Busite krk?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Busite krk?  Úvodní stránka -> Trénink -> Busite krk?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Bušíte krk?
Ano
12%
 12%  [ 22 ]
Ne
79%
 79%  [ 137 ]
Občas
8%
 8%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 173

Autor Zpráva
Ondřej1

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2003 12:27 pm    Předmět: Poměry objemů Odpovědět s citátem

Kdysi jsem četl, že obvody krku, bicepsu a lýtka by měly být stejné. U mě to zhruba platí - biceps 38, lýtko 39, krk 40. Takže myslím není nutné, abych krk ještě zvětšoval, myslím, že by to i vypadalo divně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bucci

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2003 12:33 pm    Předmět: Re: Poměry objemů Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Kdysi jsem četl, že obvody krku, bicepsu a lýtka by měly být stejné. U mě to zhruba platí - biceps 38, lýtko 39, krk 40. Takže myslím není nutné, abych krk ještě zvětšoval, myslím, že by to i vypadalo divně.

tak to je pravda, já jsem zjistil: biceps 40, lýtko 43, krk nevim, ale bude to zhruba taky tak (loni jsem kupoval košili, a bylo to ňák kolem toho)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Conan

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2003 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz taky nezapnu u krku ani jednu starsi kosili, a to krk necvicim. Akorat pri rozcvicce protahuju a tlacim hlavou proti ruce ve vsech smerech.
Conan

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2003 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz taky nezapnu u krku ani jednu starsi kosili, a to krk necvicim. Akorat pri rozcvicce protahuju a tlacim hlavou proti ruce ve vsech smerech.
Bucci

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2003 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:

Koukám, že máš 2 košile Conane
a nediv se, že ti roste krk, když 2x protahuješ ve všech směrech
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mateo1

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, krk nejedu a je přes 40, lýtka jedu a jsou 42 a o biceps se snažím a je necelejch 38
borat

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ani nevedel, ze i krk je treba drtit samostatne
Mol

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 8:42 pm    Předmět: ja Odpovědět s citátem

zvedam pulitr.. pri tom zaklapeni hlavy se to dobre posiluje..
ted zkousim vino, ale neni to tak dobry ))) mensi vaha..

jinak mam pocit ze mi krk zabira hlavne pri zvedani cinky pod bradu ... aspon ty slachy a zily tam jsou vyskakany pekne....
Broken

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

třeba k tomu,až k tobě příjde nasraný moderátor a jednu ti flákne za to,že tu zasíráš fórum a naháníš příspěvky.Tak by bylo dobré mít posílený krk,aby ti neupadla hlava...
Kadd

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
třeba k tomu,až k tobě příjde nasraný moderátor a jednu ti flákne za to,že tu zasíráš fórum a naháníš příspěvky.Tak by bylo dobré mít posílený krk,aby ti neupadla hlava...

přesná definice

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
c87

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:

tak to sem se zase pobavil
Kadd

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Broken napsal:

tak to sem se zase pobavil

jestli nevíš jak nejlépe posilovat krk tak se mrkni na svého avatara

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Zacharo

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci házet moudra, ale říkám správně, že se krk posiluje při takových cvicích jako je např. mrtvý tah nebo předpažování s velkou činkou?

viz bazzy - po pořádné mrtvole mám problém ohnout hlavu ( (:

Naposledy upravil Zacharo dne st květen 21, 2008 2:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Bazzy

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud neni clovek fighter tak specialni cviceni krku je zbytecny... tezká mrtvola udela na krku svoje
c87

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

noo tak silny krk dobre potrhuje postavu a dle meho dobre rozvinute svalstvo krku je akysi symbol sily

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Busite krk? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: