|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po září 06, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
Nee ukaa...
Jinak ty kippovany shyby mi neprijdou o moc lehci nez normalni  Ale tak to bude tim, ze nemam vypilovanou techniku... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po září 06, 2010 7:51 pm Předmět: |
|
|
No to me naopak prijdou uz lehci nez normalni  ...obcas se musim fakt kontrolovat, abych s tema nohama nevykopaval
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá září 10, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska konecne trenink po 7mi dnech....docela me bolely zada, tak jsem si rek, ze si dam od vseho na chvilku oraz....No nikdy bych nerekl, jak 7 dni "nic nedelani" cloveka znici
CROSSFIT
CF WARMUP
WOD
"Helen"
400 metru beh
21 KTB swings
12 shybu
x3
TIME:1112
Fakt to bylo poznat ten tydenni vypadek. No ale bylo mi to malo a bylo mi lito jet na Crossfit jen kvuli tomuhle kratkymu cviceni, tak jsem si dal jeste druhy WOD
800 metru veslo
50 sedlehu
50 SD High pull (40)
50 steracu (40)
50 mrtvych tahu s napnutyma nohama (40)
50 backextension
800 metru beh
TIME:2630?
Musim zaklepat, ze me zada bolely az pri behu, coz je uspech...a ten mrtvej tah byla katastrofa...musim se zacit protahovat sakra
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne září 12, 2010 6:45 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem si dal jen takovej pseudo trenink v posilovne.
Clean: Up to 97....u 100 byl fail, pac sem se zbytecne vysilil, kdyz sem ukazoval pritelkyni, kolik pritahnu na kladce
Celni drepy: Up to 3x3x105 (radsi s paskem, pac chci setrit spodni zada)
No a to bylo vsechno, pac sem musel do prace...ale ty nohy me tak bavily, ze si na ne zitra zajdu poradne  ...jinak vecer dam nejaky anglicany...asi intervaly
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne září 12, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
zdar... tak cirka pred rokem a pul me taky trapily spodni zada.. kid me poradil (jeste jednou diky kide), ze by to mohlo byt zkracenyma illioapsama, a nedostatecne posilenym brichem vuci zadum... takze sem zacal delat ve stejnou dobu skoro vsechny veci.. dukladny strecink illioapsu, spodnich zad atd..vselijake uvolnovani zad na hrazde, do toho sem se snazil vzdy cvicit procitene brisni svalstvo (zkracovacky, zvedy nohou na lavicce v malem rozsahu) po tezkych cvikach jako kompenzaci.. A ted uz me zada netrapi, ani kdyz jedu silovy cviky vicekrat do tydne.. coz sem si predtim nikdy nemohl dovolit.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po září 13, 2010 10:58 am Předmět: |
|
|
Sleduju tvoje cvičení s respektem, ale při sledování videí těch top borců jsem nabyl dojmu, že stačí pár let takovýho cvičení a aby si začali shánět dobrýho ortopeda. Samý švihy, dynamika, prudký změny pohybu... _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po září 13, 2010 12:36 pm Předmět: |
|
|
Magion: Diky za rady....myslim, ze brichem to moc nebude...to si myslim, ze je na tom docela dobre....ale to zkraceni je vic nez pravdepodobny....jelikoz jsem zkracenejsi nez kdejakej hokejista...tak to zacnu pravidelne protahovat...diky
Marky V.: No mozna to tak vypada, ale ja myslim, ze to tak neni....Treba jen to, ze k nam do Crossfitu chodi pan, kterymu je 75....a dela kliky, shyby, beha, skace pres svihadlo, dela kettlebell swings atd....tohle kdybych ja dokazal treba jen v 60ti, tak budu nejstastnejsi na svete. ALe zase kdyz si to tak vezmes....tak kterej sport na vrcholovy urovni je zdravej?
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po září 13, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
POSILOVNA
Drep : 5x5x105
Mrtvoly : 3x3x130 (jen abych nezapomnel)
"Clean od pasu" : 1x8x60, 3x8x65
Pushpress : 1x5x60, 4x4x70
Nejakej nacvik trhu
Knees to elbows : 3x8
Vecer intervalove burpees a pak nejaky kliky ve stojce
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st září 15, 2010 6:28 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CF WARMUP
WOD
30 BW squats
30 ballslams
30 1/2 BW OH squats
Time:1452
Az do OH squats to bylo v pohode...pak to uz slo dost ztuha....musim ty drepy pocvicit
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 15, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
Koukal jsem se na netu na to paleo, něco jsem našel, ale zajímalo by mě co takhle denně sníš a jak se ti na to přecházelo. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st září 15, 2010 8:59 pm Předmět: |
|
|
No....co takhle denne snim....to je otazka....napisu sem 2 podoby meho jidelnicku...ta prvni je den, kterej se mi co se tyce jidla povede a ta druha je ten, kterej se mi uz moc nepovede, protoze mi dojde nejaka dulezita ingredience
Snidane: 5 vajicek, 30 ml oleje, ovoce
Svacina: Vetsinou orisky a ovoce
Obed: Nejaky maso, hodne zeleniny a oleje, ovoce a burakovy maslo
Svacina: Zase ovoce a orisky
Vecere: To stejny jako obed
Vecere2: Plnotucny tvaroh
Snidane: Ovoce, proteinovej koktejl, smetanovy jogurt
Svacina: Ovoce a burakovy maslo
Obed: Maso, olej, zelenina
Svacina: Orisky
Vecere: To samy jako obed
Vecere2: Protein
Pres den piju aspon 2 litry plnotucnyho mlika....orisky a olej obcas nahrazuju smetanovym jogurtem.....kdyz neni k obedu maso, tak si dam aspon slaninu nebo nejakou kvalitni klobasu ci salam...obcas tam taky poslu hermelin  . Jinak pred treninkem se snazim snist nejaky maso plus ovoce a po treninku piju litr mlika.
No prechazelo se mi na to relativne v pohode...Proste kdyz vim, ze to je pro moje telo dobry a vim, ze se mi odvdeci, tak to pro me neni problem.....samozrejme jsem mel ze zacatku chut na ruzny veci, ale to se tak po mesici zlomi.....ale jeste ted, kdyz cejtim jeden svuj oblibenej chleba a to to jedu uz skoro pul roku, tak se mi chce skoro brecet  ...jinak jednou za 2 mesice si dam jedno normalni jidlo....coz teda zahrnuje vetsinou pizzu a zmrzlinu...ale naposledy mi po tom bylo tak blbe, ze sem si rek, ze uz to znova neudelam  ...byl jsem nehorazne ospalej a celej svet se se mnou tocil.....a to po 3 trojuhelnickach pizzy a 500 ml zmrzliny....
Ma to tu vyhodu, ze pres den proste nemam tolik hlad a nejse tak unavenej jako ze sacharidu...ale zase to stoji dost penez : (.....jinak zrovna vcera sem dostal chut na zmrzlinu, tak sem si udelal vlastni z jahod a 40% smetany
Jinak buraky a mlecny vyrobky by se nemeli, ale to je jen kdyz to jedes fakt hrozne ciste a vetsinou chces zhubnout...coz neni muj pripad....mam vyzkouseny, ze kdyz to jedu ciste, tak do tydne mam dole tak 3 kila...kdyby te jeste neco zajimalo, tak se klidne ptej...urcite sem toho spoustu vynechal
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 15, 2010 9:19 pm Předmět: |
|
|
To věřím že to je finančně náročný, hlavně ty ořechy asi budou neskutečná palba, já bych asi zhubnul jen na tom jak bych louskal ty ořechy:D Mě by právě v tom jídelničku asi strašně scházelo to mlíko a obilniny _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|