Balbiho log - powerlifting RAW

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Balbiho log - powerlifting RAW  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Balbiho log - powerlifting RAW
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2015 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je nářez...
chtěl bych stebou zatrénovat, je to motivace tyhle výkony
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2015 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som raz tiez chodieval do takej posilky kde boli same ofucane kreatury. Nikdy viac...
Inak to mate pekne lacne, to je kolko? Nejake 2 eur. Pre porovnanie ja striedam dve fitka a v jednom platim 3.6eur a v druhom 5eur.

Inak pekne ides, hlavne to nezaklincuj nejakym krosfitovym uletom...
Johnbear

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2015 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už je tu ten spam - já platím 1500kč ročně, to máš asi 50 euro. Zlaté vesnické posilovny
balbi

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2015 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1: Díky, neni problém se někdy domluvit, ale zde na fóru máš spoustu lidí s mnohem lepšíma výkonama

seeya: Na cenu si nestěžuju, pernamentka vychází 1900kč na půl roku, což se ještě dá, když člověk chodí 5x týdně tak se to vyplatí, ale to časové omezení je o ničem, nikdy jsem ho nedodržoval, ted jsme byli poprvé upozorněni, myslím, že to tak horké nebude, kdyžtak jí to nějak rozumně vysvětlím, že odjet kvalitní trénink za hodinu je blbost A mne to baví takto silově, mě by nebavilo nějaké vlastní tělo nebo nějaké wody na čas, to neni nic pro mě

Naposledy upravil balbi dne pá červen 12, 2015 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2015 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jsou výkony na trojboji jako hrom... nevím, jak to děláš, ale rozhodně to nese ovoce ;)
balbi

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2015 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
to jsou výkony na trojboji jako hrom... nevím, jak to děláš, ale rozhodně to nese ovoce ;)

Právě, že je to bída bíďácka, kdyby ten bench byl aspoň průměrnej, tak bych si rád zkusil nějakou soutěž, ale takhle by to nemělo význam, pokud ještě zlepším tu mrtvolu, tak bych rád zkusil nějakou soutěž v rawce, ale trojboj u mě nemá žádný smysl
Jinak jsem rád, že to konečně jde celkem správným směrem, jediný, co jsem zlepšil je, že fakt dodržuju pravidelnost tréninku, 5x týdnně bez vyjimky, jídlo jedu přes týden téměř bez sacharidů, jen maso, zelenina a protein a v sobotu (občas i neděle) prasečák
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom3

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bez sacharidu nebo bez sachru a tuku?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balbi nedělej se s těma výkonama - http://kulturistika.ronnie.cz/php/i_img.php?newG=15181
Tom3

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je jeho fanousek :D
balbi

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3: Bez sacharidů, tuky navíc nepřidávám, mám je v mase, ve vajíčkách, smažím klidně na oleji, ale že bych ho doplňoval nějak navíc, to ne, jen co přijmu přirozeně ve stravě. Co se týče těch sacharidů, tak těch tam je když moc tak 100g, většinou ani ne.

Jinak to jméno pěkné, zajímal by mě význam, neví někdo jméno závodníka? Já to mám odvozeno od přijmení snad už od školky
Moocha

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balbi, jak jsi na tom váhou? Já bych se na tvé stravě vytratil z povrchu zemského
balbi

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Balbi, jak jsi na tom váhou? Já bych se na tvé stravě vytratil z povrchu zemského

Zhruba 81-82kg ted asi
LaFontaine

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela jsi s tím pohnul
Tom3

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

100g sachru, tuku buh vi ale moc ho taky nebude a drzis vahu nebo pribiras? zavist
balbi

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
100g sachru, tuku buh vi ale moc ho taky nebude a drzis vahu nebo pribiras? zavist

Více méně si tu váhu držím, možná jdou lehce svaly nahoru, že se to trochu zkvalitňuje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Balbiho log - powerlifting RAW Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: