|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 2:53 pm Předmět: |
|
|
30.11.2015
mrtvý tah
20x35
20x40kg
2x70
2x80
1x90
přítahy j.č.
2x 2x20x10kg
čelní dřep
stopka
2x20x25kg
2x35
2x45
2x55
1x60
bulhaři
2x 2x25x5kg
šikmý bench j.č.
stopka
2x20x10kg
úzký bench
stopka
2x20x25
upaž. v předklonu
2x20x3
bicák
2x20x7
tric.kladka
2x20x25
plank bok
2x60´
+
střečink jakýsi
… ok …
u mrtvoly a čelňáků jsem lehce vyzkoušela, kde teď zhruba končí hranice „lehce“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 4:30 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | u mrtvoly a čelňáků jsem lehce vyzkoušela, kde teď zhruba končí hranice „lehce“ |
tak to jsi musela jít dost daleko :) 90 na mrtvolu a 60 na čelňáky je už pořádný základ... moc to tedy nešetříš ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 4:35 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | e-witch napsal: | | u mrtvoly a čelňáků jsem lehce vyzkoušela, kde teď zhruba končí hranice „lehce“ |
tak to jsi musela jít dost daleko :) 90 na mrtvolu a 60 na čelňáky je už pořádný základ... moc to tedy nešetříš ;) |
Taky na to koukám, jak má Evička posunutá měřítka. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 8:59 pm Předmět: |
|
|
... na DL by šlo bez většího vypětí i víc, ale do zítřka mám ještě stehy, tak mi přišlo společensky nevhodné tahat v tomto stavu metrák :) ... u čelňáků bych to dál nepokoušela, tam už začal být nápor na břicho celkem znatelný
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 10:35 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... společensky nevhodné... |
S tebou bych si rád někdy zacvičil. Když vidím tvou intenzitu a odhodlání..., fakt, jsi skvělá. A hrozně inspirující.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 10:59 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | e-witch napsal: | | ... společensky nevhodné... |
S tebou bych si rád někdy zacvičil. Když vidím tvou intenzitu a odhodlání..., fakt, jsi skvělá. A hrozně inspirující. |
Blazne! Ja bych do takoveho treninku nesel. Takovy trenink by se totiz urcite neodehraval v me komfortni zone
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 11:06 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Magumi napsal: | | e-witch napsal: | | ... společensky nevhodné... |
S tebou bych si rád někdy zacvičil. Když vidím tvou intenzitu a odhodlání..., fakt, jsi skvělá. A hrozně inspirující. |
Blazne! Ja bych do takoveho treninku nesel. Takovy trenink by se totiz urcite neodehraval v me komfortni zone |
Já bych si k tomu vzal Vlka, ve dvou bychom snad Evičce stačili. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 11:51 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | drlift_ napsal: | | Magumi napsal: |
Blazne! Ja bych do takoveho treninku nesel. Takovy trenink by se totiz urcite neodehraval v me komfortni zone |
Já bych si k tomu vzal Vlka, ve dvou bychom snad Evičce stačili. :) |
to leda... že bychom dali půlku sérií toho, co evička... a měli bychom si pospíšit, protože až jí tam ta kevlarová vlákna zarostou, tak to bude i poloviční váha
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 1:21 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | Magumi napsal: | | drlift_ napsal: | | Magumi napsal: |
Já bych si k tomu vzal Vlka, ve dvou bychom snad Evičce stačili. :) |
to leda... že bychom dali půlku sérií toho, co evička... a měli bychom si pospíšit, protože až jí tam ta kevlarová vlákna zarostou, tak to bude i poloviční váha |
Třeba se nám teď Evička přejmenuje na "Robokopka"
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 3:07 pm Předmět: |
|
|
:D tady je to už jak na posledních závodech, M.Špingl furt do mikrofonu - na pokus nastoupí evička, šéf klasicky - tak běž evičko a zvedni to, atd. ...
jako fakt milé, ale zkuste si jako "evička" něco zvednout :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 3:30 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | :D tady je to už jak na posledních závodech, M.Špingl furt do mikrofonu - na pokus nastoupí evička, šéf klasicky - tak běž evičko a zvedni to, atd. ...
jako fakt milé, ale zkuste si jako "evička" něco zvednout :)) |
Pořád lepší, než kdyby tě na platformu posílal se slovy "Azore, trhej!"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 3:50 pm Předmět: |
|
|
Tedy já se nestačím divit, chudák paní inženýrka!
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | e-witch napsal: | :D tady je to už jak na posledních závodech, M.Špingl furt do mikrofonu - na pokus nastoupí evička, šéf klasicky - tak běž evičko a zvedni to, atd. ...
jako fakt milé, ale zkuste si jako "evička" něco zvednout :)) |
Pořád lepší, než kdyby tě na platformu posílal se slovy "Azore, trhej!" |
...a nebo "Evičko, co to máš za tričko?"
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 4:45 pm Předmět: |
|
|
.. ale kuš ... :)
"na pokus nastoupí | citace: | | paní inženýrka! " |
tak to je noční můra
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 7:33 am Předmět: |
|
|
Teď jsem si vzpomněl na jeden příběh
Kámoš byl čerstvej bakalář. Byl u zubaře a na pána před ním sestřička: pane Inženýre, pojďte si dál! Měl pak ohromnej strach že mu řekne pane Bakaláři  že by se hambou před ostatníma propadl do země. Chudák ještě nevěděl jak to chodí, že bakalář se na rozdíl od inženýra neoslovuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|