PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
xakrurychle napsal:
no pokud to vypiju v mléce, tak už to prostě nebude klasické hydro, ale bude se to blížit nějaké standartni 80% ne? V tom zas nevidím takový problém, proč by to mělo být špatně..

vysvětlí někdo?

Hydro si nepořizuješ, protože si chceš pochutnat, ale abys měl co nejrychleji AK v krvi, protože rychlost vstřebávání se ukazuje jako jedna z primárních příčin vyšší úrovně svalové proteosyntézy. S mlékem vstřebatelnost zpomalíš.

To samozřejmě vím :), jen jsem chtěl poukázat na to, že vypiju-li to v mléce, prd se stane, akorát to nebude hydro. Ale na svačinu, proč ne?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...abyste se nepos....Esko-já třeba z vysoka kašlu na to, že budu mít peptidy o pár minut dříve k dispozici nebo nebudu....takže i kdybych to míchal do 12% smetany, tak co:o)))

Tj. vyvracím to, že si hydro kvůli chuti lidé nepořizují, když stojí podobně jako jakákoliv jiná značka, která je na složením i chutí na světelné roky vzdálena.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Deadlift napsal:
...jako nemůžu si pomoct, ale pil jste někdo hydro traditional v ledovém plnotučném mléce? Jako kdybych si měl vybrat zda shake nebo tento protein-mám jasno:o) Pomíjím tu kombinaci s mlékem, ale ta chuť , to bych pil jako zdravou mlsku jen tak:o)

No cpát hydro do plnotučného mléka... takových konzumentů tu fakt asi moc nebude hele.

Nepijiu to tak běžně, ale když si chci pochutnat. Pořád lepší než si dát místo toho milku a chuť na čokoládu/kakao to bohatě uspokojí s minimem sacharidů a tuků.
Loudy

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych poděkovat za zaslání vzorků Deluxe od Nutrendu, vyzkoušel jsem jich 5/7.

Nejvíc mi chutnal jahodový cheesecake, ale všechny příchutě byly celkem dobré.
Se stravitelností jsem neměl problém.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když mícháš jakýkoliv protein do mlíka, tak jdeš proti smyslu ultrafiltrace toho proteinu, protože ta se dělá aby se ten substrát očistil od kaseinu a hlavě laktózy, která snižuje využitelnost mléčné bílkoviny. To si rovnou můžeš koupit ochucené mlíko a výsledek bude úplně stejný, ale za zlomek ceny. Žádný protein není od toho aby ti chutnal, ale aby ti po něm rostly svaly
cipinek

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deluxe od Nutrendu
nejvíce mi chutnal:
Jahodový cheesecake a Citronový cheesecake, ostatní příchutě byly takové standardní, pro lidi, kteří jsou přepití různými čokoládami a vanilkami jasná volba...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Když mícháš jakýkoliv protein do mlíka, tak jdeš proti smyslu ultrafiltrace toho proteinu, protože ta se dělá aby se ten substrát očistil od kaseinu a hlavě laktózy, která snižuje využitelnost mléčné bílkoviny. To si rovnou můžeš koupit ochucené mlíko a výsledek bude úplně stejný, ale za zlomek ceny. Žádný protein není od toho aby ti chutnal, ale aby ti po něm rostly svaly
Bullshit. Zkus se nad tím cos napsal zamyslet. Budu mít v 3 dl mléka 50 g bílkovin? Víš, to, že ta laktoza jde pryč hlavně proto, že způsobuje trávící potíže? Jsem rád majesty za Tvůj úvod do technologie zpracování proteinů, ale myslím, že proteiny a enzymy jsou docela mojí doménou a tak snad něco málo tuším.

P.S. garantuji Ti, že když si budeš rok míchat protein do mléka nebo do vody, tak pokud to nebude v době po tréninku a nebudeš alergický na laktosu-nepoznáš nic a ani z rozboru krve...čehokoliv rozdíl nezaznamenáš. Maximálně tak ten kalorický rozdíl.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Majesty napsal:
Bullshit. Zkus se nad tím cos napsal zamyslet. Budu mít v 3 dl mléka 50 g bílkovin? Víš, to, že ta laktoza jde pryč hlavně proto, že způsobuje trávící potíže? Jsem rád majesty za Tvůj úvod do technologie zpracování proteinů, ale myslím, že proteiny a enzymy jsou docela mojí doménou a tak snad něco málo tuším.

P.S. garantuji Ti, že když si budeš rok míchat protein do mléka nebo do vody, tak pokud to nebude v době po tréninku a nebudeš alergický na laktosu-nepoznáš nic a ani z rozboru krve...čehokoliv rozdíl nezaznamenáš. Maximálně tak ten kalorický rozdíl.

tos mi to hezky pohospodsku vysvětlil - "pohospodsku" čti použití tzv. rádobyselského rozumu za situace kdy se vědecký background nehodí k argumentaci svojí pravdy
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale:o) Co se mi nehodí? Osmoalita?, tak laktoza? Majesty - uvedom si, že ty ani já ani všichni lidé na tomto foru absolutně nepoznají rozdíl proteinu míchaného do vody nebo do mléka...absolutně ne - nebo ty poznáš, že se Ti hydro vstřebalo rychleji/pomaleji? Máš to nějak změřené? Sleduješ, že když se to dá do mléka, ta regeneruješ nějak jinak?...nebo proteosyntéza je nějaká horší?...prostě kecy - lidi tu jí jednou za den, kdy se přežerou do bezvedomí a pak příjdeš ty s tím, že protein do mléka ne. To je fáma, kterou tu slyším aspoň deset let a aspoň dalších deset let bude trvat, než lidé pochopí, že pokud nim to nepůsobí trávící problémy, tak že je to prakticky fuk, pokud to není čistě po tréninku a ještě prakticky jen hydro. Tvoje názory jsem měl v roce 1996, kdy neexistovalo cokoliv míchat do mléka a tak jsem hardcore polykal kila slaných sušených bílků. Prostě výsledek nebude o nic lepší nebo horší když to mixneš do vody či do mléka.

O vědě mi tu prosím nemluv...to bych mohl chtít vidět nějaké relevantní studie a to nemyslím v T-nation apod:o)
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
ale:o) Co se mi nehodí? Osmoalita?, tak laktoza? Majesty - uvedom si, že ty ani já ani všichni lidé na tomto foru absolutně nepoznají rozdíl proteinu míchaného do vody nebo do mléka...absolutně ne - nebo ty poznáš, že se Ti hydro vstřebalo rychleji/pomaleji? Máš to nějak změřené? Sleduješ, že když se to dá do mléka, ta regeneruješ nějak jinak?...nebo proteosyntéza je nějaká horší?...prostě kecy - lidi tu jí jednou za den, kdy se přežerou do bezvedomí a pak příjdeš ty s tím, že protein do mléka ne. To je fáma, kterou tu slyším aspoň deset let a aspoň dalších deset let bude trvat, než lidé pochopí, že pokud nim to nepůsobí trávící problémy, tak že je to prakticky fuk, pokud to není čistě po tréninku a ještě prakticky jen hydro. Tvoje názory jsem měl v roce 1996, kdy neexistovalo cokoliv míchat do mléka a tak jsem hardcore polykal kila slaných sušených bílků. Prostě výsledek nebude o nic lepší nebo horší když to mixneš do vody či do mléka.

O vědě mi tu prosím nemluv...to bych mohl chtít vidět nějaké relevantní studie a to nemyslím v T-nation apod:o)

přesně tak, člověk pozná prd, ve finále stejně záleží na těch kaloriích na konci dne, ne na tom, jestli jsem dal o 5,643 rychlého proteinu více či méně.
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Představa, že rychleji stravitelný protein vyvolá nějaký "lepší" anabolismus je naprosto scestná. Potom by bylo asi nejlepší dávat aminokyseliny přímo do krve:)
cipinek

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Představa, že rychleji stravitelný protein vyvolá nějaký "lepší" anabolismus je naprosto scestná. Potom by bylo asi nejlepší dávat aminokyseliny přímo do krve:)

ale samozřejmě, že to tak je, proč by se pak takové nějaké proteiny
vůbec vyráběli, vždyť všichni přece můžou jíst tvaroh a hovězí, vepřové, vejce, atd..., bože to tu už můžeš napsat, že nemá přece ani cenu cvičit, že z toho svaly stejně nerostou..., čeho se tady ještě dočkáme...
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Hulkie napsal:

ale samozřejmě, že to tak je, proč by se pak takové nějaké proteiny
vůbec vyráběli, vždyť všichni přece můžou jíst tvaroh a hovězí, vepřové, vejce, atd..., bože to tu už můžeš napsat, že nemá přece ani cenu cvičit, že z toho svaly stejně nerostou..., čeho se tady ještě dočkáme...

néé nadarmo říkal Eliott, quote " You can sell anything to a fucking BB, they will buy and try anything",

kde bereš jistotu, že ty proteiny
"really make difference"? Já si třeba myslím, že když ho brát nebudu, stane se přesně tohle - hovno.
Důvod proč ho i přesto užívám, je vlasntní pohodlnost, a proto, že na to mám
cipinek

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, takže nikdo, kdo používal ty "lepší" proteiny, rychlejší, vstřebatelnějsí, si prostě nevšiml rychlejší a kvalitnější regenerace, větší síly, větší nabuzenosti do tréninku, větších svalů, prostě je to všechno jenom placebo ano? a BCAA a kreatin taky nefungují, běžte fakt už do ..., jste jenom banda přizdisráčů...
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ty si kus vola

seeya
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: