SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Fexory

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela by mě zajímalo jak si poznal že mutant je skvělá kvalita? Tohle mě celkem dostává plno lidi píše hlavně si kup kvalitni protein nebo gainer ale jak se takovej kvalitní gainer případně protein vlastně pozná? podle chuti nejspíš ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
B.erry

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám že zdánlivě jednoduchá otázka má né zrovna jednoduchou odpověd. Já přiznávám že se v tom houby vyznám a právě proto se ptám co by jste mi doporučili. Jistě nejsem sám kdo se timhle někdy zabejval. Nebo tu snad nikdo gainery nekupuje ??
buddyJohn

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zalezi jaky ma kdo preference, nekde preferuje cenu nekdo slozeni nekdo chut, hadat se kvuli tomu asi nema cenu

osobne se vic divam na slozeni a spise na gainery s rychlymi i pomalymi sacharidy

priklad - real mass (gaspari), goliath (syntrax), compress big, atd
gemini

PříspěvekZaslal: so listopad 13, 2010 3:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám rád sladkou colu. V normálním životě si ji člověk moc dopřávat nemůže (rychlý cukry). Ale dneska mi ji přinesl číšník omylem místo lajtky a koukám na složení - "slazeno glukózo-fruktózovým sirupem". Tak si říkám, že popíjet během tréninku a po místo čistý glukózy vyštěrchanou coličku nebude zase až takovej megahřích, ne? Kofein je v tuhle chvíli taky spíš plus. Já vim, že je v tom ta chemie navíc, no ale na něco zajít musíme, ne
lookzoR

PříspěvekZaslal: so listopad 13, 2010 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bublinky ti při treninku dělat dobře nebudou ... navíc, budeš mit zalepenou hubu od toho jak je to sladký, kup si iontak, kdyz chces neco sladkyho
Kozlicek

PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2010 3:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl by to velký rozdíl, kdybych dával po tréningu gainer do 500ml mléka místo vody? S trávením mléka nemám vůbec žádný problém, ale zajímá mě, jak moc to ovlivní rychlost s jakou to tělo využije.
Emtik

PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2010 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rek bych ze to bude o neco pomalejsi, ale nak zasadne si myslim,ze by to ovlivnovat nemelo, ja pro jistotu davam glukopur s vodou :)
bigpigcek

PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2010 6:43 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj lidi, potřeboval bych poradit ohledně gaineru. Možná je to blbá otázka ale chtěl bych si koupit svůj první gainer ale nevím jestli můžu všechny nebo prostě které si mám vybrat protoze je mi 16 let tak nevim jestli některé by byly nevhodné. Možná je to blbý dotaz ale nechci neco delat spatne.
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uzivate nekdo jako potrenikovku Growth Matrix od Reflexu ? sice trochu drzsi, ale dle deklarovneho slozeni perfekt.
ZANGER

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bigpigcek: mutant, bulk, serious mass, anabolic gainer......
CIZO

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Uzivate nekdo jako potrenikovku Growth Matrix od Reflexu ? sice trochu drzsi, ale dle deklarovneho slozeni perfekt.

Složení je fajn, ale ať počítám jak počítám, když si koupíš třeba BIG a přidáš tam trochu hydra, případně k tomu šoupneš BCAA navíc, tak to vyjde levněji a kvalita bude stejná. Reflex na mě působí velice seriózně a láká mě ten jejich natural protein, ale cena je dost vysoká u všeho co má v nabídce.

Derek Poundstone
Johny34

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 2:17 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli je podstatnej rozdíl v tom když si dám Maltu a nebo Glukopur?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 2:28 pm    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

Johny34 napsal:
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli je podstatnej rozdíl v tom když si dám Maltu a nebo Glukopur?

Nie je. Glukoza ma vyssiu osmolalitu, cize je lepsie ju viac zriedit. Malta udrzi dlhsie zvysenu hladinu glukozy v krvi. Ale z praktickeho hladiska to je jedno. Mnoho ludi dava prednost malte kvoli tomu, ze nie je sladka.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 3:27 pm    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Johny34 napsal:

Nie je. Glukoza ma vyssiu osmolalitu, cize je lepsie ju viac zriedit. Malta udrzi dlhsie zvysenu hladinu glukozy v krvi. Ale z praktickeho hladiska to je jedno. Mnoho ludi dava prednost malte kvoli tomu, ze nie je sladka.

Myslim ze nejlepsi je mit oboje. Ja davam po treninku Maltu aji Glukopur. Navic ja bych to bez Glukopuru ani davat nemohl, protoze mam proteinak bez prichute a s Glukopurem je to aspon sladke.
digitalm

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja zas davam maltu, lebo ten sejk potom neni taky sladky... glukopur
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: