Dnes aj zajtra iba kardio. Chcem si dopriat odpocinok a aktivnu regeneraciu.
Maciak: cez vikend si to zopakujeme v SSI 😊. Sa tesim na spolocny trening.
SpekounP, vlk#: dakujem. Ak je super kolektiv a hecovacka, tak to su dalsie + opakovania.
Teraz môj poznatok k sumo mrtvole vs klasika. Nikdy by som nedal tolko opk s danou vahou na klasike oproti sumo mrtvole. Na sume to je lahsie podla mna.. Maciak ma o dost vacsie/mohutnejsie vzpriamovace ako ja.
Dnes aj zajtra iba kardio. Chcem si dopriat odpocinok a aktivnu regeneraciu.
Maciak: cez vikend si to zopakujeme v SSI 😊. Sa tesim na spolocny trening.
SpekounP, vlk#: dakujem. Ak je super kolektiv a hecovacka, tak to su dalsie + opakovania.
Teraz môj poznatok k sumo mrtvole vs klasika. Nikdy by som nedal tolko opk s danou vahou na klasike oproti sumo mrtvole. Na sume to je lahsie podla mna.. Maciak ma o dost vacsie/mohutnejsie vzpriamovace ako ja.
Dnes dokopy 5hod nepravidelneho spanku a malo tekutin pred treningom. Ani 400mg kofeinu ma nenakoplo. Ziadny focus a sustredenie. Nemalo to zmysel tlacit na pilu. Tak aspon takto.
Trening ako tak ok. Po konzultacii s maciakom som isiel ten bench. Potrebujem dospat spankovy deficit a bude ok. Chyba sustredenie a nadsenie z treningu kvoli tomu. Bude aj video na posudenie.
[youtube]6el9x_tVysc[/youtube]
neviem kvôli čomu nie su zvyraznene nazvy cvikov a ani video nejde vložiť .
Koukal jsem na to video.
Výkony luxusní.
Jen mě trochu překvapuje, jak stojíš u toho military pressu strašně na úzko.
Já se musím vždycky rozkročit na šířku ramen vytočit špičky jako u dřepu a pořádně zatnout zadek, s tím tvým postojem bych neměl vůbec žádnou stabilitu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dnes uz nechybalo nasadenie a chut. Military velmi potesili. Mrtvolky boli tazsie, ale zajtra spolocny trening s Maciak-om tak nechcel som sa znicit. Dnes doplnim kalorie a oddychnem. Spanok je strasne podstatny a stale sa to potvrdzuje. BW:94,2 po treningu
SpekounP: ja tak stale stojim pri military. Mne to tak vyhovuje. Nabuduce vsak skusim to ako si to pisal.
Turakam: az tak brutalna nie je, ale konecne sa to pohlo smerom hore a dakujem. Zajtra rano na 9 do SSI. Pridas sa?
Magumi, vlk#: dakujem borci za pochvalu.😊
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru