|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Fexory
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 3:56 pm Předmět: |
|
|
Docela by mě zajímalo jak si poznal že mutant je skvělá kvalita? Tohle mě celkem dostává plno lidi píše hlavně si kup kvalitni protein nebo gainer ale jak se takovej kvalitní gainer případně protein vlastně pozná? podle chuti nejspíš ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
B.erry
|
Zaslal: so listopad 06, 2010 1:38 pm Předmět: |
|
|
Koukám že zdánlivě jednoduchá otázka má né zrovna jednoduchou odpověd. Já přiznávám že se v tom houby vyznám a právě proto se ptám co by jste mi doporučili. Jistě nejsem sám kdo se timhle někdy zabejval. Nebo tu snad nikdo gainery nekupuje ??
|
|
| nahoru |
|
 |
buddyJohn

|
Zaslal: so listopad 06, 2010 1:46 pm Předmět: |
|
|
zalezi jaky ma kdo preference, nekde preferuje cenu nekdo slozeni nekdo chut, hadat se kvuli tomu asi nema cenu
osobne se vic divam na slozeni a spise na gainery s rychlymi i pomalymi sacharidy
priklad - real mass (gaspari), goliath (syntrax), compress big, atd
|
|
| nahoru |
|
 |
gemini
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so listopad 13, 2010 8:44 am Předmět: |
|
|
bublinky ti při treninku dělat dobře nebudou ... navíc, budeš mit zalepenou hubu od toho jak je to sladký, kup si iontak, kdyz chces neco sladkyho
|
|
| nahoru |
|
 |
Kozlicek
|
Zaslal: po listopad 15, 2010 3:02 am Předmět: |
|
|
Byl by to velký rozdíl, kdybych dával po tréningu gainer do 500ml mléka místo vody? S trávením mléka nemám vůbec žádný problém, ale zajímá mě, jak moc to ovlivní rychlost s jakou to tělo využije.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 7:28 am Předmět: |
|
|
rek bych ze to bude o neco pomalejsi, ale nak zasadne si myslim,ze by to ovlivnovat nemelo, ja pro jistotu davam glukopur s vodou :) _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
bigpigcek
|
Zaslal: po listopad 15, 2010 6:43 pm Předmět: . |
|
|
Ahoj lidi, potřeboval bych poradit ohledně gaineru. Možná je to blbá otázka ale chtěl bych si koupit svůj první gainer ale nevím jestli můžu všechny nebo prostě které si mám vybrat protoze je mi 16 let tak nevim jestli některé by byly nevhodné. Možná je to blbý dotaz ale nechci neco delat spatne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
Uzivate nekdo jako potrenikovku Growth Matrix od Reflexu ? sice trochu drzsi, ale dle deklarovneho slozeni perfekt. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZANGER

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 8:08 am Předmět: |
|
|
bigpigcek: mutant, bulk, serious mass, anabolic gainer......
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 9:44 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Uzivate nekdo jako potrenikovku Growth Matrix od Reflexu ? sice trochu drzsi, ale dle deklarovneho slozeni perfekt. |
Složení je fajn, ale ať počítám jak počítám, když si koupíš třeba BIG a přidáš tam trochu hydra, případně k tomu šoupneš BCAA navíc, tak to vyjde levněji a kvalita bude stejná. Reflex na mě působí velice seriózně a láká mě ten jejich natural protein, ale cena je dost vysoká u všeho co má v nabídce. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny34
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 2:17 pm Předmět: .. |
|
|
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli je podstatnej rozdíl v tom když si dám Maltu a nebo Glukopur?
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 2:28 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| Johny34 napsal: | | Zdravím chtěl bych se zeptat jestli je podstatnej rozdíl v tom když si dám Maltu a nebo Glukopur? |
Nie je. Glukoza ma vyssiu osmolalitu, cize je lepsie ju viac zriedit. Malta udrzi dlhsie zvysenu hladinu glukozy v krvi. Ale z praktickeho hladiska to je jedno. Mnoho ludi dava prednost malte kvoli tomu, ze nie je sladka.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 3:27 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Johny34 napsal: | | Zdravím chtěl bych se zeptat jestli je podstatnej rozdíl v tom když si dám Maltu a nebo Glukopur? |
Nie je. Glukoza ma vyssiu osmolalitu, cize je lepsie ju viac zriedit. Malta udrzi dlhsie zvysenu hladinu glukozy v krvi. Ale z praktickeho hladiska to je jedno. Mnoho ludi dava prednost malte kvoli tomu, ze nie je sladka. |
Myslim ze nejlepsi je mit oboje. Ja davam po treninku Maltu aji Glukopur. Navic ja bych to bez Glukopuru ani davat nemohl, protoze mam proteinak bez prichute a s Glukopurem je to aspon sladke.
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|