|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bušíte krk? |
| Ano |
|
12% |
[ 22 ] |
| Ne |
|
79% |
[ 137 ] |
| Občas |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 173 |
|
| Autor |
Zpráva |
jarousek

|
Zaslal: čt květen 22, 2008 4:20 pm Předmět: |
|
|
Ja ho musim cvicit kvuli af jde ale spis o prevenci a rozhodne ho necvicim cely rok
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
Zaslal: čt květen 22, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | s.sman: neni to spise tak trochu variace pulloveru nez izolovany cvik na krk? |
Cítím při tom pouze krk, vůbec při tom nezabírají prsa ani břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt květen 22, 2008 5:58 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | | s.sman napsal: | Já krk cvičím jako samostatnou partii, na konci tréninku.
Toto video jsem dával do svého logu,ale dovolím si ho dát i sem.
|
a co na druhou stranu? posilujes jen svaly,ktere posouvaji hlavu k hrudniku, jeste by to chtelo ty,ktere hlavu zaklani : )) |
Cvičím i druhou stranu, ale nemáme k tomu žádný postroj, tak to vypadá tak, že mám kolem hlavy ručník, který drží sparing a v předklonu zakláním hlavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá květen 23, 2008 11:36 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | MalajskyTygr napsal: | A posilujete taky holenni sval? A nezapominate na mimicke svaly Delejte deadlift a budete mit krome jineho i krk jako krava. |
Delas si legraci ale nevypada nic komicteji nez nabusenej frajer s "husim krkem" Krk je dulezity posilovat a mysli si co chces. S tim mrtvym tahem mas samozrejme pravdu. |
Přesně tak to vydím i já. A krk cvičím, proto, že se mi mohutný krk líbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: pá květen 23, 2008 11:54 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | MalajskyTygr napsal: | A posilujete taky holenni sval? A nezapominate na mimicke svaly Delejte deadlift a budete mit krome jineho i krk jako krava. |
Delas si legraci ale nevypada nic komicteji nez nabusenej frajer s "husim krkem"
Krk je dulezity posilovat a mysli si co chces. S tim mrtvym tahem mas samozrejme pravdu. |
ja sem teda vzivote nevidel nabusenyho chlapa s husim krkem
vsechny hrazdy co potkavam maj automaticky i mohutnejsi krk
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá květen 23, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
ja som zase zdechlina s velkym krkom a hornym trapezom..  neznasam krk a trapez..
teda lebo to opticky hrozne zuzuje ramena _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá květen 23, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
Já třeba mohutný krk mám, ale umím si představit a chtěl byl, aby byl ještě objemnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá květen 23, 2008 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá květen 23, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Já třeba mohutný krk mám, ale umím si představit a chtěl byl, aby byl ještě objemnější. |
Taky chci mit narvanej krk.....teda ne az tak jak jeden znamej ten ma trapezy od usi k ramenum a krk zaroven z bradou,to je uz sice extrem ale zase nema problem pri fightu.
Palici mu nikdo jen tak neurazi a uskrtit ho je temer nemozne
Zitra jedu do Milovic mrknout na ty zapasy v SAMBO..... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá květen 23, 2008 5:13 pm Předmět: |
|
|
no jo tak brok je ale taky zapasnik v nejakym jeho HL videu kde mu je 19let ma uz krk vetsi nez hlavu pro zapasniky nutnost furt tam mostujes atd. a to u nej nemluvim o genetice a sypani..... ale pro nekoho kdo cvici jen tak takovej krk je spis -
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá květen 23, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | nepripomina vam brok do tvare trochu bazzyho? |
jinak nemuzu mlcet a nevyzdvyhnout krky a trapezy techto kluku usatejch
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|