|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bušíte krk? |
| Ano |
|
12% |
[ 22 ] |
| Ne |
|
79% |
[ 137 ] |
| Občas |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 173 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ondřej1

|
Zaslal: st prosinec 03, 2003 12:27 pm Předmět: Poměry objemů |
|
|
Kdysi jsem četl, že obvody krku, bicepsu a lýtka by měly být stejné. U mě to zhruba platí - biceps 38, lýtko 39, krk 40. Takže myslím není nutné, abych krk ještě zvětšoval, myslím, že by to i vypadalo divně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bucci

|
Zaslal: st prosinec 03, 2003 12:33 pm Předmět: Re: Poměry objemů |
|
|
| Ondřej napsal: | | Kdysi jsem četl, že obvody krku, bicepsu a lýtka by měly být stejné. U mě to zhruba platí - biceps 38, lýtko 39, krk 40. Takže myslím není nutné, abych krk ještě zvětšoval, myslím, že by to i vypadalo divně. |
tak to je pravda, já jsem zjistil: biceps 40, lýtko 43, krk nevim, ale bude to zhruba taky tak (loni jsem kupoval košili, a bylo to ňák kolem toho)
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st prosinec 03, 2003 7:46 pm Předmět: |
|
|
Ja uz taky nezapnu u krku ani jednu starsi kosili, a to krk necvicim. Akorat pri rozcvicce protahuju a tlacim hlavou proti ruce ve vsech smerech. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st prosinec 03, 2003 7:46 pm Předmět: |
|
|
Ja uz taky nezapnu u krku ani jednu starsi kosili, a to krk necvicim. Akorat pri rozcvicce protahuju a tlacim hlavou proti ruce ve vsech smerech. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2003 7:33 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | Ja uz taky nezapnu u krku ani jednu starsi kosili, a to krk necvicim. Akorat pri rozcvicce protahuju a tlacim hlavou proti ruce ve vsech smerech. |
Koukám, že máš 2 košile Conane
a nediv se, že ti roste krk, když 2x protahuješ ve všech směrech
|
|
| nahoru |
|
 |
Mateo1
|
|
| nahoru |
|
 |
borat
|
|
| nahoru |
|
 |
Mol
|
Zaslal: ne listopad 21, 2004 8:42 pm Předmět: ja |
|
|
zvedam pulitr.. pri tom zaklapeni hlavy se to dobre posiluje..
ted zkousim vino, ale neni to tak dobry ))) mensi vaha..
jinak mam pocit ze mi krk zabira hlavne pri zvedani cinky pod bradu ... aspon ty slachy a zily tam jsou vyskakany pekne....
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: po květen 19, 2008 4:49 pm Předmět: |
|
|
třeba k tomu,až k tobě příjde nasraný moderátor a jednu ti flákne za to,že tu zasíráš fórum a naháníš příspěvky.Tak by bylo dobré mít posílený krk,aby ti neupadla hlava... _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po květen 19, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | třeba k tomu,až k tobě příjde nasraný moderátor a jednu ti flákne za to,že tu zasíráš fórum a naháníš příspěvky.Tak by bylo dobré mít posílený krk,aby ti neupadla hlava... |
tak to sem se zase pobavil
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st květen 21, 2008 1:52 pm Předmět: |
|
|
Nechci házet moudra, ale říkám správně, že se krk posiluje při takových cvicích jako je např. mrtvý tah nebo předpažování s velkou činkou?
viz bazzy - po pořádné mrtvole mám problém ohnout hlavu ( (:
Naposledy upravil Zacharo dne st květen 21, 2008 2:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st květen 21, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
pokud neni clovek fighter tak specialni cviceni krku je zbytecny... tezká mrtvola udela na krku svoje
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|