|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: so březen 26, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
Drep 3x3 175kg ; 10x110kg
Benc 3x3 117,5kg ; 10x80kg
Predkop 3x8
Tlaky nahoru stroj prsa 3x8
Bricho 6ser.
Stepper 30min
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 12:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st březen 30, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | Dnes typicky trenink mrtvola rozcvik do 220 a dlouho sem nezkousel max tak abych malo nasral sparinga tondu tak sem si strihnul lehce 240 a pote 250 |
tak to gratuluju....to už je pěkná mrtvola
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st březen 30, 2011 2:04 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | Tak vlidne sem se pokoukaval po 260 ale v tom nejlepsim se ma prestat |
takže myslíš že těch 250 ještě nebylo max?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st březen 30, 2011 2:07 pm Předmět: |
|
|
Nevim a nehodlam to zjistovat tohle byl zrejme posledni silovy trenink , ted se na tri tydny opet vratim k ke kruhovemu treninku a zhubnu jeste 3-4kg , pak se opet muzu vrhnout na rekordy
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st březen 30, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
Kubazi co to tu předvádíš?Myslel jsem,že Zaremba byl jenom jeden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st březen 30, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | tenhle log se mi moc libi, od planu mistrovstvi buhvi ceho,kecu v cem vsem bude zavodit,po smazanou fiktivni kinder bitku kubaze s nejakym clenem fora az po dementni narazky haina,to uz je skoro lepsi jak log hulana v jeho nejlepsich casech,mam rad bulvar,jenom pokracujte kluci,az bude tretina slavie mrknu sem zase, dneska super | Peco s tak dlouhým vedením se pokoušíš sázet,no neblbni.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st březen 30, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
peco jsem velmi rad ze jsi obcasny navstevnik meho logu , nebo ne co si budem nalhavat je me to uplne u prdele protoze si to tu pisu pro sebe , plany dost menim , na soutez sem chtel pak mi to nevyslo , prvne sem chtel zhubnout tolik kilo a pak tolik , ale co ? jsem mlady a nerozvazny , jestli ti to vadi , bez si klikat svy profi sazky a vydelavat "velky" prachy , az budes mit neco vecneho k memu cviceni/jidlu .. tak vlastne nic , dej radsi pokoj
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | peco jsem velmi rad ze jsi obcasny navstevnik meho logu , nebo ne co si budem nalhavat je me to uplne u prdele protoze si to tu pisu pro sebe , plany dost menim , na soutez sem chtel pak mi to nevyslo , prvne sem chtel zhubnout tolik kilo a pak tolik , ale co ? jsem mlady a nerozvazny , jestli ti to vadi , bez si klikat svy profi sazky a vydelavat "velky" prachy , az budes mit neco vecneho k memu cviceni/jidlu .. tak vlastne nic , dej radsi pokoj |
Verim, ze jsi rad, protoze asi jen my nadejni mladi talenti mame tu privilegii, ze nase logy sleduji byvali uspesni zavodnici v kulturistice _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 5:50 am Předmět: |
|
|
60 min rotoped , suplementace
dneska sem prokopal skrin protoze vim ze sem tam nekde mel papirek z toho bodyindexu , v lekarne takovy ten stroj velky , to by melo merit jaks taks presne , byl jsem to merit vlastne na konci objemu , takze za 3 tydny tam zajdu zas at muzu porovnat vysledky
Hmotnost 106,4 kg
Výška 182 cm
Krevní tlak :
Max. systolický 120 mmHg
Min. diastolický 75 mmHg
Tepů za minutu 102
Tělesný tuk :
Index tuku 26,5%
Hmotnost tuku 28,1 kg
Čistá hmotnost 78,3 kg
Věk a pohlaví 20 male
Myslim si ze vysledek je takovy jaky proste je , dodam fakt , ze jsem byl merit body index i pred cca 3/4 rokem , kdy jsem mel cca 93kg a tuku jsem mel 22% coz je docela pekne , ze o 12kg vic jsem mel pouze o 4,5% vice tuku .
Jak pujdu za tri tydny znovu , chtel bych mit vysledek do 18% tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|