e-witch

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 480, 481, 482  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - e-witch  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> e-witch
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
e-witch

PříspěvekZaslal: čt duben 22, 2021 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Tak potom blbnu hodinky, normalka. Na beh nosim pas, ten vie samozrejme tiez zablbnut, ale byva to vacsinou problem slabnucej baterie.

… bohatě stačí, když mě škrtí podprsenka

wickedDog napsal:
Hodinky měří tep nespolehlivě (pro cohena - i spánek). Koukni třeba na tohle

dík, o tom nepochybuju … ale hádám, že je rozdíl, pokud jen „normálně nepřesně“ měří – z toho lze asi při používání stejného modelu a s pomocí zdravého rozumu (a odstupu :D) něco vyvodit, nebo když vyloženě blbnou …
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: čt duben 22, 2021 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wickedDog napsal:
Hodinky měří tep nespolehlivě (pro cohena - i spánek).
Surprise, surprise! Ono takto. Odchylky tam samozrejme su, ale ako je zrejme aj z videa, plus minus to sedi (spanok), spinning bol uplne v pohode a ze mi to nezarata kazdy krok... kupoval som ich kvoli niecomu inemu, nie meraniu krokov. Na to ze nereaguju na zmeny pocas siloveho treningu som prisiel pocas prveho treningu a trosku ma to sklamalo, uznavam. Ale opat, keby som velmi chcel, dam si pas a odmeral by mi to spravne. Ale naco. Nie som testovaci kralik. A cisto zo subnektivneho hladiska to co ja povazujem za najdolezitejsie (ANS) vyhodnocuje spravne, koreluje to s nocnym tepom, pripadne inymi vplyvmi (trening, alkohol, unava). Keby v tychto veciach nesedela realita s meranim, tak by som ich vyhodil. Ale sedi.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt duben 22, 2021 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
cohen999 napsal:
Tak potom blbnu hodinky, normalka. Na beh nosim pas, ten vie samozrejme tiez zablbnut, ale byva to vacsinou problem slabnucej baterie.

… bohatě stačí, když mě škrtí podprsenka

aaa... tak to byl někdo jiný, kdo ji nenosí :D

e-witch napsal:
wickedDog napsal:
Hodinky měří tep nespolehlivě (pro cohena - i spánek). Koukni třeba na tohle

dík, o tom nepochybuju … ale hádám, že je rozdíl, pokud jen „normálně nepřesně“ měří – z toho lze asi při používání stejného modelu a s pomocí zdravého rozumu (a odstupu :D) něco vyvodit, nebo když vyloženě blbnou …

taky s tím tak pracuju, důležité je, pokud přístroj měří, jedno co, pokud se to dá korelovat s pozorováním, dá se z toho něco vydolovat a následně pak i predikovat pouze ze samotného měření.
e-witch

PříspěvekZaslal: pá duben 23, 2021 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.4.2021

běh 5 km
32:05
6:25
135

severo-severozápadní vítr je krutý …
e-witch

PříspěvekZaslal: so duben 24, 2021 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.4.2021

běh 14 km
1:37:52
6:59
131
týden 19 / 42 km

... Sultán a Tyrl

... příjemný dlouhý běh, s každým dalším km se mi běželo líp
vlk#

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2021 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hezky zvyšuješ ten náběh, pěkný progres! (pěkná fotka :))
cohen999

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2021 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sultan a Tyrl nahanaju Viktorku po lese...?
e-witch

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2021 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

… Sultán a Tyrl je krycí název pro „běh“ se synem … Viktorka je tempová záležitost

vlk# napsal:
hezky zvyšuješ ten náběh, pěkný progres! (pěkná fotka :))

dík, chuť by byla i na větší vzdálenosti, ale teprve zhruba před měsícem si tělo trochu zvyklo, přestaly mě bolet kyčle, otékat kotníky atd., tak si užívám pohodu a nechci to přepálit
… jen teda ta věčná nudla u nosu mě trochu deptá, ale dávám to teď na pana Proška :)

26.4.2021

běh 7km
5x kopec 500m, 9%

rozehřátí
1,5km

1. kopec
0,5km
7,00
150
výklus 0,5km

2. kopec
0,5km
6,55
140
výklus 0,5km

3. kopec
0,5km
6,49
142
výklus 0,5km

4. kopec
0,5km
6,50
136
výklus 0,5km

5. kopec
0,5km
6,42
148/167

výklus
1km

… dnešní kopec byl sice o něco prudší, já ale o něco zkušenější ... a hodinky ukazovaly občas dost velké kktiny
vlk#

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2021 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
dík, chuť by byla i na větší vzdálenosti, ale teprve zhruba před měsícem si tělo trochu zvyklo, přestaly mě bolet kyčle, otékat kotníky atd., tak si užívám pohodu a nechci to přepálit
… jen teda ta věčná nudla u nosu mě trochu deptá, ale dávám to teď na pana Proška :)

paráda, takže stačí vydržet :) tak to si užívej... a sklízej plody své vytrvalosti :)
tys tu Babičku snad fakt četla... díky moc, právě jsem strávil hodinu na internetu s babičkou :D abych se taky trochu dovzdělal.
cohen999

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2021 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkom pekne intervaly, na hodinky bez pasu sa pri nich netreba spoliehat. Napriklad moje mi teraz vypisuje "get speedy!", pricom by som si najradsej lahol do machu pri zurciacom potocku...
e-witch

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2021 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:)

27.4.2021

výklus 6 km
47:04
7:51
129
e-witch

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2021 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.4.2021

běh 6,5 km
46:03
7:05
129

… snědla jsem muchu
e-witch

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2021 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.duben.2021

rituální pětka (5,5km)
38:26
6:59
128

"ba-bitch a e-witch" … aneb Babička trochu jinak

Naposledy upravil e-witch dne ne květen 02, 2021 10:30 am, celkově upraveno 1 krát
e-witch

PříspěvekZaslal: so květen 01, 2021 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

… naše firma má v čele aktivní sportovce a fanoušky triatlonu, takže si pro výplatu jezdíme na kolech, plaveme, nebo aspoň přibíháme …
kecám, ale na podzim mě každopádně čeká účast na tradičních běžeckých závodech ve stájových barvách, přičemž otázka nezní „poběžíš?“ ale „půl, nebo čtvrtmaraton?“ …
řekla jsem „čtvrt“- čertvem prémie :) … sice bych mohla zvládnout i víc, ale jsem začátečník, tak to nebudu hrotit - všechno má svůj čas … pokud ho nebudu mít na běhání tolik co teď, těch 10km vždycky nějak dám, a pokud situace zůstane stejná, chci zaběhnout tak, abych se nemusela stydět

ejhle menší test v rychlejším tempu … mám nějaké 4 měsíce, abych to trochu posunula …

1.5.2021

Viktorčina desítka (10km)
55:49
5:35
155

týden 20 / 35 km
duben - 170 km

... občas se mi takhle na jaře lehce ozve alergické astma a pak to při dýchání trochu hvízdá ... takže dnes trochu jako vlak
cohen999

PříspěvekZaslal: so květen 01, 2021 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za 4 mesiace by si mohla slusne odbehnut aj maraton, polku das s prstom v nose... alebo kam by si Viktorka ten prst strcila, ktovie, nestastnica. 😅
Mesacny nabeh paradny, co by som zan 4 mesiace pred maratonom dal.
A desina za 55 minut je velmi dobry cas, ale ak velmi musis prave tuto vzdialenost, skus to dostat pod moj best time ever, 48 minut . 🤷🍻

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - e-witch Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 480, 481, 482  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: