MilanT log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MilanT log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MilanT log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanT

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2026 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání bude přesunuto na pozdější odpoledne/oběd - záleží jak to bude časově.

17.9.2026 Grip + levering

Heavy grips crushes 1x200, 1x200, 1x200, 0x200, 15x150lbs (pauza 5 sekund v holdu), 13x150lbs (pauza 5 sekund v holdu) / cca 2-3 minuty pauza
SPUR Levering - bez magnézia 4x8.3x3 (pravačka silná, levačka musela tvrdě), 6x7x3, 7x8x3, 8x7.5x3 pozvedy pod paralel
Lvering riser dynamicky: 4x3x3 (90 úhel loket )
Finger extension 2*20 narámek

Ty jedničky nebyly na levačce možná trochu dotklé, ta únava z toho upperu jde na grip znát, naštěstí na tom vůbec nesejde, když to budu tupě dělat furt a konečně u toho vydržím :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanT

PříspěvekZaslal: so září 19, 2026 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17.9.2026 Plyometrie + lower

Rozcvičení - běh tam, zpět, do boku, přeskoky po jedné noze pes přes překážku
Skoky přes nízkou překážku do boku tam a zpět (s jedním meziskokem na každé straně) 5, 5, 5
Max effort approach vertical jumps - pravá ruka 1,1,1 / levá ruka 1,1,1,1 (zkoušel jsme se dotknout větve stromu)
Sprinty do mírného kopce na asfaltu 20m, 20m, 20m - 2 minuty pauza
RDL na dotek se zemí 2,3,5x200 - bez pásku

Bohůžel jsem nestíhal, takže jsem nemohl celý trénink dokončit - jak spodek, tak předloktí (flexe, extenze - což jezdím večer) - udělal jsem tedy aspoň toto minimum. Přemýšlel jsem ještě o tom opasku a pravděpodobně ho využiji - musím ho však brát pouze jako nástroj - chci být silný především bez něj - to je hlavní cvik. Na druhou stranu mi umožňuje overload a posílí dominantně zase jiné svaly než bezpásková variace - to jde cítit i dle svalovky. Přemýšlím tedy o variantě kdy bych šel topset s páskem, bezpásku backoffy a vždy ještě před topsetem jedničku bez pásku s pracovní váhou - abych si ověřil že ji jsem schopen zvládat i bez pomůcek.

18.9.2026 (Mimořádně) AM:

SSB čelní dřepy bez pásku 1x140, 2x130
Výlet - asi 20km

Otěžkal jsem si alespoň 140kg na čelní dřep, nebylo to tak strašné skrz to, že jsem to udělal asi 4 minuty po probuzení - tělo je z těch běhů ráno docela čilé :-) Ideálně jsem měl dodělat ještě lýtka a zbytek, nevadí, bohůžel se okolnosti teďkon nevydařili, takže příště už celistvě v jednom tréninku.

19.9.2026: Ranní běh

Běh 3.01km, na lačno, prům. tep. 165, dýchání nosem, prům. tempo 4:55, převýšení 20m, 14:50

Toto jsem cítil poměrně komfortně - ani mi nepřišlo že jsem byl až na tak vysokých tepech, mnohem lepší běh než minule, rychle se mi snížil i tep - za tři minuty jsem měl již pod 100 (oznamují mi to hodinky).

Dnes by mě měl čekat vršek. Uvidíme jaké to silově bude vzhledem k novému splitu a okolnostem poslední dny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MilanT log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141
Rychle na stránku:

Přejdi na: