Olejňasolog #makamvArene

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Olejňasolog #makamvArene  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Olejňasolog #makamvArene
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, moc ten zadek nezapojuješ. :) Malý "příprc" ti uznám, ale na začátku pohybu ti zadek vyletí nahoru a pak to od kolen dotáhneš hlavně zádama.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@magumi: Maly krucek pro Magumiho, velky pro Olejnase. Mam v planu si na tebe pockat po tvem vzpirani, ze bychom to spolu prosli, jak jsme o tom v Eaglu mluvili, takze pokud tva nabidka jeste stale plati, budu moc rad :)
Moocha

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Láďo, co nějaký přezpevnění? Tohle je hodně zvláštní pojetí mrtvoly
visual

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak pockejte na spolecny trenink, vysvetlim mu kde ma byt pevny a kde ma mit zadek

Moocha

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

visual napsal:
Vsak pockejte na spolecny trenink, vysvetlim mu kde ma byt pevny a kde ma mit zadek

No vida, možná právě tohle Láďa očekával
Olejnas

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@moocha: Kubiku, moc nerozumim. Ja tam pevny jsem, i s ohledem na to, ze mam hrb a kolem pasu a spodnich zad plovaci kruh ze speku. Ani si neumim predstavit, ze bych tahal mrtvolu nepevny. Muzes to prosim rozepsat? Jinak ano, kdyz jdu dolu delam takovy predzpevnovaci figl, akorat citim ze 5 cm nez se dotknu osy to povoli, protoze bych na ni jinak nedosahl. Pak se zpevnuji znovu v podrepu pred tahem. Je to dane uzkym postojem, pomerem koncetin a predevsim mobilitou celkove. Ale mozna si jen nerozumime...
Magumi

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
@magumi: Maly krucek pro Magumiho, velky pro Olejnase. Mam v planu si na tebe pockat po tvem vzpirani, ze bychom to spolu prosli, jak jsme o tom v Eaglu mluvili, takze pokud tva nabidka jeste stale plati, budu moc rad :)

Jasný, doraž, končíme v úterý a čtvrtek v půl osmé. Snad nade mnou Tom nebudu moc vrtět hlavou, že takové dřevo jako já chce někomu něco ukazovat. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Jinak ano, kdyz jdu dolu delam takovy predzpevnovaci figl, akorat citim ze 5 cm nez se dotknu osy to povoli, protoze bych na ni jinak nedosahl.

ps: to jakože v tom nejsi v tom sám
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2017 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

170106: APK Jinonice (274), #1025 Korte W1D3 +Visual

Drep (5/ 60, 80) 5x5x95k (OT2:30M)
Bench (6/ 60) 6x6x80k (OT1:30M)
Deadlift (2x5/ 70) 5x5x125k (OT3M) +3x140, 2x160, 2x180k mimo plán
Divnocvik na bricho 4x8x40k

*/ První týden Korte za mnou, zatím vše krásně lehké. Dnes mi dělal parťáka Visual odsud z fóra. Podle jeho videí to ani tak nevypadá, ale je to klasický “krabicák” - obrovská krabice svalů s hlavou. Má neskutečně skvělou mobilitu a ideální poměr končetin pro silové sporty. Když jsem viděl, jak krásně se rovná do dřepu, bylo mi smutno. Když jsem pak viděl, jak mu to skvěle tahá, něco ve mě umřelo. Dal mi hromadu dobrých rad, poradil se zpevněním a ukázal mi divnocviky na břicho, které zařadím do programu. Trénink utekl jako voda a já mám hromadu podnětů, na co se zaměřit. Shyby jsem dnes vynechal, protože jsme si trošku potahali nad plán.
Olejnas

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2017 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

170107: Axa, plavání

60 min / intervaly
Olejnas

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2017 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

170109: APK Jinonice (275), #1026 Korte W2D1

Drep (5/ 60, 80) 5x5x100k (OT2:30M)
Bench (6/ 60, 80) 6x6x85k (OT1:30M)
Deadlift (70, 120) 5x5x130k (OT3M)
Shyb wide grip 5x6 (OT1:10M)
Bricho ala visual 4x8x50k (OTM)
Knee-to-chest 4x8 (OTM)

*/ Druhý týden Korteho tréninku. Vše krásně lehké, takže je prostor pro hraní si s technikou. Dřep už je fajn a spousty věcí v něm dělám automaticky, bez přemýšlení. Bohužel mě posledních pár týdnů trápí dutiny, což se nyní projevuje tak, že když si dám předtréninkáč, tak se mi do deseti minut spustí rýma a všechno mi to teče do krku, což má za následek kašlání a zvýšenou produkci slin. Tím jak cvičí nalačno (IF), tak mám za chvíli plný žaludek slin a bordelu a při dřepu ve spodní zpevněné poloze se mi začne zvedat žaludek. Příště předtréninkáč úplně vynechám a uvidíme. Bench je v pohodě, není co psát. U tahů jsem si vzal k srdci poslední trénink s Visualem a před samotnými pracovními sériemi jsem si udělal pár swingů a pořádně myslel na zpevnění. Ještě to zdaleka není ono, ale časem na to přijdu. Shyby v pohodě a jako největší zlo se nakonec ukázalo břicho, které normálně cvičí jen teplý fotbalisti a taxikáři. Knee-to-chest mě potrápilo neskutečně a rozhodně jsem zvědavý, jaký tam budu mít progress
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2017 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekné tie drepy, vidieť, že je tam už väčšia istota

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2017 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drep takto z videa vypada gut. Mozno skus natocit pohlad z predu.

Tie mrtvole sa mi ale vobec nepacia.

Co robis zle: mas dlhe nohy, cize ritou budes zakonite zacinat trochu vyssie ako kaze norma (mam to podobne), ale ty mas tu prdel niekde v oblakoch. Vobec sa poriadne nespevnujes a si cely moc v predu pred cinkou.

Co by si mal robit:
Na zaciatku s tym neskub, poriadne sa spevni, zatiahni laty, daj prdel trochu nizsie a plynule tahaj. Pozri si toto video a skus to aplikovat.
https://youtu.be/oiDczs9j75E?t=4m34s
Olejnas

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2017 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@decarabas: Na ty tvoje "skoky" do podrepu to jeste nevypada, ale je pravda, ze uz se toho tolik nebojim. Hodne mi s hlavou pomohl ten spolecny trenink v Eaglu. Takze dekuj prevelice panko velkomoznyi.

@d_grim: Mas pravdu. Je potreba na tom poradne zamakat. Diky za video, mrknu i kdyz ja jsem dost natvrdly, takze co jednomu staci ukazat dvakrat, me je to potreba ukazat stokrat a jeste me u toho mlatit po hlave kettlebellem (Moocha by mohl vypravet). Jinak, pro me uz tak dost tezke se srovnat do "idelani" pozice a pomer lytkova vs steheni kost vs delka pazi, mi to vubec neulehcuje. Asi je to dane i tim, ze ted je to prilis lehke a komfortni vaha, kdy citim, ze musim neco zpevenit, nebo zapojit je az od 160kg vyse. Rozhodne dekuji za pripominky a budu rad i za dalsi, proto to tocim. Diky moc.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2017 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mam to podobne, hlavne pri mrtvole mi trvalo neskutocne dlho dokial som sa naucil ako optimalne tahat. Mozno by sa oplatilo zainvestovat a zaplatit si par treningov s neakym dobrym deadlifterom, co je proporcne na tom ako ty. Lebo teraz jak pojdes toho korteho, tak sa moze stat ze si zafixujes blbu techniku.

Na spodu sa proste musis dostat to takej pozicie, ze ked sa spevnis (zatiahnes laty a aktivujes brucho), tak odlepis v klude 60-100kg cinku od zeme bez toho aby si ju tahal hore. Z takejto startovnej pozicie potom dokazes odlepit vacsie vahy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Olejňasolog #makamvArene Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: