|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: po srpen 08, 2016 7:24 pm Předmět: |
|
|
8.8.2016
pauzy do 3min
mrtvola
8x70, 6x80, 4x 90, 2x105, 115, 125
5x5x115kg
mrtvola deficit
2x5x105kg
veslo
4x10x40kg
upažování v předklonu
4x10x11kg
čelní dřep
8x20,6x40,50,60
2x70,75kg
4x8x60kg
plank +15kg
2x90´
… o víkendu se mi trochu pronesla krosna, takže se dnes ta mrtvola taky trochu pronesla ...
ještě co se putování týče, cca od 4.km chůze mě vždycky začíná docela trápit snížená příčná klenba na nohách, šlapat dál se s tím samozřejmě dá, ale jak člověk uhýbá před bolestí, bolí ho pak nejen nohy, ale celé tělo … a lepší to asi nebude, jen doufám že mi to nepřekazí plány důchodkyně-vandračky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út srpen 09, 2016 9:48 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | … a lepší to asi nebude, jen doufám že mi to nepřekazí plány důchodkyně-vandračky |
taky mám takové plány... prozatím mi to kazí pouze boty, zjišťuji, že to, co si pořizuji, líbí se mi to a vypadá to pohodlně jsou většinou tzv. "vycházkové" verze a po hodině chůze mají nohy dost. chci teď zkusit nějaké trekové sandály, jaký je v tom rozdíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út srpen 09, 2016 7:37 pm Předmět: |
|
|
tak pak poreferuj, ať se můžu před dědkama z KČT blejsknout :)
... mé skromné poznatky ohledně bot se bohužel (nebo bohudík?) omezily na zjištění, že bolest se dostaví na stejném kilometru a ve stejné intenzitě ať použiju boty určené na turistiku, nebo prachobyčejné placaté kecky
dnes se mi plánovaný veget u vody trochu nečekaně a trochu nedobrovolně zvrhl v několikahodinové vožení koleček s hlínou a podobné relaxační techniky (v kroksech) ... poklona všem, co mají fyzicky náročnou práci a ještě k tomu zvládnou kvalitně potrénovat a zregenerovat
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: st srpen 10, 2016 8:22 am Předmět: |
|
|
A zkoušela jsi Ecco Biom, v případě extrémnějších výšlapů Salomon Speedcross 3? Od té doby co v tom chodím, mě nebolí nic.
Měla bys teda Evčo toho 3. září v sobotu čas?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st srpen 10, 2016 1:12 pm Předmět: |
|
|
... díky, díky, píšu si jak boty, tak termín ... k obuvi jsem sice trochu skeptická, že by mohla něco vyřešit, ovšem k 3.září nemám výhrad, páč nic bližšího nevím, tak kyž tak prosím SZ :D
10.8.2016
pauzy do 3min
bench
10x20, 8x40, 6x50, 2x 60, 65
bench ram
4x70
1x4x75
4x3x75
bench š.
4x5x60
12x50
biceps ez
4x10x25
+
tric.kladka.
4x10x40
rozpažky
3x10x12kg
přítahy v.č.
4x40,50,60
4x10x50
bradlakliky +5kg
2x8
přednož.vis
2x35
… po dlouhé době jsem byla schopná bez problému s rameny odjet bench „širokým“ úchopem, což je v mém případě s malíčky na ryskách … nezvyk, ale celkem to šlo a snad to při opatrném přístupu vydrží
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st srpen 10, 2016 2:50 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | … po dlouhé době jsem byla schopná bez problému s rameny odjet bench „širokým“ úchopem, což je v mém případě s malíčky na ryskách … nezvyk, ale celkem to šlo a snad to při opatrném přístupu vydrží |
užij si to krátké a radostné období
taky jezdím na tuhle šířku, s ukazováčkama na prstýnkách už mi to přijde jako moc velký nápor na ramena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st srpen 10, 2016 2:55 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | e-witch napsal: | | … po dlouhé době jsem byla schopná bez problému s rameny odjet bench „širokým“ úchopem, což je v mém případě s malíčky na ryskách … nezvyk, ale celkem to šlo a snad to při opatrném přístupu vydrží |
užij si to krátké a radostné období
taky jezdím na tuhle šířku, s ukazováčkama na prstýnkách už mi to přijde jako moc velký nápor na ramena. |
Tema ryskama a prstynkama myslite ty, ktery znaci maximalni moznou siri uchopu 81cm od sebe u IPF ?. Ja davam malicky asi 1 - 2 cm za to, dat tam ukazovaky tak me to asi roztrhne.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st srpen 10, 2016 4:19 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... díky, díky, píšu si jak boty, ... k obuvi jsem sice trochu skeptická, že by mohla něco vyřešit, ... |
Podle popisu potřebuješ nejdřív podiatra, pak asi/určitě na míru udělané ortopedické vložky, a potom řešit boty. Ne že bych chtěl Eccu a Salomonu kazit kšefty:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: st srpen 10, 2016 5:34 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | dnes se mi plánovaný veget u vody trochu nečekaně a trochu nedobrovolně zvrhl v několikahodinové vožení koleček s hlínou a podobné relaxační techniky (v kroksech) ... poklona všem, co mají fyzicky náročnou práci a ještě k tomu zvládnou kvalitně potrénovat a zregenerovat |
Má zkušenost je taková, že prvé dva týdny při fyzické práci profituji z fyzičky a síly nabyté z posilovny. Další měsíc a půl brečím a nadávám, že nezvládám pořádně obojí. A následujíc druhým měsícem se vše zlepší, mé hranice se posunou o kousek dál a obojí zvládám opět kombinovat dle své radosti. _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st srpen 10, 2016 8:03 pm Předmět: |
|
|
... to nezní tak špatně, já už pár měsíců jedu nekompromisně styl //unavená od práce/unavená od cvičení//
| vlk# napsal: | užij si to krátké a radostné období
taky jezdím na tuhle šířku, s ukazováčkama na prstýnkách už mi to přijde jako moc velký nápor na ramena. |
... joj cigán, už mě to zas bolí, už mě to zas chytlo, ani jsem si neužila : ( :D
| Judson napsal: | | Tema ryskama a prstynkama myslite ty, ktery znaci maximalni moznou siri uchopu 81cm od sebe u IPF ?. Ja davam malicky asi 1 - 2 cm za to, dat tam ukazovaky tak me to asi roztrhne. |
jj, tyto oné myslíme ... já navíc pod tou horou svalů ukrývám poměrně drobnou kostru a na ty rysky pomalu ani nevidím, natož abych tam došáhla ... i v dresu jsem to na posledních závodech kvůli bolesti brala tak 3 prsty od oných (což trochu mátlo nakladače, kteří měli i přes mé pobídky tendenci vyčkávat, až to uchopím jak slušný člověk:)
| ygg napsal: | Podle popisu potřebuješ nejdřív podiatra, pak asi/určitě na míru udělané ortopedické vložky, a potom řešit boty. Ne že bych chtěl Eccu a Salomonu kazit kšefty:-).
|
díky yggu, něco jsem o tom už zaslechla, akorát název toho oboru mi dosud unikal ... omrkla jsem to podrobněji a jednoho ve ZL máme, tak ho možná navštívím ... pokud nepomůže, zbyde mi jen obohacená slovní zásoba a placatý nohy
... i když možná nějaké to "ploutvové" plavání by mě mohlo v důchodu taky slušně zabavit :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st srpen 10, 2016 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt srpen 11, 2016 7:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: čt srpen 11, 2016 8:02 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... přece jen mám ale raději, když už vyrazím do přírody, takový ten bližší styk |
no bodeeejď
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt srpen 11, 2016 8:29 am Předmět: |
|
|
:)) ... to je v prdelííííí :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|