Zdárek :D rád bych časem sepsal nějaký report, ale extrakt je takový:
Dřep:
140 GL - pohoda
150 NO LIFT - (cti rozhodčího svého a po dřepu čekej, až zahlásí, že to můžeš vrátit do stojanu

)
150 GL - a ještě by se pár kil vešlo :)
Po dřepu natažený kvadrátus na zádech, takže hodiny a hodiny rozhýbávání, hřejivek a tak :)
Benč:
110 GL - tohle šlo, akorát já vůl zase nečekal na rozhodčího dole se stopkou a úplnou náhodou jsem začal tlačit na setinu přesně ve chvíli, kdy zahlásil press. Byli na mě hodní a měl jsem vážně štěstí, že mi to dali.
115 NO LIFT - tady mě rozhodčí nechal dole vytrápit několikasekundovou stopkou (zaslouženě) a pak už jsem činku nerozjel
115 NO LIFT - u posledního pokusu byl fér a hlásil press okamžitě po ustálení
činky, jen už jsem byl sláb a nedal to :)
Mrtvý tah:
Zakládal jsem na 180kg kvůli problému se zády, protože jsem vůbec nevěděl, jak to půjde a chtěl jsem jít na jistotu.
Na rozcvičku jsem si na záda a prdel napatlal tolik hřejivky, že mi skoro propálila díru do kůže, díky čemuž jsem svůj kvadrátus necítil ani za mák, a tak šla mrtvola jako po másle. Změnili jsme základ na 190 a šlo se na věc :)
190 GL - to by bylo, abych zase neměl problém s rozhodčím

přišel jsem k čince, srovnal se k ní, koukám na rozhodčího, kdy dá pokyn k pozvedu. Uběhne sekunda, dvě, deset

tak se ptám, jestli už to jako můžu zvednout a on že jo. Po pokusu mi vysmátý vysvětlil, že pokyn k pozvedu se nedává
205 GL - hodně těžký start od země. Chvíli jsem myslel, že to přes ty holeně nevytáhnu :)
210 NO LIFT - ač na mě ty naše roztleskávačky řvaly o sto šest, neodlepil jsem činku od země :)
Závody to byly skvělé. Jo, měl jsem spoustu bebínek, bolístek, teplotičku a další.. Ale zase kdo ne.. Rozhodně jsem mohl dorazit v horším stavu a jsem rád za to, jak to dopadlo.
Jelikož nás bylo k 90 závodníkům, natáhly se závody na 16 hodin. Začínalo se v 8 a končilo přesně o půlnoci.
Náš tým a support byl neskutečný! Láďa Olejnas vždy připraven s foťákem a vlídným slovem, Pavel SpekounP mi pomáhal před pokusy, hecoval mě a vůbec s ním byl super pokec. Dorazil i Vítek Železoconikdyneleží. No a hlavně Pája Kulíšek Kladivová, která se o mě celou dobu starala. Říkala mi naprosto přesně, kdy se mám začít rozcvičovat, kdy další sérii a kolik mám dát a před každým pokusem mě řádně zmlátila a nahecovala. Na prvních závodech jsem byl ze všeho vyjukaný a vůbec nevěděl co a jak a kam a proč, a ona tam byla takové to světlo na konci tunelu
Joj a výsledky tě asi zajímají
Total mám 465, mám tedy druhou výkonnostní třídu a můžu za tři měsíce na republiku.
V juniorech do 83kg jsem byl druhý ze sedmi (bohužel to není samostatná kategorie a tak jsem bez poháru a
gaineru 
)
V mužích do 83kg jsem pak byl desátý z devatenácti. To budu muset ještě hodně mlíčka vypít, abych se chytal