|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 02, 2023 10:30 am Předmět: |
|
|
Gericho napsal: | Jinak jídelníček takto držím už rok třeba , vařím si normální jídla ale hledám si v nich co do nich dam a kolik toho . O víkendu budu mít guláš s bramborem třeba |
Nezlob se na me, ale jestli drzis jidelnicek uz rok, tak je to mizérie _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Gericho
|
Zaslal: pá červen 02, 2023 10:33 am Předmět: |
|
|
No nevím zhubnul jsem ze 116 kg na 98kg , to si nemyslím ze je špatně nějak. To jsem samozřejmě necvicil ve fitku ale jen jezdil na kole , plaval v bazénu a více chodil. Celkové jsem změnil přístup k sobě . Takže nemyslím ze by to bylo úplně špatně
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 02, 2023 10:48 am Předmět: |
|
|
Gericho napsal: | No nevím zhubnul jsem ze 116 kg na 98kg , to si nemyslím ze je špatně nějak. To jsem samozřejmě necvicil ve fitku ale jen jezdil na kole , plaval v bazénu a více chodil. Celkové jsem změnil přístup k sobě . Takže nemyslím ze by to bylo úplně špatně |
Promin
Pokud to beres takhle, tak jo
Myslel jsem, ze jsi chtel cilene snizit svoji hmotnost a budovat svaly _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
Gericho
|
Zaslal: pá červen 02, 2023 11:15 am Předmět: |
|
|
nyní ano, říkal jsem si když jsem dokázal zhubnout tak abych to výšil někam dále a to nyní začínám
|
|
nahoru |
|
 |
Gericho
|
Zaslal: pá červen 02, 2023 11:20 am Předmět: |
|
|
za měsíc jsem hodím report jak mi to šlo, nyní jsem zde hlavně pro rady abych nědělal zbytečné chyby, jako například jak jsem se nyní dozvěděl o tréninku atd.
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 02, 2023 11:56 am Předmět: |
|
|
Gericho napsal: | za měsíc jsem hodím report jak mi to šlo, nyní jsem zde hlavně pro rady abych nědělal zbytečné chyby, jako například jak jsem se nyní dozvěděl o tréninku atd. |
Na hubnuti je nejlepsi tezky silový trening
https://aktin.cz/after-burn-efekt-po-fyzicke-aktivite-jaka-je-pravda
(Ale neresim vhodnost a narocnoat na techniku, vybaveni) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
Gericho
|
Zaslal: pá červen 02, 2023 7:41 pm Předmět: |
|
|
díky za článek, tudíš Fest trenink je pro mě ideální.
jinak co jsem nyní načetl ještě o skinny fet postavě tak upravím jídelníček si o víkendu a postnu.
V neděli ten trenink budu začínat.
|
|
nahoru |
|
 |
Gericho
|
Zaslal: po červen 12, 2023 7:41 am Předmět: |
|
|
Pánové chci se zeptat, po nemoci např. chřipce dáváte si pauzu po tom nebo rovnou jedete trenink jak cítíte že jste tzv zdravý? Jedu tedy ten Fest trenink a k tomu cardio dny mezi tím kolo atd, nic hrozného jen se synem. Ale i tak cítím že pro moje tělo je to obrovský zápřav vše. Nní jsem nemocný tak mě zajímá i tohle
|
|
nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 12, 2023 7:56 am Předmět: |
|
|
Gericho napsal: | Pánové chci se zeptat, po nemoci např. chřipce dáváte si pauzu po tom nebo rovnou jedete trenink jak cítíte že jste tzv zdravý? Jedu tedy ten Fest trenink a k tomu cardio dny mezi tím kolo atd, nic hrozného jen se synem. Ale i tak cítím že pro moje tělo je to obrovský zápřav vše. Nní jsem nemocný tak mě zajímá i tohle | Pokud se cítím zdravý, tak hned jdu, ale řídím se podle toho co říká tělo, takže pokud se mi trénuje dobře, tak dám klidně trošku těžší a pokud ne, tak dám lehký. Nicméně já nemám mimo BJJ moc těžkých tréninků.
Většinou už v práci když jdu třeba do stroje založit papír a vezmu 5-10kg hromadu, tak cítím jestli je to lehké a nebo jestli se u toho zadýchávám a je mi divně. Dovoluji si pak ten luxus nejít a dát si pauzu ještě den nebo dva...Ale já mám spíš "rýmičky" a podobný ptákoviny a to je jak kdy...
|
|
nahoru |
|
 |
Gericho
|
Zaslal: st červen 28, 2023 4:02 pm Předmět: |
|
|
tak už jsem zase v provozu po atb., každopádně tenhle silový trenink je fajn co jste mi poradily, musím ještě zlepšin kvalitu spánku, v tomhle jsem jak malej, já si i rád hraji nebo se na něco kouknu a najednou pak spím jen pár hodin a musím vstávat.
Jinak ohledně jídelníčku, já nemám vůbec problém si cokoliv nařit dopředu a nakrabičkovat, mě to baví a pak hlavně vím že mám jídlo připravené a žádný stres. Jelikož i rád jím, takže i normální klasiky se snažím dělat zdravě a dodržovat makra.
A ted ten problém, nějak výrazně si upravujete jídelníček když tedy máte ubýtek váhy , např už pět kilo dole? Jelikož když si to spočítám samozřejme na BRM a vynásobím si to koeficientem dle aktivity a odečtu procenta na deficit. Tak saozřejmě bych toho měl sníst méně . Já to mám všechno v excelu, ale neumím tam nastavit že nyní mám tolik a tolik kg aby mi se mi to celé předělalo, háček je v tom že nechci trávit celé dva dny jen výpopčtama co a kam. Nemáte s tímto někdo zkušenost kdo by poradil, případně mi pomohl s tím excelem. díky a at vám to roste
Mimochodem , díky tomu že jste mi poradili jsem vlastně postava typu skinnyFat tak jsem si upravil napr ty bílkovi a hned lépe i funguji, takže děkuji
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 28, 2023 7:32 pm Předmět: |
|
|
Pokud jedes silovku, tak by jsi mel zvedat vic, tim padem.mas větší naroky a je to _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|