Dneska bylo hnusně vedro, u švihadla jsem umíral, navíc jsem nějaký přetrénovaný už, vše mě bolí, takže ty dřepy nebyly ani blízko maxka, ale pro dnešek naprosto stačilo.. ale došlo mi Hydro, tak vzhledem ke všudypřítomné masivní reklamě očekávám zázraky
2k veslo 8:00:09'
/ velmi moderni trenink, ke konci trocha meditace na veslu, tam jsem docela pasy, vim ze kdyz to vystrelim tak zitra rano ve 4:40 roztrham v afektu permici do fita
Od pristiho tydne 1-2x tydne kick box , mame ve fitku ring a celkove vrchni patro dost dobre vyresene, venoval jsem se kick boxu asi 2 roky od 12-14ti, tak uvidime
_________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
drep 6x1 do 150kg
benc 6x1 do 110kg ( 120 jsem o chlup missnul )
mrtvy tah 6x1 do 190kg
shyb ss klik na bradle 5x5+5
2k veslo
/ bence skoda to tam bylo jak nic, drep lehky mrtvola taky, vse bez pasku, bot, ani magnezko sem nemel, kdybych si nevzal jeste trenky tak sem raw jak nikdo, realne to vidim na total nejakych 480kg, no na to ze jsem jeste ani poradne nezacal dobry :)
_________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
Majesty mam uplne stejnou lavku a hodně se divim, že to vydrží když na tom jedeš 130 kg, mi připadá, že se to sesype už se 70 kily :D + bench jezdím spíš užší a přesně tam, kde bych potřeboval chytit osu jsou ty stojany vlastně, ale jinak je to v klidu za těch pár korun
_________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
Majesty mam uplne stejnou lavku a hodně se divim, že to vydrží když na tom jedeš 130 kg, mi připadá, že se to sesype už se 70 kily :D + bench jezdím spíš užší a přesně tam, kde bych potřeboval chytit osu jsou ty stojany vlastně, ale jinak je to v klidu za těch pár korun
No on už se to se mnou jednou převážilo a málem mě pohřbilo sto kilo, ale naštěstí to odnesla jen stěna (viz ty krycí plakáty na videu) mám teď spíš obavu o osu, ještě chvíli tam budu přikládat a trvale se ohne, už teď při 147 je napjatá jak luk a jj, taky mě sere že se na tom v podstatě nedá jezdit cg bench
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru