dřep
rozcvičení do 105
5x100
5x100 bandáže
2x5x85 … tak dnes ne
legpress
5x100
5x125
2x5x140
zakopávání
2x30 … tak dnes fakt ne
tento trénink vůbec neměl být, jak subjektivně, tak objektivně … riskla jsem to a poznala, kolik musí hlava běžně do každé takové akce investovat energie, i když kolem toho moc velký cirkus nenadělá
... dnes prostě blackout, i 85kg dřep dřina, všechno s odporem, motivace šla úplně doprdele, tak jsem se přestala snažit během série a šla tam taky …
vlastně nešla, odjížděla mastnou tyčí, páč pravidelný 30ti min. výšlap k domovu se jevil jako úplně nesmyslná a vyčerpávající ztráta času
Jako že trenál stojí za prd a člověk se na to zvysoka, to se stane asi každému, ale umět to s takovým nadhledem věcně a chytře (nedělám si prdel a fakt nic nechci:-) zhodnotit, to tedy hluboký a upřímný obdiv.
Dupat 30 min pěškobusem z tréninku dom, to by mě mohli milovat. Šak máš kolo, ne ... když už bydlíš na té vsi:-).
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
_________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru