Sranda je, že ja mám maxko na bench 165kilo a 10x10x100 by som nedal, lebo po štvrtej sérii som tak prepumpovaný, že mi vypne tlakovanie
uplne tomu verim, i kdyz to nekomu muze pripadat na prvni pohled funny
nicmene dalsi vec je ta, ze bys to urcite byl schopen natrenovat i bez zvysovani sily...
bencove dotlaky z pinu (2 cm nad hrudnikem):
3x90
3x90
3x90
3x90
bencove dotlaky z pinu (6 cm nad hrudnikem):
3x90
3x90
3x90
3x90
bencove dotlaky z pinu (10 cm nad hrudnikem):
3x100
3x100
3x100
3x100
mrtvy tah:
5x130
10x150
bici kladiva jc:
5x27.4
5x32.4
Ty vysoke dotlaky uz asi smysl moc nemaji. Jinak vse dobry, jenom u desateho op. mrtvoly mi trosku zacala uz vylitavat prdel, tak jsem to ukoncil, jinak jeste tak 5 op. bych tam naprasil, ale k cemu...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Diky, ale kdyz vidim vykony vas ostatnich tady - Tvoje (naprosto brutalni) a Carabasovy kliky atd., tak mi to zas az tak dobry neprijde, nicmene posun tam nejaky v ramci moznosti je :)
vcera benc 2x15x70, mrtvola 5x120
dnes 2 hod chuze a pritahy na prolizkach (laty 3x10, zadni ramena 2x15)
Radeji si nedavam zadne cile, ale pokud nachodim za mesic aspon 50 km, dam parkrat airbike a aspon 10 lehcich treninku, tak budu spoko... bohuzel nastoupilo tvrde dietni omezeni, dcera ma alergii na mlecnou bilkovinu (nejaka forma, tusim, kaseinu) a nesmi to byt vubec doma, nesmim mit ani stopy na sobe, takze zeru z bilkovin jenom maso a vejce... misto proteinu bilky na panvi s kecupem, nic moc Spousty potravin v obchodech v sobe maji mala mnozstvi mlecnych bilkovin, takze je vse pomerne komplikovane (i bezne pecivo si peceme doma atd.). Prace uz lepsi, ale porad to neni treba na tri dvouhodinove treninky tydne, pojedu tedy ted jenom to nejnutnejsi.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru