Vsak tam vubec stopky byt nemely ne? Jestli ne tak je to provedeno naprosto spravne
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
STOPKY V BENČI: Kluci, bylo to pojaté, tak, že stačilo spustit činku na hrudník a na povel press tlačit, stačil dotek, ale zase se neuznaval odraz.
Nebyla to MČR ani světová soutěž, byla to místní pěkný soutěž v přátelském duchu. Rozhodně nikde nebudu a ani jsem netvrdil a netvrdim, že by mi to někde někdo uznal ten trapnej výkon. Je mi jasný, že na těch závodech, jak se vysílají závodníci pouze organizaci, tak tam je asi dusí.
Nehádám se, jen sem to chtěl takle napsat.
Výkon je slabý, je nahovno, dá ho na fóru většina po roce cvičení.
Je to neuznatelný na soutěži, chápu, beru to. Na nic si nehraju, chtěl jsem si to jen zkusit.
21.12. - Společný trénink s noobiq - nohy
dřepy
do vydřených 2x1x140 s dopomocí
hacken dřepy
3x12x40kg
legpress
cca 4 série + 1 zabijárna
lýtka v sedě
2s.
Ještě byl dohodnutý společný trénink na dnes (hrudníku), ale mam bolavé nohy a jsem unavenej, tak nic nebude, zas jindy.
Cvičilo se mi sním dobře, celkem mě dusil stopkama, dbal na fakt hluboké dřepy... (takže slovní spojení hluboké dřepy u mě dostalo novej rozměr... ja myslel, že to níž nejde a on, že jde, no a šlo to)
pěkný výkony, hezky jsi zabojoval, hlavně ten dobrý pocit, když se člověk nechá vyhecovat a pak to zatáhne ;) stopky neřeš, když nejsou, tak nejsou a jede se touch&go jako většinou v tréninku... a když se plánují soutěžě se stopkama, tak se to holt musí trénovat. a váhovku máš taky dobrou... ať ektomorfové závidí ;)
Mravenec chill, vzdyt vis ze si delame prdel
jo a jsem ektomorf a vahu nezavidim
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
rozhodl jsem se zkusit amatérský strongman challenge 20. února
zvažoval jsem jestli se vůbec registrovat, ale chci si zkusit tu atmosféru, tak snad tam s něčím pohnu
po novém roce jsem nepsal zápisy
maxka mám zatím takovéto:
dřep 170x1 , 160x2 s bandazema, bez bandazi 2x150,3x140,10x120, 4x10x100
mrtvý 190x1, 1x187,5, 180x2
benč 120
jednoručku nad hlavu 1x50 pravou ruku
pushpress 1x100 , 2x95
v dubnu chci zkusit velikonočního siláka u Mariho Zvrtka v Hara gymu
a ten samý měsíc jaroměř pohar starosty
mezitim mozna zkusim ještě něco v praze pro vš, sš, voš studenty zas něco bude....benč nebo mrtvola tam byla napsaná
váhu mam 99kg, věk 23 let (ted v lednu)
pred treninkem davam kofein, když mám po treninku velkou chut tak si dam proteinak, jinak suplementy nemam zadny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru