|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 22, 2016 3:29 pm Předmět: |
|
|
22.5.2016
mrtvola
8x70, 4x80, 90, 2x 100, 110
1x 120
1x130 bez pásku, břicho drží, ale příště asi už vezmu
2x5x105 kg
18x5x95 pauzy 90´
čelní dřep
10x20, 4x40, 2x60, 1x70
5x6x60kg poslední op.stopky
shyby
podhmat
12
10
8
plank
+15kg
2x90´
… utahaná ...
na shyby se už asi příště vykašlu, ke konci na ně nezbývá moc energie a stejně je mám spíš za takový cvik na parádu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 22, 2016 5:31 pm Předmět: |
|
|
... chytila jsem na pasece medvídka
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne květen 22, 2016 9:31 pm Předmět: |
|
|
Mladší ségra taky zvedá? Pěkný! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne květen 22, 2016 9:37 pm Předmět: |
|
|
Já se na to musel teď podívat znova, abych si nějakýho zrcadla všimnul:-).
A zodpovědně mohu prohlásit, že zepředu je to o dost lepčí. Všechno! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 23, 2016 5:48 am Předmět: |
|
|
... dévčata z pohraničí, ty šmírujou, jen to fičí
normálně zvedám opačně (líp se mi čelem do rohu soustředí), ale nechtěla jsem být nespolečenská a udělala výjimku ... a vyšlo to tak na 50 ...
až 150% :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 23, 2016 7:40 am Předmět: |
|
|
Ty jsi tak dobrá...kam se na tebe hrabou všichni chlapi, včetně mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: po květen 23, 2016 9:01 am Předmět: |
|
|
hezké objemy, v zrcadle i na čince
PS: posunul bych ti při startu o něco víc zadek dozadu a napřímil mírně holeně - pár cm...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po květen 23, 2016 10:09 am Předmět: |
|
|
130 bezpáskově  a pak ještě dvacet těžkých pětkových sérií  z Tebe se stává dobré zvířátko
a pak ještě ty čelňáky, když už je vše potřebné utahané...
ten záklon bych si nechal až na pódium, ale pokud seš zvyklá...
děkuji Judsonovi za koment, který jsem si přečetl ještě před shlédnutím a díky tomu jsem také mohl střídavě koukat i do zrcadla
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 23, 2016 1:11 pm Předmět: |
|
|
... ty čelňáky po tazích fakt dost váznou, ale nevím, kam jinam je strčit ... snad se zas vrátit k původnímu trén.schematu, kde byly v kombinaci s BP a dát víc dnů pauzu mezi DL a SQ, kde byl trochu kámen úrazu
zítra na benči rozhodně nic zvířecího nepředvedu, tak se mi tu s Magumim přestaňte rozplývat a začněte raději závodit, natrénované máte fest :)
| decarabas napsal: | Tak ja teda musím vyhlásiť, že som úplne slušne, zdvorilo a dospelo obdivoval len a len e-witchinu silu a nasadenie, ja by som to zabalil už dávno |
to je šlechetné, děkuji :)
| RaptorMira napsal: | hezké objemy, v zrcadle i na čince
PS: posunul bych ti při startu o něco víc zadek dozadu a napřímil mírně holeně - pár cm... |
dík, chápu ... zkusím ho v nejhorším posunout sama :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 24, 2016 12:22 pm Předmět: |
|
|
24.5.2016
bench š.
6x20, 30, 4x40, 2x50, 55
2x5x55 kg
10x5x45 pauzy 90´
+12x5x45 pauzy do 60´
přítahy v.č.
8x30, 6x40, 2x50,60,70
2x5x55 kg
20x5x45 pauzy do 60´
upažování v předklonu
5x10x8kg pauzy 60´
zkracovačky na šikmé
+15kg
3x30
… ok … jen bylo divné, proč ty benče dnes tak lítají a došlo mi, že omylem jedu pauzy 90´, jak na dřepu a mrtvole … takže jsem to pak zkrátila a odjela něco navíc (a byl to dost rozdíl) …
taky budu muset trochu zúžit úchop, přecházím na váhy, kde by se to mému rameni nemuselo líbit a já jsem ráda, že je momentálně již delší dobu poměrně v poho … ťuk ťuk ťuk
(… kdo tam ?“
„já !“
„… jáá ?“)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út květen 24, 2016 12:39 pm Předmět: |
|
|
nejkratší policajtský vtip :D
tolik sérií na benči by se žádnému rameni nelíbilo... ale sekat tam po minutě pětky, to je spíš vytrvalecký závod ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: út květen 24, 2016 12:44 pm Předmět: |
|
|
Mě by spíš zajímalo, jak si měříš ty pauzy, že to máš přesně 90 nebo 60 sec  ...To před i po každé serii bereš do rukou mobil nebo stopky, anebo neustále koukáš na hodiny na vteřinovku  ? To by mi přišlo hrozně otravné, že bych se ani nemohla soustředit na to, co dělám  .
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 24, 2016 12:53 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | nejkratší policajtský vtip :D
tolik sérií na benči by se žádnému rameni nelíbilo... ale sekat tam po minutě pětky, to je spíš vytrvalecký závod ;) |
... no mému se to právě asi líbí, tlaky jsem záměrně hodně podsekla, takže tolik sérií s lehkou vahou mu prospívá a dává dost prostoru k nalezení nejmíň "škodlivé" dráhy ... a ty krátké pauzy mě aspoň drží na uzdě s přidáváním, ke konci to někdy dost zákeřně vypíná
... všimla jsem si, že se mi v něm zlepšuje i hybnost ... ťuk ťuk ťuk
(Herein! ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|