ripperr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 147, 148, 149  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ripperr  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ripperr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ripperr

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

švadla: dakujem. Sledujem tvoj log a taktiez ti drzim palce. Paci sa mi tvoj pristup a cyklovanie treningu.

Darkkiller: dnes to nebolo ono, od zaciatku to pocitovo bolo tazke. Jj techniky to tiez nebolo uplne ok. Ako citam tvoj log tak si dal vacsi objem prace na dipy a musim nabuduce tiez pridat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ripperr

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Este jedna pikoska z treningu. Ako som robil bradla, tak padla poznamka s cim tlacim tie vahy lebo mam male-tenke ruky.. Tak uz vazne neviem ci ma vobec zmysel u mna posilovanie. Jedine plus je, ze ma to bavi a mozem sa dobre najest po treningu bez vycitiek.
FrankSidebottom

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na takový zbytečný kecy kašli, jedeš dost dobře. Vůbec takový poznámky jsou většinou jen ventil nějaké frustrace a dotyčný by se s podobnou poznámkou mířenou na něj nedokázal srovnat. Většinou...

Pro mě jeden z nejinspirativnějších logů tady - jednoduchej, ale rozumnej trénink plnej základních cviků. Dlouhodobě ti to šlape a výkony jsou naprosto perfektní. Z videa a fotek se mi i forma zdá dost dobrá. Celkově je co závidět.
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No povedzme, ze silovo vynikas o dost viac ako svalovo Alebo ze je kopec nabitejsich borcov, co dviha o dost menej ako ty....ale z tych videi naozaj na tebe vidno, ze cvicis a ruky mozes mat kadejake, len nie tenke. Ak by u teba posilovanie nemalo zmysel, tak uz neviem u koho...
Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

formu máš parádnu a na druhej strane nie je sranda opakovane zahanbovať 100+ kilové pumpičky zavodnené, ktoré vo fitoch dvíhajú akurát tak hovno a aj to na kaldkách:)?
ripperr

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2015 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FrankSidebottom, AHOLA, Turakam: dakujem

Tento tyzden som bol cvvicit 6x a z toho som 4x drepoval a benchoval a 2x tahal mrtvolky. Nechce sa mi tu zapisovat treningy, ale max vahy boli:
4x1 210 kg drepy, 2x200kg, 5x3 135kg bench, 4x1 140kg bench stopky, 1x90kg military, 240kg mrtvola

Od pondelka uz opat pravidelne budem pisat log.
CIZO

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2015 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle zvládneš uregenerovat? Asi dělám něco špatně

Derek Poundstone
ripperr

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2015 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.4.2015

Drepy

5x100kg
5x120kg
4x150kg
3x170kg
2x2 200kg
1x210kg
1x200kg
3x190kg
Bench
5x100kg
3x120kg
4x2 145kg PR na serie, bez stopiek
5x130kg
Zhyby nasiroko
3x10-12 ja
Brucho
4x12 kolecko

spokojny som s treningom aj napriek tomu, ze v piatok som drepoval 210 a dnes bez pocitu unavy. Trening som upravil trocha podla pocitov a zatial sa psychicky citim dobre. Zajtra opat drepujeme :) a tesim sa.
CIZOPASNIK: na zatial sa citim uplne super a tesim sa na trening. Za poslednych 9dni som drepoval 6 krat a z toho iba 2krat do 210kg a zvysok podla pocitov skor na rychlost, drepy so stopkou.
magion

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2015 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá volba, navýšit frekvenci dřepů a benchů a jet dle aktualního stavu na co mám/pocitu. Určitě ti to půjde nahoru. Jen ta mrtvola je trochu zrádnější, tam se dá lehce utavit při "pouhém" tréninku 2x týdně. Mě se asi velice osvědčilo u tahů 2x týdně, jet jednou lehce, dynamicky - speed conv. deadlift 10x1 (okolo 60% 1RM) a druhý trénink relativně těžce 3x3/5x2/up to 2-3reps, ale se značnou rezervou, bez grindů, už vůbec ne missů. A nejlépe sumo deadlift jelikož je snažší na regeneraci spodku zad ale i CNSky. Takle jsem schopen jet poměrně dlouhou dobu, samozřejmě jak člověk cití, že nemá sílu v úchopu, jsou pomalé a těžké i rozvičovací, tak zařadit deload. Dřepy (hlavně oly high bar, pwl low bar je zase trochu náročnější na rege) a benche se dají bombit ve vyšší intenzitě i několikrát týdně. Taky z toho vychází John Broz a jeho Broz method https://www.t-nation.com/training/max-out-on-squats-every-day Samozřejmě naturál to nemůže brát úplně vážně. Ale i ti se na tom programu značně zlepšili a kupodivu nepřetrénovali. Co jsem měl možnost vyčíst z referencí.
Dave1913

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 5:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se třeba líbí jak sem si četl rozhovor s Carl Yngvar Christensenem... psal že tahá mrtvolu 4x týdně :D nechápu jak takovej člověk může projít dopingovkama
ripperr

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.4.2015

OLY drepy stopky

5x100kg
4x2 130kg
4x2 120kg
Military
5x40kg
5x50kg
5x60kg
3x70kg
1x80kg
1x85kg
1x90kg
3x80kg stopky
3x70kg stopky
5x60kg stopky
Zhyby kladivovy uchop
3xja
1xja +25kg
1xja +50kg
1xja +70kg PR ale tazke
Pritahy s oporou hrudnika JR
10x20kg
3x10 32kg
Zadne ramena
4x10-15
Lytka
5x10-12

Dnes opat pocitovo super trening. Cely trening plny energie a radosti. Vsetko ma bavilo. Aj military super hoci vcera boli tazke benche

magion: dakujem za rady a link. Teraz mi vyhovuje trenovat podla pocitu a casto zakladne cviky. No a ten log uz by si mohol zacat pisat😊.
madball

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem si málem nevšiml toho shybu se 70kg. Je to tam tak nenápadně napsaný...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ripperr

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.4.2015

Mrtvolky

3x140kg
3x180kg
1x200kg
1x220kg
1x250kg PR bez opasku
3x1 250kg s opaskom, PR na pocet serii celkovo
CG benche
3x100kg
3x120kg
1x140kg
1x150kg PR
3x130kg
3x120kg
Rum.MT
10x60kg
10x90kg
3x10 110kg
Trapezy VC
4x10-15 110kg
Brucho
5x10-12

super trening. Kazda serka pocitovo rovnaka s 250. Trocha svalovka na brucho ale vzpriamovace uplne super (ziadna unava). Uzke tlaky naparadu aj mierna rezerva, pritom pondelok aj utorok som ramena dost zatazil. Endorfinov na rozdavanie. Neskor pridam videa.

madball: dakujem, plan je dat 1x90kg a do buducna 10x70kg
seeya

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fuh..sa jednemu hlava toci ked pozera tie cisla, skvele jak vzdy.
Inak ked das tych 90 na zhyb to uz bude dost blizko wr tak drzim palec nech tu mame nejaku celebritu. Pri tebe sa to neda brat ako zart haha

http://www.guinnessworldrecords.com/world-records/heaviest-weighted-pull-up
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak od WR je těch 90 kg hodně daleko ještě - i když je to velkej nadprůměr. Ale je pravda, že oficiálně uznaný rekordy jsou níž než tyhle.

Tady např. 3x100 kg, maxko má 1x112 kg.

Tady 95 kg při 75 kg BW.

[/youtube]

A Jasper Benicassa údajně dal shyb se 120kg při tělesné váze 60kg, ale nevím, jestli je to vůbec možný .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ripperr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 147, 148, 149  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: