Budu!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělý, gratuluju. Na tvoji váhu je to moc pěkný výkon.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Bench (těžce)
...
3/ 110PR!!!

YES!! Před dvěma měsíci přesně bylo moje PR 2x100kg

hezky se zlepšuješ, pěkný výkon

na soutěž už jsi koukám registrovaný, tak pokud to vyjde, tak se přidám k Magumimu a zajedeme fandit, z Areny je vás tam hodně... asi dobrej oddíl
Moocha

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky hoši :) budu se na Vás těšit!
Magumi

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
No, protože on si dává MUJ pásek až TĚSNĚ POD BRADAVKY

Takhle nějak? https://youtu.be/4EEGp-66TuI?t=7m41s

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Moocha

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
kulíšek napsal:
No, protože on si dává MUJ pásek až TĚSNĚ POD BRADAVKY

Takhle nějak? https://youtu.be/4EEGp-66TuI?t=7m41s

Hádej, od koho to mám
Moocha

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PRIMAL MOVE

Dřep vzadu (lehce)
3/ 60 - 80 - 90 - 100 - 110

Stojka balanc čelem ke zdi

----

Uf
Moocha

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.10.

PRIMAL MOVE

Dřep vzadu
3/ 60 - 80 - 90 - 100

19.10.

PRIMAL MOVE

Dřep vzadu
3/ 60 - 80 - 100 - 110 - 120
2/ 125
1/ 130

Benč se stopkou
3/ 60 - 80 - 90 - 100

Stojka balanc u stěny

----
vlk#

PříspěvekZaslal: so říjen 24, 2015 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sleduju aspoň na streamu...

SQ 3. pokus 150 kg - good lift a ta hloubka, že jsi tam málem udělal razítko na zemi ;) fakt dobrý, držím palec i na další disciplíny!

EDIT 16:15: musím pryč, tak ať se daří, ale koukám, že to ještě dnes bude na dlouho ;) a Pavla si to tam přišla jenom pim-pam vyhrát :)
decarabas

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Noo? Noooo? Takzeee???

Som v napati ako to dopadlo!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Moocha

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdárek :D rád bych časem sepsal nějaký report, ale extrakt je takový:

Dřep:
140 GL - pohoda
150 NO LIFT - (cti rozhodčího svého a po dřepu čekej, až zahlásí, že to můžeš vrátit do stojanu )
150 GL - a ještě by se pár kil vešlo :)

Po dřepu natažený kvadrátus na zádech, takže hodiny a hodiny rozhýbávání, hřejivek a tak :)

Benč:
110 GL - tohle šlo, akorát já vůl zase nečekal na rozhodčího dole se stopkou a úplnou náhodou jsem začal tlačit na setinu přesně ve chvíli, kdy zahlásil press. Byli na mě hodní a měl jsem vážně štěstí, že mi to dali.
115 NO LIFT - tady mě rozhodčí nechal dole vytrápit několikasekundovou stopkou (zaslouženě) a pak už jsem činku nerozjel
115 NO LIFT - u posledního pokusu byl fér a hlásil press okamžitě po ustálení činky, jen už jsem byl sláb a nedal to :)

Mrtvý tah:
Zakládal jsem na 180kg kvůli problému se zády, protože jsem vůbec nevěděl, jak to půjde a chtěl jsem jít na jistotu.
Na rozcvičku jsem si na záda a prdel napatlal tolik hřejivky, že mi skoro propálila díru do kůže, díky čemuž jsem svůj kvadrátus necítil ani za mák, a tak šla mrtvola jako po másle. Změnili jsme základ na 190 a šlo se na věc :)

190 GL - to by bylo, abych zase neměl problém s rozhodčím přišel jsem k čince, srovnal se k ní, koukám na rozhodčího, kdy dá pokyn k pozvedu. Uběhne sekunda, dvě, deset tak se ptám, jestli už to jako můžu zvednout a on že jo. Po pokusu mi vysmátý vysvětlil, že pokyn k pozvedu se nedává
205 GL - hodně těžký start od země. Chvíli jsem myslel, že to přes ty holeně nevytáhnu :)
210 NO LIFT - ač na mě ty naše roztleskávačky řvaly o sto šest, neodlepil jsem činku od země :)

Závody to byly skvělé. Jo, měl jsem spoustu bebínek, bolístek, teplotičku a další.. Ale zase kdo ne.. Rozhodně jsem mohl dorazit v horším stavu a jsem rád za to, jak to dopadlo.

Jelikož nás bylo k 90 závodníkům, natáhly se závody na 16 hodin. Začínalo se v 8 a končilo přesně o půlnoci.

Náš tým a support byl neskutečný! Láďa Olejnas vždy připraven s foťákem a vlídným slovem, Pavel SpekounP mi pomáhal před pokusy, hecoval mě a vůbec s ním byl super pokec. Dorazil i Vítek Železoconikdyneleží. No a hlavně Pája Kulíšek Kladivová, která se o mě celou dobu starala. Říkala mi naprosto přesně, kdy se mám začít rozcvičovat, kdy další sérii a kolik mám dát a před každým pokusem mě řádně zmlátila a nahecovala. Na prvních závodech jsem byl ze všeho vyjukaný a vůbec nevěděl co a jak a kam a proč, a ona tam byla takové to světlo na konci tunelu

Joj a výsledky tě asi zajímají
Total mám 465, mám tedy druhou výkonnostní třídu a můžu za tři měsíce na republiku.
V juniorech do 83kg jsem byl druhý ze sedmi (bohužel to není samostatná kategorie a tak jsem bez poháru a gaineru )
V mužích do 83kg jsem pak byl desátý z devatenácti. To budu muset ještě hodně mlíčka vypít, abych se chytal
balbi

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pekne, sledoval jsem to i chvilema online, gratuluju Musim priznat, ze jsem cekal vic (minimalne ten bench) a to nemyslim vubec nijak spatne, ale aspon vis, ze to je kam posunout! At se dari!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
decarabas

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ako čítam, bolo o teba postarané ako o závodného koňa!

Paráda, výkony na tvoju váhovku podľa mňa pekné a nabudúce už budeš vedieť čo a ako. To aj tie výsledky budú hneď iné.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Moocha

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balbi: ty stopky jsou fakt smrtelný ale zamakám na tom!

Carabas: teď jen trochu zanabolizovat a půjde to :)
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuba je prilis skromny chlapec na to, aby priznal, ze ho uz par dnu/me se to jevi spis jako tydnu pronasleduje nejaka tajuplna viroza (ci obezni stlakerka, co mu neda oka zahmourit), takze rozhodne neni ve sve zivotni forme. Ten natazeny sval po drepu tomu take moc nedodal a chudak byl tak odevzdany, ze sve nahe, doposavad pubertou nezasazene, telo si nechal natirat hrejivkou od kohokoliv, kdo sel zrovna kolem a chtel si sahnout na legendu. Jinak zavod byl sice skvele organizovany, ale umorne dlouhy, coz bylo to videt i na nasich holkach. Byt o polovic mene zavodniku, bylo by to casove idealni a vykony by asi byly take jinde...

PS: Samozrejme zapomel zminit, ze potkal svuj lifting vzor, Nymburskou legendu a heavy metaloveho zvedace, kteremu pri drepu malem padaly z dresu lahvace :))

PS2: A zacal tajne cvicit biceps, pricemz vysledky jsou vice nez alarmujici!!

[/img]
spekounP

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěknej výkon na poprvé. Příště už budou zkušenosti, nebude taková nervozita a budou padat velký bomby. Na dřepu byla rezerva minimálně 10kg, u benche to je spíš otázka hlavy, tahy jsou tvoje silná disciplína a 205kg navíc s těma bolavejma zádama je super výkon.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: