|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mravenec1

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
tak to je nářez...
chtěl bych stebou zatrénovat, je to motivace tyhle výkony
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
Ja som raz tiez chodieval do takej posilky kde boli same ofucane kreatury. Nikdy viac...
Inak to mate pekne lacne, to je kolko? Nejake 2 eur. Pre porovnanie ja striedam dve fitka a v jednom platim 3.6eur a v druhom 5eur.
Inak pekne ides, hlavne to nezaklincuj nejakym krosfitovym uletom... _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:17 pm Předmět: |
|
|
Mravenec1: Díky, neni problém se někdy domluvit, ale zde na fóru máš spoustu lidí s mnohem lepšíma výkonama
seeya: Na cenu si nestěžuju, pernamentka vychází 1900kč na půl roku, což se ještě dá, když člověk chodí 5x týdně tak se to vyplatí, ale to časové omezení je o ničem, nikdy jsem ho nedodržoval, ted jsme byli poprvé upozorněni, myslím, že to tak horké nebude, kdyžtak jí to nějak rozumně vysvětlím, že odjet kvalitní trénink za hodinu je blbost  A mne to baví takto silově, mě by nebavilo nějaké vlastní tělo nebo nějaké wody na čas, to neni nic pro mě
Naposledy upravil balbi dne pá červen 12, 2015 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:18 pm Předmět: |
|
|
to jsou výkony na trojboji jako hrom... nevím, jak to děláš, ale rozhodně to nese ovoce ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 11:05 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | to jsou výkony na trojboji jako hrom... nevím, jak to děláš, ale rozhodně to nese ovoce ;) |
Právě, že je to bída bíďácka, kdyby ten bench byl aspoň průměrnej, tak bych si rád zkusil nějakou soutěž, ale takhle by to nemělo význam, pokud ještě zlepším tu mrtvolu, tak bych rád zkusil nějakou soutěž v rawce, ale trojboj u mě nemá žádný smysl
Jinak jsem rád, že to konečně jde celkem správným směrem, jediný, co jsem zlepšil je, že fakt dodržuju pravidelnost tréninku, 5x týdnně bez vyjimky, jídlo jedu přes týden téměř bez sacharidů, jen maso, zelenina a protein a v sobotu (občas i neděle) prasečák
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červen 13, 2015 7:32 am Předmět: |
|
|
bez sacharidu nebo bez sachru a tuku? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so červen 13, 2015 10:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červen 13, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
to je jeho fanousek :D _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so červen 13, 2015 3:43 pm Předmět: |
|
|
Tom3: Bez sacharidů, tuky navíc nepřidávám, mám je v mase, ve vajíčkách, smažím klidně na oleji, ale že bych ho doplňoval nějak navíc, to ne, jen co přijmu přirozeně ve stravě. Co se týče těch sacharidů, tak těch tam je když moc tak 100g, většinou ani ne.
Jinak to jméno pěkné, zajímal by mě význam, neví někdo jméno závodníka? Já to mám odvozeno od přijmení snad už od školky
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so červen 13, 2015 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Balbi, jak jsi na tom váhou? Já bych se na tvé stravě vytratil z povrchu zemského |
Zhruba 81-82kg ted asi
|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červen 13, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
100g sachru, tuku buh vi ale moc ho taky nebude a drzis vahu nebo pribiras? zavist _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne červen 14, 2015 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | 100g sachru, tuku buh vi ale moc ho taky nebude a drzis vahu nebo pribiras? zavist |
Více méně si tu váhu držím, možná jdou lehce svaly nahoru, že se to trochu zkvalitňuje
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|