ripperr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 147, 148, 149  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ripperr  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ripperr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2022 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
Napíšem sem pravdivý fakt a to nie kvôli tomu aby som sa chváli. Proste je to tak a hotovo - ešte som nikdy nevypil fľašu alebo 0,5l piva. Nechuti mi žiaden alkohol.

prostě ti chybí nějaké trávicí enzymy... každý máme nějaké probémy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2022 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@vlk pobavilo. Ale mal som podobny problem ako Ripper... asi do 16tich rokov. Potom to preslo.
ripperr

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2022 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.8.2022

High bar

up to 1x250 pause
1/2+1x5 200
Heel elevated squat
5x140
5x170
5x200
Seated Leg curl
5x8-12
Leg curl
4x8-10
Abs
2x max

https://www.instagram.com/reel/Cgvn1q_oh7Y/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Dnes opäť trening po nočnej zmene. Posledná nočná tento týždeň. Najlepšie rozhodnutie čo som urobil za posledné roky je návrat k High bar drepom.. Odkedy drepujem v barfootoch a nosím korektor na palce, tak nemám knee cave na pravej nohe.. neťahá/netočí mi koleno do vnútra. Nikdy som sa tak dobre-stabilne a silno necítil na drepe ako teraz (hlavne HB). Tak 2-3x za mesiac si odcvicim low bar a to napriek tomu som sa tam tiež zlepšil.
ripperr

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2024 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.11.2024

Military

9x95kg
5x100kg
Upazovanie JR
4x12-15 14
Bradla
up to 14x + 65kg
Rozpazovanie
3x max
Triceps kladka
3x15 max

Po dlhej dobe sa posnažím (závislosti od prace) prispievať. Toto je jedine fórum, ktoré aj po vyše 13-15 rokoch pravidelne denne pozriem/precitam obľúbené logy ľudí, čo ešte stále prispievajú.
Ciele v krátkosti nie sú žiadne. Cvičiť tak ako ma to baví a hlavne sa odreagovať. Low bar drepy už necvicim 3 mesiace a ani nevidím dôvod prečo by som sa mal k tomu vrátiť (To iste klasické benche a uz absolútne nie Sumo mŕtvolu). Military som opäť zaradil po vyše roku (kvôli ľudom tuto na fóre).

https://m.youtube.com/watch?v=KVY01DBABb4&t=9s
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2024 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jéje... military 5x100, bradla 14x 65, to tady zase bude veselo :D

vítej zpět!

takže velká trojka v nejsilnějším provedení už nic? tvoje parádní sumo mrtvola 300+ nebo na kolik jsi to za ta léta dotáhl? ale high-bary, předpokládám, že vydržely, ono bez dřepů by to šlo asi těžko.
ripperr

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2024 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
a jéje... military 5x100, bradla 14x 65, to tady zase bude veselo :D

vítej zpět!

takže velká trojka v nejsilnějším provedení už nic? tvoje parádní sumo mrtvola 300+ nebo na kolik jsi to za ta léta dotáhl, a high-bary sis alespoň nechal?

Zatiaľ sa na súťaž nechystám, takze nevidim absolútny žiadny dôvod cvičiť low bar. Zbytocne to zatazuje viac chrbát (na úkor stehien a regenerácia sa značne predlžuje) stehná som z toho nikdy väčšie nemal/nevybudoval (žiadna hyperotrifia, príliš veľa zaberá zbytocne chrbát). Sumo je zase úplne zbytočný cvik (tu som sa max dostal po 330), pokial nie je cieľ súťaž a maximálna vaha (z hľadiska hyperotrifie určite mega zbytočnosť). To iste platí pre klasicky bench u mna. Takze momentálne som k tomu stavia takto možno zohráva rolu aj vek a aj regenerácia s tým spojená.
High bary robím opäť pravidelne, kde sa snažím dostať spat na niejake lepšie výkony. Stále ma lákajú high reps serie. Takze tam vidím ešte určitú rezervu a možnosť dorovnať svoje low bar maximum na počet opakovaní 20x200.. Dakujem vlk a tvoj log patril určite medzi tie ktoré som sledoval. Držím palce
Magumi

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2024 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vítej, moc rád tě vidím zpátky a těším se na tvé zápisy. To zas bude jízda a motivace. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2024 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Návrat strateného syna Vitaj, rád ťa tu zas vidím a teším sa na zápisy.

Mimochodom je zaujímavé, že máme momentálne podobný náhľad na veľkú trojku

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
ripperr

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2024 12:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HB high rep
2x20 160
Tempo squat
5x100
2x120
1x140
Vypady
BW + 30kg 2xmax
Predkopy
3x15
Lytka
5xmax

V So, Pon, Uto som mal trening, kde som išiel vlastne stále to iste... Drep do 170-180, benche JR a pritahove cviky... Včera som odmakal deficit mŕtvolky ale značná únava a hlavne bez energie. Dnes opäť drepung HB - to je cesta a teraz moja záľuba... Tokishi a jeho videa hlavne high rep serie - to je sen.... Cieľ je čo najviac pilovat tie drepy a zlepšiť kapacitu na tie opacka... Rad by som dorovnal osobak z low bar drepu.

Magumi - tvoj log tiež sledujem a držím palce... dobre, že si sa vrátil spat k zápisom.

decarabas - možno časom dáme aj spoločný trening ak budem mat cestu domov k rodicom. Bude nostalgie na staré casy a lepšiu regeneráciu. Možno to bude vekom postoj k veľkej trojke a ich prínosu...

https://youtu.be/UtNTHjbDUwE?si=K8mK4tQcFe8-JvN8
Turakam

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2024 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Návrat kráľa - správne, treba robiť to, čo človeka aktuálne teší, plus aj tak stále drieme;).
nikkon

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2024 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si úplné moštrum myslím, že pokračovanie tohto logu tu budú všetci sledovať.
Držím palce. Hlavne, aby si zostal zdravý a bez zranení (pamätám si, že dávnejšie Ťa toho
viac trápilo). A tiež, nech Ti chuť do tréningov drží. Tieto výkony sú fakt epické.
Edit: pozrel som Tvoje videá... keď rušili ten hector gym na mlynoch, kde si chodil cvičiť, tak
som vtedy dosť kotúčov nakúpil a gumy na podlahy. Je mi cťou, že mám kotúče, s ktorými si
cvičil
vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2024 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eh... napsat Tempo squat a pak to vidět na videu je celkem rozdíl :D :D
Magumi

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2024 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou tak fantastické výkony. Nechápu, jak kolem tebe můžou lidi v posilce jen tak chodit a dělat si svoje. Já bych všeho nechal, sedl si na zem a jen mlčky obdivoval.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
ripperr

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2024 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HB Squat
2x15 170 bez opasku len neopren od Rehbandu
Zakopy
4x10-15
Lytka
5xmax
Brucho
2x15

Dnes neplánovaný drepung po včerajšku. Teoreticky mal byt chrbát, ale ako som išiel okolo racku tak ma to tam niejako vcuclo a tak som drepoval opäť. Pred treningom som si pozrel asi 5min Tokishi, Tian Tao videa a nechápavo som sledoval techniku a prevedenie... Ak ma niekto zaujem o lifterske vybavenie tak mám na predaj SBD opasok 13mm, SBD bandaze ako aj Inzer bandaze.

Turakam - military som začal cvičiť kvôli tebe, takze máš natom zásluhu.. Ja som len bežný cvicenec z gymu a nie kráľ ...

Nikkon - najkrajšie a najlepšie tréningové obdobie som zažil v Hektore.. kľudne pošli foto čo si kúpil nech sa pokocham

Magumi - ľudí zaujíma iba ako vyzeráš a nie ako cvicis. Každopádne dakujem za mile slova, užívam si trening a robí to čo ma napĺňa.. Nebudem cvičiť to čo nechcem lebo následne chyba effort..

vlk - momentálne mi táto varianta pomaha udržať peknú techniku a core

https://youtu.be/TbAxFadRoJI?si=QRmKRxdTkGgUZQ9G

Naposledy upravil ripperr dne čt listopad 21, 2024 9:05 pm, celkově upraveno 1 krát
MilanT

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2024 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt neskutečný a ještě takto den po sobě. Jsem rád, že jsi začal psát, několikrát jsem projížděl tvoje staré logy. A tohle bude úplně suprová motivace :D Líbí se mi ten přístup k tréninku i to, že cvičíš vysoké opáčka. Všiml jsem si, že cvičíš všechno bez pásku, má to nějaký důvod? Už dlouho přemýšlím, že se ho na dřepy a tahy taky zbavím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ripperr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 147, 148, 149  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: