|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co preferujete z tejto dvojice? |
| Zhyby |
|
54% |
[ 55 ] |
| Pritahy |
|
45% |
[ 46 ] |
|
| Celkem hlasů : 101 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Drexxy napsal: | | Sacharidacek napsal: | no kdybych mohl delat jenom jeden cvik , tak urcite z pritahu na sebe nabalim vic masa to je bez debat ...Shyby delaj jenom hubeni kluci , hevyvejt borci jako ja stahujou kladku |
a poradni hevyvejt borci neflakaji na kladce a cvici tezke shyby (s pridavnou vahou) | tak to je opravdu vyjimecne , ze delaj shyby borci kolem 100 kg , vetsinou se na te hrazde houpou pul hodiny sami pavouci
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BIG Lebowski
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st květen 20, 2009 4:35 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | minule som si dal kladku nasiroko a zo zhybmi sa to neda porovnat, teda skoro vobec nic som necitil |
Tak se nauč cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: st květen 20, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | BIG Lebowski napsal: | minule som si dal kladku nasiroko a zo zhybmi sa to neda porovnat, teda skoro vobec nic som necitil |
Tak se nauč cvičit. |
viem cvicit zhyby a citim ich to mi staci....
|
|
| nahoru |
|
 |
PavolSTA
|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
Kombinacia v jeden den MT, pritahy v predklone, zhyby a veslovanie - nie je tam toho moc? 4,3 serie z kazdeho
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:25 pm Předmět: |
|
|
| PavolSTA napsal: | | Kombinacia v jeden den MT, pritahy v predklone, zhyby a veslovanie - nie je tam toho moc? 4,3 serie z kazdeho | ja jezdim kazdej trening zad 5 cviku , mozna je to zbytecne moc , ale bavi me to a docela se u toho potim , tak si rikam , ze aj zhodim nejakej ten tuk
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:27 pm Předmět: |
|
|
ked idete MT tak ako ktory cvik??? mam dilemu ci ho dat pred zhyby a pritahy alebo az na konec
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:28 pm Předmět: |
|
|
| PavolSTA napsal: | | Kombinacia v jeden den MT, pritahy v predklone, zhyby a veslovanie - nie je tam toho moc? 4,3 serie z kazdeho |
po tezkych mrtvolach u me vzdy utrpi na sile a technice pritahy, stejne tak obracene, proto kdyz jedu tezke mrtvoly tak dam lehke pritahy a obracene a nebo mam jeste takovy figl, ze ve splitu jezdim prsa a zada a stridam cviky tlakove - tahove - tlakove - tahove.....coz se pak na sile nijak vyrazne negativne neprojevuje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:34 pm Předmět: |
|
|
a ked nedelim trening na tazky-lahky???  potom skor mrtvolu na konec ne? ci jako
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:40 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | a ked nedelim trening na tazky-lahky??? potom skor mrtvolu na konec ne? ci jako | nekdo jezdi mrtvolu jako hlavni cvik na zacatku , ze pomalu zvysuje vahy az na nejtezsi serii o 3ech opakovanich treba...A nekdo to jede , treba s 70% maxima v pulce , nebo na konci treningu.Ja MT nemuzu , tak pritahy velke cinky , jednorucky to me bavi hodne
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:55 pm Předmět: |
|
|
ja ju dam asi na konec.....aj ked to bude peklo
poman: no to by som mal chrbat uz 4x tyzdenne vo velkom objeme cize asi ne
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st květen 20, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | | ked idete MT tak ako ktory cvik??? mam dilemu ci ho dat pred zhyby a pritahy alebo az na konec |
Jednoznačně jako první cvik...ho jezdim teda já noo nevim jak ostatní ale mě to tak vyhovuje. Po mrtvole jedu Téčko a technika ani síla nijak netrpí, tohle mi problém nedělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
jezismarja tak ho jednou das na zacatku a pak zas na konci a priste uprostred :o) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|