do seba dostat v priebehu dna povedzme 200-500g sacharidov? Z plnohodnotnych, CHUTNYCH jedal, ktore zasytia atd...
Malta s olejom, no hotovy gurmansky zazitok a kombinacia, z ktorej urcite naberie svaly. Tak to uz kde sme?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út březen 17, 2015 1:57 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Fasa rada...daj si 100g malty s lyzicou oleja. Akoze ten charles pisal nieco o tom, ze ma nejaku poruchu a nedokaze cez den zjest 2-3 normalne jedla? Akoze je problem do seba dostat v priebehu dna povedzme 200-500g sacharidov? Z plnohodnotnych, CHUTNYCH jedal, ktore zasytia atd...
Malta s olejom, no hotovy gurmansky zazitok a kombinacia, z ktorej urcite naberie svaly. Tak to uz kde sme? |
Nekteri zavodnici mixujou i kureci s ryzi, asi nejaky duvod maji.Ze tobe nedela problem snist potrebne ziviny, bud rad, nekteri to maji ocividne jinak a tak hledaji cestu, jak si pomoct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út březen 17, 2015 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Cha...tak to mě pobavilo. |
Co konkretne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 17, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
Asi nejblbější kombinace kalorií je cukr s tukem. Mám 120 kg a ani při této hmotnosti nepotřebuji řešit takové blbiny. Chtěl bych znát hmotnost a vidět postavu toho kdo ano.
Pokud někdo není schopen sníst těch 100 g sacharidů jinak než v nápoji, tak a%t se na to raději vykašle - na cestě, kterou se vydal potká mnohem horší překážky než to, že není ochoten pět minut denně navíc žvýkat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út březen 17, 2015 2:38 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Study napsal: | Nic proti tobě, ale přijde mi že furt hledas něco spešl, přitom je to tak jednoduché..
|
I když já bych měl držet hubu, tak mě napadlo to samé.
Charles: Tobě to cvičení taky moc nejde, co? Propaguješ celkem dobré tréninky, ale co si pamatuji tvoje míry (váha/výška), tak nic moc, co? |
Já když jsem sem asi před 5 lety přišel, taky jsem nějakou dobu hledal něco spešl.. pak asi po 2-3 letech jsem pochopil, že jedina a efektivní cesta je fakt jen makat, žrát a spat, a že jako ectomorf jsem se taky musem smířit s tím, že jako Arnold a jemu podobní nikdy vypadat nebudu. Stejně tak je blbost řešit nejaky spatny den, stress, přetrenovani atd, podstate je hlavne jít do fitka a odjet to poctive...
Co tak tady sleduju autora dotazu, tak jsem si ještě nevšim, že by se někdy zeptal na něco normalního, většinou se ptá na věci, které většina lidí neřeší, postuje sem spešl tréninky, navody, přípravky a ja nevim co jeste...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|