Mrtvoly z deficitu (stal som na 20ke bumpr plate)
2x3 s 200 kg (tu do buducna budem pouzivat trhacky, mal som striedavy uchop a mam pocit ze u toho deficitu ta asymetria skodi este viac nez u klasickej mrtvoly, mam taky spinovy pocit v chrbte z toho )
Vypady
2x60 sekund s 12 kg JR (bez zastavenia)
Pushpress
3x5 s 85 kg (stale ma limituje slacha)
Kliky v stojke
3x4 s BW vobec to nejak neslo
Chcel som ist shoulder complex ale zase ma slacha nepustila, tak som siel rovno na brucho.
Dvihanie panve na sikmej (zvecil som sklon)
4x10 s BW (u prveho opacka mi nieco chrumklo v svale nechapem co to mohlo byt)
Strecing ramien. Tot vsetko, dobry trenink, ale uz sa tesim az ma prestane limitovat ta slacha, ten trigger point v zapesti som odstranil teprve vcera a je to od tej doby lepsie ale musim este pockat aj nez odide ten zapal, tipujem ale ze bez toho trigger pointu pojde postupne prec
1. Disciplina bol kamion, musim povedta ze mi od zaciatku lepilo lebo som nikdy kamion netahal a navyse vecina sutaziacich potvrdila ze na zaciaktu bol nejaky kopcek alebo nieco lebo aj ludia co tyzden predtym tahali tachsie auta s nim ani nepohlo. Nakoniec som to ale dal, cas nic moc ale vecina ludi tym ani nepohla.
2. Dicsiplina pneumatika, tu som si fakt veril a vyhral som ju s 5 sekundovym naskokom, strategia bola jednoducha, nedat absolutne ziadnu pauzu od zaciatku do konca.
3. Disciplina bench, ten teraz vobec necvicim tak trosku slabsi vykon nez obvykle, ale hold raw 200 bench nepusti a aj tak som disciplinu vyhral (ale len o jendo opacko)
4. dicsiplina farmers walk, ten mi kurva VOBEC nejde, musim to trenovat nejak casto lebo to proste robim zle, cas nic moc.
5 disciplina prenasanie nadoby, tu ma dost zaskocil ten tvar, nikdy v zivote som nic takeho nedrzal, nastastie sme mali chvilu cas pred tym si to skusit tak som nasiel celkom dobru tehcniku a bol som myslim treti.
6. disciplina, drzanie podstavca pred sebou, tiez mi to neslo, nikdy som to nerobil , cas len nieco cez minutu
Cakal som nejake top 3 miesto, a v tom za mnou pride ČT ze potrebuje rozhovor s vitazom ze uz chcu ist dom, ja pozeram coze Takze nakoniec som to o 1 bod vyhral
Inac musim pochvalit, velmi dobre zorganizovana a zvladnuta sutaz, super ceny, super pretekary, vsetko dobre
Rows siroky nadhmat velky predklon striktne 4x10 s 100 kg
Superset 4x10+10
1. face pulls s zelenym bandom
2. band pullapart
Dvihanie panve na sikmej 5x10
Piatok
Ranny trening
chodza na pase do kopca 30 minut (20 minut 5% a 5kmph , potom zvysenie na 6% a 6kmph)
Dost zlepsenie za tu dobu co necvicim priamo pas ale robim tie intervaly, aspon viem co na mna funguje, vobec som sa nezadychaval coz sa predtym fakt nedialo ked som to este cvicil pravidelne.
Deadlifty
up to 1x300 kg druhe opacko miss (pice asi fakt budem musiet tie mrtvoly aj trenovat na to aby som dal viac jak 300)
Mrtvoly z deficitu (1 bumper 20ka)
3x3 s 200 kg
Benchpress s slingshotom
3x200 kg (to same jak mrtvola, moc to nejde ked to necvicim )
Sobota
Nutela challenge
Sutazilo sa na tlak spoza hlavy v drepe a na bicepsovy dvih s cheatingom.
Ten tlak mi vobec nesiel, potom som si nasadil vzpieracske boty, a siel o dost lepsie, po prvom pokuse s 70 kg ma napadlo "why stop there" a pod vzpieracske boty som si este podlozil 2,5ky kotuce :lol: :lol: :lol:
To uz bola tak vyvisena pata ze som mohol byt kompletne kolmo a tretim sutaznym pokusom som zatlacil 92,5 kg a vyhral disciplinu, a mimo sutaze dokonca 100 kg
Na druhej discipline som dal 110 kg ale porazil na Hrancik (ako sice podhmatom ale stale je to clean ) Takze som bol druhy.
Nastal rozstrel ktory bol prehadzovanie pneumatiky a tam mi velmi rychlo doslo ze by som dostal 4ty infarkt nez by sa moj protivnik zadychal a vzdal som to celkom rychlo Takze celkovo druhy.
Zhodou okolnosti som ale v ten den mal narodky tak som aj tak dostal nutellu a tortu
Pushpress 3x3 s 110 kg
Incline bench s velkym sklonom 5x5 s 100 kg niektore repy s stopkami
Superset predpazovanie upazovanie zapazovanie a tlaky 3 kola s 12 kg
Facepulls na veslovani 5x12 s ?
Zapazovanie s oporou hrudnika 4x10
Sobota
Na mileticke po opici, VOBEC sa mi nechcelo
Horna kladka 10x10 s 70 kg
Veslovanie 10x10 s 70 kg
Dvihanie panve v leze 5x10
Nedela
Tiez som totalne nemal chut trenovat tak len zlahka
Decline bench 5x120 kg, nejak ma vsetky klby na tele z toho boleli, tak som sa na to rovno vyjebal a siel pumpovat
Incline rozpazky 5x15 s 12 kg
Strihanie kladkami 5x5 s 35 kg
Pullover na kladke 5x10 s 50 kg
Tricepsova kladka 5x20 s 40 kg
Zdvihanie panve na zemi s zatazou 5x10
Skracovacky na bosu 3x15
Pushpress 2x3 s 120 kg
Tlaky v sede 3x5 s 48 kg
Shouldercomplex+ 3 kola s 10 kg
Glute bridge 3x5 s 200 kg
Lowbox 3x5 s 140 kg
Dvihanie noh na sikmej 4x12
Super trenink, konecne moj pushpress prekonal moje military a dalo by sa na nom zlepsovat dalej ale bolia ma z neho kolena. Coz je obecne vec co sa mi nazbierala za poslednu dobu, boli ma zapestie, rameno a koleno Nic nejak vazne vsteko je len mierne pretazene ale ked sa to takto moc nazbieralo tak tomu asi dam chvilu cas, Tento vikend upustim vahy a pojdem len pumpovacky, snad sa to zlepsi
HICT tlakostroj 10 minut 55 kg (pauzy 10 sekund) 55 kg (prvych 5 minut po 5 reps, potom som znizoval az na 3)
HICT reverzne kliky na TRX 10 minut (pauzy 10 sekund) po 3 reps
Superset
1. Legpress 10 reps s 300 kg
30 sekund pauza
2. Military press 5-10 reps s 60 kg
30 sekund pauza
A dokola, dal som asi 5-6 kol :)
Popici trenink, strasne ma to bavilo. Obecne som hrozne prisiel na chut "robenia kardia s cinkami" je to ovela zabavnejsie nez nejaky skurveny beh, a ma to priamy carryover na vytrvalost na silovych disciplinach.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru