švadla: dakujem. Sledujem tvoj log a taktiez ti drzim palce. Paci sa mi tvoj pristup a cyklovanie treningu.
Darkkiller: dnes to nebolo ono, od zaciatku to pocitovo bolo tazke. Jj techniky to tiez nebolo uplne ok. Ako citam tvoj log tak si dal vacsi objem prace na dipy a musim nabuduce tiez pridat.
Este jedna pikoska z treningu. Ako som robil bradla, tak padla poznamka s cim tlacim tie vahy lebo mam male-tenke ruky.. Tak uz vazne neviem ci ma vobec zmysel u mna posilovanie. Jedine plus je, ze ma to bavi a mozem sa dobre najest po treningu bez vycitiek.
Na takový zbytečný kecy kašli, jedeš dost dobře. Vůbec takový poznámky jsou většinou jen ventil nějaké frustrace a dotyčný by se s podobnou poznámkou mířenou na něj nedokázal srovnat. Většinou...
Pro mě jeden z nejinspirativnějších logů tady - jednoduchej, ale rozumnej trénink plnej základních cviků. Dlouhodobě ti to šlape a výkony jsou naprosto perfektní. Z videa a fotek se mi i forma zdá dost dobrá. Celkově je co závidět.
No povedzme, ze silovo vynikas o dost viac ako svalovo Alebo ze je kopec nabitejsich borcov, co dviha o dost menej ako ty....ale z tych videi naozaj na tebe vidno, ze cvicis a ruky mozes mat kadejake, len nie tenke. Ak by u teba posilovanie nemalo zmysel, tak uz neviem u koho...
formu máš parádnu a na druhej strane nie je sranda opakovane zahanbovať 100+ kilové pumpičky zavodnené, ktoré vo fitoch dvíhajú akurát tak hovno a aj to na kaldkách:)?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tento tyzden som bol cvvicit 6x a z toho som 4x drepoval a benchoval a 2x tahal mrtvolky. Nechce sa mi tu zapisovat treningy, ale max vahy boli:
4x1 210 kg drepy, 2x200kg, 5x3 135kg bench, 4x1 140kg bench stopky, 1x90kg military, 240kg mrtvola
Tohle zvládneš uregenerovat? Asi dělám něco špatně
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Drepy
5x100kg
5x120kg
4x150kg
3x170kg
2x2 200kg
1x210kg
1x200kg
3x190kg
Bench
5x100kg
3x120kg
4x2 145kg PR na serie, bez stopiek
5x130kg
Zhyby nasiroko
3x10-12 ja
Brucho
4x12 kolecko
spokojny som s treningom aj napriek tomu, ze v piatok som drepoval 210 a dnes bez pocitu unavy. Trening som upravil trocha podla pocitov a zatial sa psychicky citim dobre. Zajtra opat drepujeme :) a tesim sa.
CIZOPASNIK: na zatial sa citim uplne super a tesim sa na trening. Za poslednych 9dni som drepoval 6 krat a z toho iba 2krat do 210kg a zvysok podla pocitov skor na rychlost, drepy so stopkou.
Dobrá volba, navýšit frekvenci dřepů a benchů a jet dle aktualního stavu na co mám/pocitu. Určitě ti to půjde nahoru. Jen ta mrtvola je trochu zrádnější, tam se dá lehce utavit při "pouhém" tréninku 2x týdně. Mě se asi velice osvědčilo u tahů 2x týdně, jet jednou lehce, dynamicky - speed conv. deadlift 10x1 (okolo 60% 1RM) a druhý trénink relativně těžce 3x3/5x2/up to 2-3reps, ale se značnou rezervou, bez grindů, už vůbec ne missů. A nejlépe sumo deadlift jelikož je snažší na regeneraci spodku zad ale i CNSky. Takle jsem schopen jet poměrně dlouhou dobu, samozřejmě jak člověk cití, že nemá sílu v úchopu, jsou pomalé a těžké i rozvičovací, tak zařadit deload. Dřepy (hlavně oly high bar, pwl low bar je zase trochu náročnější na rege) a benche se dají bombit ve vyšší intenzitě i několikrát týdně. Taky z toho vychází John Broz a jeho Broz method https://www.t-nation.com/training/max-out-on-squats-every-day Samozřejmě naturál to nemůže brát úplně vážně. Ale i ti se na tom programu značně zlepšili a kupodivu nepřetrénovali. Co jsem měl možnost vyčíst z referencí.
Mě se třeba líbí jak sem si četl rozhovor s Carl Yngvar Christensenem... psal že tahá mrtvolu 4x týdně :D nechápu jak takovej člověk může projít dopingovkama
Jsem si málem nevšiml toho shybu se 70kg. Je to tam tak nenápadně napsaný...
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Mrtvolky
3x140kg
3x180kg
1x200kg
1x220kg
1x250kg PR bez opasku
3x1 250kg s opaskom, PR na pocet serii celkovo
CG benche
3x100kg
3x120kg
1x140kg
1x150kg PR
3x130kg
3x120kg
Rum.MT
10x60kg
10x90kg
3x10 110kg
Trapezy VC
4x10-15 110kg
Brucho
5x10-12
super trening. Kazda serka pocitovo rovnaka s 250. Trocha svalovka na brucho ale vzpriamovace uplne super (ziadna unava). Uzke tlaky naparadu aj mierna rezerva, pritom pondelok aj utorok som ramena dost zatazil. Endorfinov na rozdavanie. Neskor pridam videa.
madball: dakujem, plan je dat 1x90kg a do buducna 10x70kg
fuh..sa jednemu hlava toci ked pozera tie cisla, skvele jak vzdy.
Inak ked das tych 90 na zhyb to uz bude dost blizko wr tak drzim palec nech tu mame nejaku celebritu. Pri tebe sa to neda brat ako zart haha
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru